82.jpg - 12.98 kBعضو هیأت علمی گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ساده‌ترین روش برای جلوگیری از آسیب‌های بینایی انجام اقدامات پیگشیرانه در محیط کار است و در این خصوص توصیه و تأکید بر استفاده از عینک‌های محافظ در محیط کار داریم.

دکتر جواد صادقی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: عینک‌های محافظ در محیط کار کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد و در بیشتر موارد شاهد هستیم که شاغلان در مشاغل نیازمند به استفاده از عینک محافظ به دلیل عدم استفاده از این عینک دچار مشکل در حوزه بینایی شده‌اند.

وی تصریح کرد: درصد قابل توجهی از بیماران مراجعه کننده به بخش اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) حوادث چشمی در محیط کار هستند، مواردی که شامل آسیب‌های سطحی، جسم‌های خارجی سطح چشم و بعضاً آسیب شدید بوده که منجر به پارگی چشم می‌شوند و حتی گاهی اوقات این ضربات منجربه از دست رفتن کامل بینایی یک یا هر دو چشم شده است.

عضو هیأت علمی گروه چشم‌پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: استفاده از عینک‌های محافظ استاندارد به شکل قابل توجهی این عوارض را به شدت کاهش می‌دهد و در همین خصوص باید اشاره کنیم که افراد فعال در کارگاه‌های صنعتی و معدنی، شیشه‌برها، جوشکاران و کشاورزان در اولویت استفاده از عینک محافظ هستند.

دکتر صادقی همچنین در خصوص استفاده از عینک‌های آفتابی استاندارد در روزهای گرم سال، گفت: در فصل تابستان که روزهای گرم سال را داریم میزان استفاده از عینک آفتابی افزایش می‌یابد و در این خصوص توصیه بر استفاده از عینک‌های آفتابی که از طول موج 400 میکرومتر خورشید محافظت می‌کنند و در کاهش قابل توجه خطر آب مروارید و ناخنک مؤثر هستند.

وی افزود: میزان مراجعات به بخش اورژانس بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) به واسطه استفاده  از عینک آفتابی غیراستاندارد در روزهای گرم سال افزایش می‌یابد و به مردم توصیه می‌کنیم که از نمونه‌های استاندارد و مورد تأیید این نوع از عینک‌ها استفاده نمایند.

فلوشیپ آسیب شناسی چشم بیان کرد: رنگ شیشه عینک تأثیری در محفاظت بهتر در برابر نور خورشید ندارد و باید به جای دقت در اندازه، زیبایی و رنگ عینک به طول موج 400 میکرومتر آن دقت کنیم تا بتوانیم یک انتخاب درست در خصوص عینک آفتابی‌مان داشته باشیم.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image