مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بازدید و ارزیابی کارشناسان و ناظران برنامه ملی سلامت خانواده از روند اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در این دانشگاه خبرداد.
دکتر حسن عبداله زاده در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات دبیرخانه قرارگاه کشوری برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع، کارشناسان وزارتی ضمن بررسی وضعیت جذب و توزیع اعتبارات سال گذشته؛ اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرستانهای قوچان و چناران و گلبهار را مورد بررسی و پایش قرار دادند.
وی خاطر نشان کرد: در این بازدیدها ضمن بررسی میدانی ارائه خدمات و نحوه چیدمان واحدهای محیطی، ظرفیتها و چالشهای برنامه پزشک خانواده در حوزه های مدیریت و برنامه ریزی منابع انسانی، تجهیزات مورد نیاز، استقرار واحدهای بهداشتی مورد نیاز در سطح شهر و نحوه ی آموزش و پایش نیروی انسانی مورد ارزیابی قرار گرفت.
وی توزیع عادلانه خدمات سلامت، صرف جویی در هزینه ها، ارائه خدمات با کیفیت و تقویت مراقبتهای سلامت را از مزایای اجرای برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع برشمرد و تصریح کرد: برنامه ملی سلامت خانواده با رویکردی جامعه نگر و خانواده محور، طرحی کامل برای برطرف کردن مشکلات حوزه سلامت و تبدیل شدن به نظام سلامت محور و تحقق عدالت در سلامت است.