571.jpg - 9.75 kBعضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شیر مادر می تواند به تنهایی تمام نیاز تغذیه ای کودک را بخصوص تا 6 ماه اول تولد فراهم کند، اظهار کرد: ترکیب متعادل مواد مغذی شیر موجب شده تا تغذیه با شیر مادر استاندارد طلایی تغذیه محسوب شود.

دکتر نجمه صیفی، در گفتگو با وب دا با بیان اینکه برای نوزاد تغذیه با شیر مادر موجب رشد و تکامل کافی دستگاه گوارش می شود، خاطر نشان کرد: علاوه براین تغذیه با شیر مادر باعث تقویت سیستم ایمنی نوزاد می شود  و نوزاد را در برابر برخی عفونت ها محافظت می کند.

وی با بیان اینکه کودکانی که با شیر مادر تغذیه شده اند کمتر از سایرین در معرض خطر چاقی، آسم و دیابت تیپ یک هستند، تصریح کرد:

دستگاه گوارش نوزاد در هنگام تغذیه با شیر مادر  به صورت سالم تکامل پیدا می کند از همین رو  کودکانی که با شیر مادر تغذیه می شوند کمتر دچار عواض گوارشی می شوند.   

عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه شیردهی برای مادر نیز مزایایی دارد، ابراز کرد: شیردهی برای مادر نیز ریسک ابتلا به سرطان ها را کاهش می دهد زیرا برخی از سرطانها از جمله سرطان پستان و تخمدان با شیردهی ارتباط دارند. 

وی با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر موجب کاهش وزن مادر ، پیشگیری از چاقی و حفظ سلامت متابولیک  می شود، عنوان کرد: علاوه براین در برخی از مطالعات علمی بیان شده که شیردهی با عدم ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی در مادر مرتبط است.

دکتر صیفی با بیان اینکه شیردهی می تواند اثرات مثبت روی مادر باقی بگذارد، اظهار کرد: علاوه براین فرآیند شیر دهی موجب ارتباط بهتر بین مادر و نوزاد می شود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شیر دهی مادر، دسترس ترین و راحت ترین تغذیه نوزاد است، گفت: بار روانی مادر برای تغذیه نوزاد با شیردهی  کاهش می یابد و نگرانی کمتری برای تغذیه کودک خود خواهد داشت.

وی بیان کرد: حداقل6 ماه تغذیه انحصاری با شیر مادر و بعد از آن تا دو سالگی به عنوان تغذیه مکمل نقش مهمی در حفظ سلامت مادر و کودک دارد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image