رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: میزان مصرف پروتئین بنا بر شرایط جسمانی و سن افراد می تواند متغیر باشد اما در بین مواد پروتئینی ، سفیده تخم مرغ ماده غذایی مناسب برای رشد کودکان است .
دکتر زهرا اباصلتی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه مصرف صحیح گوشت هفته ای یک یا دو بار توصیه می شود، خاطر نشان کرد: سایر ایام هفته را میتوان از تخم مرغ و حبوبات برای استفاده از منابع پروئینی استفاده کرد.
وی اظهار کرد: در بین گوشت ها نیز گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز از جایگاه غذایی بهتری برخوردار است اما هنگام مصرف گوشت قرمز و سفید باید توجه داشت که پوست آنها جدا شود .
دکتر اباصلتی با بیان اینکه انواع گوشت و تخم مرغ منابع پروتئینی سرشار از آهن و روی است، تصریح کرد: توصیه می شود بعد از پخت گوشت قرمز، چربی هایی که با چشم دیده می شود جدا شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: مصرف پروتئین تا حد زیادی بر سلامت و عملکرد طبیعی سیستم قلبی عروقی تأثیر می گذارد؛ گوشت مرغ یک رژیم غذایی مناسب برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های مرتبط با سیستم گردش خون از جمله بیماری های قلبی و عروقی است.
وی گفت: اخیراً مشخص شده است که سبک مصرف غذا مهمترین عامل برای ایجاد یا پیشگیری از بیماری های متابولیک مانند دیابت است. مصرف چربی اشباع شده از منشا چربی حیوانی یکی از مهم ترین عوامل خطر برای دیابت نوع ۲ است.
ذکتر اباصلتی بیان کرد: مصرف روزانه یک تخم مرغ در صورتی که مبتلا به افزایش کلسترول نباشید توصیه می شود علاوه براین سفیده تخم مرغ ماده غذایی مناسب به خصوص در ایام رشد کودک محسوب می شود.