دبیر علمی چهاردهمین سمینار سالیانه بیمارستان چشم پزشکی خاتم الانبیا (ص) دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه بیماری چشمی گلوکم در ۹۰ درصد مبتلایان بدون علامت است، توصیه می‌شود، افراد بالای ۴۰ سال، هر یک یا دو سال معاینه چشم و بررسی از نظر بیماری گلوکم را داشته باشند.

دکتر سعید شکوهی راد، در گفتگو با وبدا ضمن اشاره به برگزاری چهاردهمین سمینار سالیانه بیمارستان چشم پزشکی خاتم الانبیا (ص)، در مجتمع شهدای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: بیماری گلوکوم یکی از امراض شایع در کشور ما است، که حدود ۲ و نیم تا ۵ درصد افراد جامعه به آن مبتلا هستند و در ۹۰ درصد موارد بدون علامت بروز می‌کند و در موارد کمتر شایع، بیماری می‌تواند به صورت حاد نیز ظاهر شود.

وی افزود: در اغلب مواقع چون بیماران متوجه بیماری خود نیستند، با تاخیر به پزشک مراجعه می‌کنند و این تاخیر، عارضه کاهش دید را که غیر قابل بازگشت است، بر چشم بیمار خواهد گذاشت.

دکتر شکوهی راد، در همین ارتباط توصیه کرد؛ بیمارانی که سابقه خانوادگی مثبت بیماری گلوکم در نزدیکان درجه یک دارند، حتماً به چشم پزشک مراجعه کنند تا در مراحل اولیه با شناسایی زودهنگام بیماری از شدت و پیشرفت آن جلوگیری شود.

وی همچنین گفت: بعد از سن ۴۰ سال بهتر است افراد هر یک یا دو سال معاینه چشم و بررسی از نظر گلوکوم را داشته باشند، تا در صورت داشتن علائم، اقدامات درمانی به موقع آغاز شود.

دبیر علمی چهاردهمین سمینار سالیانه چشم پزشکی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) تاکید کرد: هدف از تمام درمان‌های دارویی و جراحی که برای این بیماری در نظر گرفته شده در بهترین حالت متوقف کردن بیماری است و کاهش دید بیمار غیر قابل بازگشت خواهد بود و این  متوقف کردن بیماری است و کاهش دید بیمار غیر قابل بازگشت خواهد بود.

دکتر شکوهی راد، همچنین بر ضرورت اتخاذ یک برنامه مدون سلامت کشوری و غربالگری جامعه از نظر بیماری چشمی گلوکوم تاکید من در خصوص اهمیت برگزاری سمینار فوق افزود: این سمینار در جهت ارتقاء سطح دانش و آگاهی شرکت کنندگان برگزار شد تا بتوانند بیماران خود را بهتر مدیریت کنند و هم در مرحله پیگیری و هم درمان، خدمت بهتری به بیماران خود داشته باشند.

45.jpg - 146.95 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image