در دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار استان خراسان رضوی که با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد از استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان بانوی برگزیده و تاثیرگذار استان در عرصه علمی،پژوهشی و فناوری قدردانی شد.
به گزارش وب دا، در این مراسم از دکتر بی بی مرجان رضوی ، استاد گروه سم شناسی و رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدردانی شد.
دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار استان خراسان رضوی با هدف شناسایی و معرفی زنان نمونه و الگوساز در هشت حوزه «علمی، پژوهشی و فناوری»، «سیاست گذاری و حکمرانی»، «گفتمانسازی و رسانه»، «فعالیتهای اجتماعی»، «اقتصاد و کارآفرینی»، «تعلیم و تربیت»، «فرهنگ و هنر» و «ورزش» برگزار شد و با معرفی برگزیدگان استان در دومین آیین خود به کار خود پایان داد.
دکتر بی بی مرجان رضوی استاد گروه سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، با انتشار بیش از 140 مقاله معتبر بین المللی و مشارکت در تالیف و ترجمه 10 جلد کتاب تخصصی و مجری و همکار 100 عنوان طرح تحقیقاتی یکی از اساتید برجسته دانشگاه علوم پزشکی مشهد محسوب می شود.
بانوی برگزیده و تأثیرگذار استان در حوزه علمی، پژوهشی و فناوری و عضو هیأت علمی گروه سم شناسی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا گفت: من از سال 1391 فعالیت خود را در دانشکده داروسازی مشهد آغاز کردم و به عنوان عضو هیأت علمی گروه سم شناسی این دانشکده و در حوزههای آموزشی و پژوهشی فعالیت داشتهام.
دکتر بیبی مرجان اظهار کرد: از اغاز فعالیت در دانشکده داروسازی مشهد تاکنون تعداد 140 مقاله معتبر بینالمللی در موضوعات مختلف داشتهام که بیشتر آنها در موضوعات داروسازی و سم شناسی بوده است و در زمینه مطالعات مرتبط با سندروم متابولیک تا بررسی تاثیر ترکیبات طبیعی در برابر سموم مختلف شیمایی و آلایندههای محیطی و جستجوی مکانیسمهای دخیل سلولی و مولکولی، تحقیقات متنوعی توسط اینجانب با مشارکت گروهی صورت گرفته است.
رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در طی 12 سال اخیر علاوه بر انجام کارهای آموزشی و پژوهشی متعدد، مسئولیتهایی مختلفی همچون معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت تحصیلات تکمیلی، مسئول اساتید مشاور و ریاست دانشکده داروسازی مشهد را عهدهدار بودهام.
بانوی برگزیده و تأثیرگذار استان در حوزه علمی، پژوهشی و فناوری ضمن اشاره به کارهای شاخص پژوهشی که در طی بیش از دهه اخیر انجام داده است، بیان کرد: علاوه بر چاپ و انتشار مقالات متعدد بینالمللی، مشارکت در تألیف و ترجمه نزدیک به 10 عنوان کتاب تخصصی و نیز مجری و همکار حدود 100 طرح تحقیقاتی تا کنون هم بودهام و در سپتامبر سال 2019 میلادی در لیست دانشمندان یک درصد پراستنداد جهان قرار گرفتم.
وی با تأکید بر اینکه در رشته سم شناسی فارغالتحصیلان و نخبگان زیادی تحویل جامعه شده است، گفت: در این گروه آموزشی 11 عضو هیأت علمی داریم که 7 نفر آنها و معادل 70 درصد این تعداد دانشمند یک درصد پراستناد هستند که در نوع خود قابل توجه در دانشگاه و کشور بوده است؛ همچنین 2 استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی مشهد (دکتر حسینزاده و دکتر کریمی) از این گروه هستند.
عضو هیأت علمی گروه سم شناسی دانشکده داروسازی مشهد خاطرنشان کرد موفقیتهای خود را نتیجه کار گروهی و استفاده از تجربیات اساتید برجسته گروه از جمله استاد فرهیخته و پیشکسوت، دکتر حسینزاده میدانم که راه و روش و اهمیت پژوهش و کارهای تحقیقاتی را به اینجانب و دیگر همکاران جوان گروه آموزش داد.