مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بیش از یکصد نفر از پزشکان خانواده در مراکز خدمات جامع سلامت در حال خدمت رسانی به زائران پیاده هستند.
دکتر حسن عبدالله زاده، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه پزشکان خانواده در زمینه ارائه خدمات سطح یک ارجاع شامل معاینه و درمان بیماران و اقدامات اولیه برای بیماران اورژانسی فعال هستند، خاطر نشان کرد: همچنین آمادگی لازم برای مدیریت همه گیری های احتمالی بیماریها در منطقه تحت پوشش خود را دارند.
وی با بیان اینکه علایم بیماریهای واگیردار از جمله التور در زائران پیاه بررسی و در صورت بروز شواهد احتمالی مبنی بر ابتلا به سطوح بالاتر درمانی ارجاع داده می شوند، گفت: پزشکان خانواده در مراکز جامع خدمات سلامت و خانه های بهداشت بر سلامت افراد و ارجاع به موقع به سطوح بالاتر نظارت دارند.
دکتر عبدالله زاده با اشاره به اینکه 309 پزشک خانواده در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی فعالیت دارند که 100 نفر از این تعداد به زائران پیاده خدمت رسانی می کنند تصریح کرد: روند خدمت رسانی در پزشکی خانواده روستایی در ایام دهه پایانی ماه صفر کماکان مانند سابق ادامه دارد.
مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پزشکان خانواده به عنوان مسئول پیشگیری و مراقبت های اولیه سلامت جامعه، محسوب می شوند و در این خصوص نقش بسزایی در سلامت جامعه و کاهش آسیبهای اجتماعی و تقویت حکمرانی دارند.