معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سال گذشته از بیش از ۸۰ کشور جهان از خدمات گردشگری سلامت بهرهمند شدند و بیشترین بیماران دریافت کننده خدمات گردشگری سلامت از کشورهای عراق، افغانستان، ترکمنستان، لبنان و کویت بودند.
دکتر شاپور بدیعی در نشست با رئیس نمایندگی جامعه المصطفی استان خراسان رضوی با با تاکید بر استفاده از ظرفیت های مرکز جامعه المصطفی در جذب دانشجو و گردشگر سلامت خاطر نشان کرد: مشهد یکی از شهرهای شاخص در حوزه گردشگری سلامت است و در مقایسه با کشورهای ترکیه، هندوستان و کانادا هزینه های درمانی در کشورمان کمتر و با سطح کیفی و کمی بالاتری ارائه می شود.
وی تصریح کرد: توسعه خدمات گردشگری سلامت و تعاملات بیش از پیش با دیگر کشورها در حوزه سلامت را در دستور کار این معاونت است و به دنبال آن هستیم که به تمامی کشورها، بهخصوص کشورهای مسلمان خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی ارائه دهیم و در این راستا از ظرفیت محصلان غیرایرانی در مرکز جامعه المصطفی (ص) در معرفی خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد به سایر کشورها استفاده می کنیم.
معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: کارهای بسیار بزرگی در مرکز جامعه المصطفی انجام شده و توسعه همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با این مجموعه گام مهم دیگری در مسیر توسعه خدمات سلامتمحور بوده است.
رئیس نمایندگی جامعه المصطفی استان خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اینکه ۶۰ هزار طلبه در مراکز جامعه المصطفی (ص) تحصیل میکنند که ۲۵۰۰ نفر از آنان از 20 کشور در مشهد تحصیل میکنند اظهار کرد: ویژگی شاخص عالمان دینی این مرکز فراگیری زبان فارسی و ارتباط موثر با ایرانیها و انتقال آن با زبان مادری به هموطنانشان است.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر صالح خاطر نشان کرد: مفتخریم تا با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد بتوانیم در جذب دانشجو و گردشگر سلامت از طریق همکاری در نشر فراخوان های این دانشگاه به زبان فارسی- انگلیسی و عربی همکاری لازم را داشته باشیم. همچنین با کمک نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بتوانیم مباحثی با موضوعات اخلاق پزشکی در اسلام و دوره های سلامت معنوی برای این افراد در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: ما میتوانیم طلبه ها و میهمانانی خارجی که با این مرکز در ارتباط هستند را به دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی نماییم تا بتوانند از ظرفیت ها و توانمندی های این دانشگاه مطلع شده وبعنوان سفیر در کشور خود در جذب دانشجو و گردشگر سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد موثر واقع شوند.
رئیس نمایندگی جامعه المصطفی استان خراسان رضوی تصریح کرد: کسانی که در مرکز جامعه المصطفی (ص) تحصیل میکنند، در کنار فراگیری دروس حوزوی، به عنوان سفیران جهانی سلامت در کشورهای خودشان فعالیت دارند، ما معتقدیم که در کنار سلامت معنوی باید سلامت جسم را هم داشته باشیم ؛از این رو در تلاش هستیم با کمک معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بتوانیم دوره هایی را برای این افراد در خصوص آشنایی با حوزه سلامت برگزار نماییم و در قالب پوستری ظرفیت ها و توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به سه زبان به سفیران خود ارائه و تبلیغ نماییم.