مسئولین ارشد دانشگاه مراد قاری اف ترکمنستان با حضور در دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن بازدید از بخش های مختلف و آشنایی با توانمندی های علمی، پژوهشی و آموزشی این دانشکده در نشستی بر برقراری تعاملات بین المللی و استفاده از تجربیات این دانشکده در تبادل استاد و دانشجو تاکید کردند.

به گزارش وب دا، در این نشست که به منظور تبادل ارتباطات و اطلاعات علمی و بین الملل در محل دانشکده طب ایرانی و مکمل برگزار شد، در ابتدا دکتر شاپور بدیعی معاون بین الملل دانشگاه با معرفی توانمندی های این دانشکده اظهار کرد:دانشکده طب ایرانی و مکمل  دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از 8 دانشکده فعال این دانشگاه بوده که از اواخر دهه 80 فعالیت خود را آغاز کرده و مدت 14 سال است که در امر تعلیم و تربیت متخصصان ملی و بین المللی طب سنتی در رشته‌های طب ایرانی و طب سوزنی فعالیت دارد.

وی خاطر نشان کرد: این دانشکده یکی از موفق‌ترین دانشکده‌های کشور در حوزه طب ایرانی و مکمل است و تنها دانشکده‌ای است که آموزش آکادمیک رشته طب سوزنی جهت دانشجویان مقطع Phd را دارد.

معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های شهر مشهد در برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های ملی و بین‌المللی، رویدادهای بسیار مهمی در دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شده است که از جمله مهمترین آنها می‌توان  به اولین همایش بین‌المللی طب ایرانی و مکمل کشور، اولین همایش دانشجویان طب ایرانی و مکمل کشور و همایش ملی طب سنتی ایرانی یک دهه فعالیت آکادمیک نقد گذشته و اُفق آینده اشاره کرد.

رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از تعاملات بین المللی با کشور ترکمنستان افزود:کلان شهر مذهبی مشهد مقدس به یمن مضجع شریف امام مهربانی‌ها، حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) در زمینه‌های مختلف توسعه و پیشرفت همچون حوزه دانشگاهی و در علوم مختلف از جمله علوم پزشکی از جایگاه والایی در سطح کشور برخوردار است.

دکتر سید کاظم فرهمند خاطر نشان کرد: طب سنتی سهم خوبی از تأمین سلامت مردم در سیستم سلامت کشور را دارد، همچنین توسعه آموزش و پژوهش بین المللی طب ایرانی در پیکره سیستم آموزشی کشور در کنار پرورش نیروهای متعهد و علاقه‌مند موجب می‌شود که امکان سوءاستفاده از این مکتب، کاهش یافته و نیروهای انسانی متخصص موردنیاز نیز برای انجام تحقیقات اساسی، گسترده و هدفمند در این مسیر پرورش یابند. ازین رو مفتخر هستیم تا با جذب دانشجویان بین الملل از کشورهای همسایه بتوانیم رسالت خود را در ارائه توانمندی ها و ظرفیت های دانشگاه  به سایر کشورها بشناسانیم و از دانشجویان بین الملل بعنوان سفیران خود در کشورهای خودشان استفاده نماییم. تا بتوانیم در حفظ سلامت انسان ها با هرنوع فرهنگ و آداب و رسومی تلاش نماییم.

در ادامه دکتر هدی عزیزی مدیر گروه طب سوزنی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن معرفی جامع فعالیت های دانشکده طب ایرانی و مکمل  اظهار کرد:این دانشکده در مسیر تحقیق و توسعه و علمی سازی طب ایرانی گام بر می‌دارد، در این مسیر از توانایی‌هایی بالقوه و بالفعل کلیه نخبگان و خبرگان این طب در بخش‌های دولتی و خصوصی بهره می‌گیریم و امیدواریم که تعاملی سازنده و علمی با همه صاحب نظران این عرصه برقرار گردد تا که شاهد شکوفایی روز افزون علمی، آموزشی و بین المللی  در این دانشکده و به تبع آن ارائه خدمات بهتر و مطلو‌ب‌تر به جامعه هدف باشیم.

وی تصریح کرد: طب ایرانی و مکمل ظرفیت‌های بسیارزیادی در حوزه پژوهش و تولید علم دارد ارائه مقالات بین المللی ، ثبت  اختراعات دارویی، چاپ چندین جلد کتاب و ثبت و انجام چندین طرح پژوهشی از جمله فعالیت‌های این دانشکده می باشد.

و در پایان مسئولین ارشد دانشگاه ترکمنستان با مشاهده توانمندی ها و ظرفیت های دانشکده طب ایرانی و مکمل در تربیت دانشجوی بین المللی خواهان برقرار تعاملات بین المللی و استفاده از تجربیات این دانشکده در تبادل استاد و دانشجو شدند.

50.jpg - 415.12 kB

51.jpg - 537.73 kB

52.jpg - 343.70 kB

53.jpg - 285.51 kB

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image