در راستای گسترش فعالیت های بین المللی در عرصه  های آموزشی، علمی و تحقیقاتی، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه  علوم پزشکی مشهد و دانشگاه اوسنابروک آلمان منعقد شد.

معاون پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این مراسم در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با همکاری پرفسور گرجی( مدیر گروه علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد) پل ارتباطی میان دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و اوسنابروک آلمان ایجاد شد تا فعالیت های آموزشی، پژوهشی و درمانی میان دو کشور توسعه یابد.

دکتر مجید غیور مبرهن تصریح کرد: پس از این تفاهم کارها در سطح بین‌الملل و در جهت ارائه خدمات مختلف به شکل قابل توجه انجام می‌شود، ضمن اینکه مسئولان مرکز صرع دانشگاه اوسنابروک آلمان هم در حال حاضر با مدرسه صرع مشهد همکاری قابل توجهی دارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه انتقال‌ تکنیک‌های پیشرفته از آموزش و پژوهش به درمان را پس از این تفاهم‌نامه داریم ، خاطرنشان کرد: همچنین با موافقت دکتر پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش نمونه‌های موفق اجرا شده در مرکز یونسکو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در تفاهم‌نامه‌های فی‌مابین منعقد شده با کشورهای مختلف از جمله آلمان به مرحله اجرا در می‌آید.

دکتر غیورمبرهن افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ماه‌های گذشته تفاهم‌نامه‌های همکاری زیادی با کشورهای مختلف همچون سوئیس، عراق و تاجیکستان داشته است و در آخرین مورد از همکاری‌های فی‌مابین قرارداد همکاری مشترک میان دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد و اوسنابروک آلمان را به امضا رساندیم.

*به دنبال اجرای روش‌های تشخیصی تخصصی الکترود در مشهد هستیم

همچنین دکتر کریستوفر کلینگ‌هوس،رییس مرکز صرع دانشگاه اوسنابروک آلمان هم در جریان امضای این تفاهم‌نامه، گفت: در قالب این قرارداد تبادل اطلاعات و دانش میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مرکز صرع دانشگاه اوسنابروک آلمان داریم و بابت همکاری به‌وجود آمده میان دو دانشگاه بسیار خرسندیم.

وی افزود: افرادی که سال‌ها در این زمینه کار کردند به ایران می‌آیند و از این بابت خوشحال هستند، ضمن اینکه شرایط حضور ایرانی‌ها در آلمان هم فراهم شده است.

رییس مرکز صرع دانشگاه اوسنابروک آلمان با ذکر این نکته که به دنبال انجام کارهای تشخیصی و درمان جراحی هستیم، تاکید کرد: با امضای این تفاهم‌نامه به دنبال اجرای روش‌های تشخیصی تخصصی الکترود در مشهد هستیم و امیدواریم که شاهد خروجی‌‌های بسیارخوبی هم در این خصوص باشیم.

دکتر کلینگ‌هوس بیان کرد: دانشگاه اوسنابروک آلمان و مرکز صرع این دانشگاه این آمادگی را دارد تا در راستای توسعه همکاری‌های فی‌مابین در سطح بین‌الملل زمینه ایجاد همکاری مشترک با دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه در موضوع صرع را فراهم آورد.

0059.jpg - 60.75 kB

0060.jpg - 63.54 kB