158.jpg - 10.63 kBاستاد راديو آنکلولوژي دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: براي پيشگيري از ابتلا به بيماري سرطان، سيستم ايمني انسان بايد کارکرد خوبي داشته باشد و در این راستا برخورداري از زندگي سالم میتواند موجب تقويت سيستم ايمني بدن شود.

دکتر رهام سالک، در گفت و گو با وبدا با بیان اینکه عواملی همچون وراثت، محيط زندگي فرد، نوع تغذيه و سبک زندگي منجر به تقويت يا تضعيف سيستم ايمني فرد در مقابل عوامل سرطان زا می شود افزود: دسترسي کافي به منابع غذايي سالم، ورزش و فعاليت بدني، برخورداري از وضعيت جسماني مطلوب و حمايت روحي –رواني و اجتماعي در تقويت سيستم ايمني بسيار مؤثر است.

عضو هيأت علمي دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: بيماري هاي قلبي- عروقي و سرطان هميشه در کنار هم، فرد را مبتلا مي کند و عوامل ايجاد کننده مشترک زيادي دارند، لذا افرادي که در سنين بالا و در تنهايي به سر مي برند، نسبت به افرادي که ارتباطات، دوستان و حمايت اجتماعي بهتر و بيشتري دارند، بيشتر به اين بيماري ها مبتلا مي شوند.

وي ضمن اشاره به درمان هاي نوين سرطان و از جمله ژن درماني گفت: خوشبختانه طي 10 سال گذشته ميزان مرگ و مير ناشي از ابتلا به سرطان در کشورهاي پيشرفته، کاهش يافته که علاوه بر غربال گري و تشخيص زودرس، به وجود آمدن درمان هاي نوين نيز در آن دخيل است و در حال حاضر، طول عمر و اميد به زندگي بيماران سرطاني با پيشرفت هاي پزشکي، بهبود شرايط نگهداري و حمایتي بيماران سرطاني، افزايش يافته است.

دکتر سالک خاطرنشان کرد: شيمي درماني نیز جزء درمان هايي است که از گذشته تا کنون براي درمان انواع سرطان به کار رفته است و در سال هاي اخير، با توجه به درمان هاي جديدی که بر پايه علم ژنتيک و ايمونولوژي پدید آمده بصورت هدفمند داروهایی را برای درمان این بیماری بکار می گیرند.

وی همچنین گفت: از آنجايي که پزشکي نوين، نسبت به طب سنتي هزينه بر است و همه مردم استطاعت مالي جهت استفاده از تکنولوژي هاي جديد درماني را ندارند، لذا با حمايت هاي اجتماعي کافي از قشر طبقات اجتماعي کم برخوردار، آنها نيز به سمت تکنولوژي نوين براي درمان بيماري خود سوق داده مي شوند.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image