مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون 29 هزار و 428 بیمار از خدمات برنامه پرستار پیگیر(سامانه فالوآپ) بهرمند شدند تا از مراجعات مکرر آنها به مراکز درمانی جلوگیری شود و روند درمان بیماران نیز به شکل مدون و علمی پیگیری شود.
دکتر محمد صادقی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن 49 کلینیک پرستاری آموزش سلامت دارای بالاترین رتبه تعداد کلینیک در سطح کشور است که در این کلینیک ها پرستاران پیگیر وظیفه فالواپ بیماران را به عهده دارند، خاطرنشان کرد: تعداد 167 پرستار تحت عنوان پرستار پیگیر در اجرای این برنامه مشارکت دارند.
وی با بیان اینکه 1174 بیمار مبتلا به chf، از خدمات فالوآپ استفاده کردند که این افراد 7.89 درصد بیماران را تشکیل می دهد، تصریح کرد: 911 نفر از بیماران مبتلا به copd که 9.66 درصد و 488 نفر از بیماران cva که 1.54 درصد بیماران هستند از خدمات پیگیرانه پرستاران بهره بردند.
مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه 995 بیمار مبتلا به دیابت که 4.77 بیماران را تشکیل می دهد و 292 بیمار مبتلا به امپوتاسیون که 76 درصد این بیماران است پس از دوره درمان در مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی از حمایت و راهنمایی پرستاران در سامانه فالو آپ استفاده می کردند، اظهار کرد: هزار و 689 بیمار مبتلا به سرطان که 4.78 درصد بیماران هستند بعد از اعمال جراحی و پیگیری فرآیند درمان بیمارستانی در سامانه فالوآپ تحت حمایت قرار گرفتند.
دکتر صادقی با بیان اینکه ۱۵۹نفر بیمار مبتلا به سوختگی که 7.95 درصد و هزار و 205 فشار خون که 5.84 درصد و 868 بیمار مبتلا به سکته قلبی که 3.84 درصد آنها را تشکیل می دهند از جمله بیماران تحت پوشش سامانه فالوآپ بود، اظهار کرد: هزار و 631 بیمار مبتلا به اختلالات روان پزشکی که 77 درصد بیماران را تشکیل می دهد توسط پرستاران فالو آپ مراحل درمان آنها پیگیری شده است.
وی بیان کرد: 631 بیمار مبتلا به نارسایی مزمن کلیه که 2.54 درصد را تشکیل می دهد از خدمات پیگیرانه پرستاری بهره بردند علاوه براین در سایر بیماریها نیز 19 هزار و 385 نفر بعد از دریافت خدمات بیمارستانی برای پیگیری مراحل بعدی درمان در منزل از خدمات سامانه فالوآپ استفاده کردند.