مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در آستانه عید قربان 52 تیم بازدید سلامت محیط و کار در مشهد و شهرستان های تابعه دانشگاه با مشارکت تیم های دامپزشکی به صورت ویژه بر عرضه و ذبح دام نظارت دارند.
دکتر فرشید وفا در گفتگو با وب دا با اشاره به گسترش برنامه های نظارتی تیم های سلامت محیط و کار افزود: مردم ذبح دام را برای عید قربان به کشتارگاه های رسمی بسپارند.
وی با اشاره به اینکه در فصول گرم سال ، احتمال شیوع برخی از بیماریها از جمله تب کریمه کنگو بیشتر می شود، اظهار کرد: متاسفانه با وجود توصیه های لازم هنوز برخی اقدام به فروش دام زنده در سطح شهر می کنند که کارشناسان بهداشتی به همراه تیم های اعزامی از شهرداری، دامپزشکی و نیروی انتظامی استان بر این امر نظارت دارند و با متخلفین برابر قانون برخورد می شود.
دکتر وفا با بیان اینکه ذبح دام در محیط باز و جاری شدن خون حیوان در معابر و تماس بدون لباس حفاظت فردی با گوشت دام تازه ذبح شده همه از مواردی است که می تواند خطر ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو را افزایش دهد، خاطر نشان کرد: نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی برای کارکنان کشتارگاه از دیگر موضوعاتی است که کارشناسان بهداشتی برعهده دارند.
وی تاکید کرد: مردم از گوشت های قربانی که به صورت نذری در اختیار آنها قرار می گیرد پس از گذراندن ٢۴ ساعت داخل یخچال و با پخت کامل استفاده کنند.
مدیر سلامت کار ومحیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: علاوه براین مواردی که در قالب شکایت مردمی اعلام می شود به سرعت بررسی و با متخلفین برخورد قانونی می شود.