معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: سرور سامانه سپید در تمام بیمارستانهای دانشگاهی شهرستان مشهد خریداری و راه اندازی شده است و برای بیمارستانهای ولیعصر(عج)بردسکن،خاتم الانبیاء تایباد، خریداری و برای نصب و راه اندازی تحویل مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه شده است.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه سامانه سپید درگاه اتصال سیستم های اطلاعات حوزه درمان و بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد است،خاطر نشان کرد: این سامانه در سطوح مختلف از پرسنل و مدیران بیمارستان تا مدیران و کاربران ارشد دانشگاه امکان مشاهده و مدیریت اطلاعات مورد نیاز خود را می دهد.
وی با اشاره به اینکه سرور سامانه سپید برای سایر شهرستانها در حال خریداری است و تمام شهرستانها باید به قید فوریت نسبت به خریدار و تحویل آن به مدیریت آمار وفناروی اطلاعات دانشگاه اقدام کنند، گفت: زیر سیستم تریاژ به عنوان اولین بخش از سامانه سپید در بیمارستانهای چشم خاتم الانبیاء، طالقانی، دکتر شیخ، کودکان اکبر، دکتر شریعتی و ابن سینا به صورت کامل پیاده سازی شده و HISتحت ویندوز غیر فعال شده است . این زیر سیستم در بیمارستان امام رضا(ع) پیاده سازی شده و این بیمارستان در حال آموزش و استقرار سیستم است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین برنامه زمان بندی آموزش بازدید از زیر سیستم تریاژ بیمارستان قائم توسط نمایندگان )مسئول فناوری اطلاعات سلامت، مسئول HIS، سرپرستار اورژانس و نماینده پرستار( بیمارستانهای امید ، منتصریه، ام البنین(س)، کامیاب انجام خواهد شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علاوه براین آموزش زیر سیستم مدیریت بخش به صورت میدانی در بیمارستان قائم(عج) برای بیمارستانهای چشم خاتم الانبیاء(ص)، طالقانی، دکتر شیخ، کودکان اکبر، دکتر شریعتی، ابن سینا، امام رضا(ع) برگزار شد و پیاده سازی شد، تصریح کرد: همچنین برنامه زمان بندی آموزش بازدید از زیر سیستم مدیریت بخش بیمارستان قائم توسط نمایندگان( مسئول فناوری اطلاعات سلامت، مسئول HIS، نماینده پرستاری ) بیمارستانهای امید، منتصریه، ام البنین(س)، کامیاب انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در بازه زمانی 17 تا 23 تیرماه زیر سیستم تریاژ و مدیریت بخش ددر HIS تحت ویندوز دربیمارستانهای یاد شده غیر فعال می شود و کاربران می بایست از سامانه سپید استفاده کنند، ابراز کرد: نصب و راه اندازی زیر سیستم پاراکلینیک و پذیرش بستری توسط مدیریت آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی انجام می شود. در واقع هر کاربر باید یکبار به سامانه وارد شده و دسترسی های لازم را بررسی نماید و مشکلات احتمالی در انجام فرآیند را به اطلاع رابط his بیمارستان برساند.
وی گفت: زیر سیستم مدیریت اطلاعات سلامت هر کاربر باید یکبار به سامانه وارد شهد و دسترسی های لازم را بررسی نماید و مشکلات احتمالی در انجام فرایند را به رابط HIS بیمارستان اعلام کند.