معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشگاه، رتبه یک گردشگری سلامت را به خود اختصاص داده و تعاملات علمی و بینالمللی گستردهای با کشورهای همسایه از جمله عراق، ترکمنستان، تاجیکستان، لبنان، افغانستان و... داشته است.
دکتر شاپور بدیعی در نشست با رییس اداره دیپلماسی شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه شهرداری مشهد تا کنون همکاری های بسیار موثر و مطلوبی را با دانشگاه علوم پزشکی مشهد به ویژه در حوزه اطلاع رسانی خدمات بهداشتی و درمانی به عموم مردم داشته است اظهار کرد: با توجه به تفاهم نامه منعقد شده میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهرداری، می توان از ظرفیت این سازمان در معرفی توانمندی ها و ظرفیت های مشهد مقدس به دانشجویان بین الملل استفاده کرد.
وی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره کنگره کنترل عفونت های بهداشتی بیماردر آبان ماه سال جاری تصریح کرد: با توجه به حضور متخصصان و کارشناسان بهداشت از سراسر کشور و حتی از کشورهای همسایه، برگزاری این کنگره فرصت مناسبی برای معرفی توانمندی ها و ظرفیت های شهر مشهد در حوزه های مختلف است که امیدواریم با همکاری شهرداری مشهد اجرایی شود.
رییس مرکز دیپلماسی شهری شهرداری مشهد نیز ضمن اعلام آمادگی برای کمک به برگزاری هر چه شایستهتر رویدادهای علمی تخصصی گفت: با عنایت به تجمیع حوزه بینالملل در یک سال اخیر در شهرداری مشهد، امیدواریم در آینده نزدیک کیفیت و کمیت همکاریهای بین دو ارگان افزایش یابد.
دکتر اصفهانیزاده به ساختار مدیریت جامع شهری در سایر کشورهای دنیا به پوشش نظام بهداشت و سلامت توسط مدیران شهری اشاره کرد و گفت: با توجه به کرسیهای مهم شهرداری مشهد در نهادهای بینالمللی شهری، میتوان از ظرفیتهای موجود در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای شرکت در کمیسیونها و نشستهای تخصصی این سازمانهای بینالمللی شهری در حوزه بهداشت و سلامت بهره جست.
وی با اشاره به تجربیات برخی کلانشهرها در این زمینه خواستار تدوین دستورالعملهای پذیرش و درمان ویژه حوزه گردشگری سلامت و استانداردسازی خدمات در این حوزه شد.
گفتنی است در پایان جلسه با توجه به نزدیک بودن آغاز سال تحصیلی و وجود زمینههای متعدد همکاری، مقرر شد برنامه اقدام مشترک در حوزه دیپلماسی شهری با همکاری طرفین براساس تفاهمنامههای پیشین تدوین و نقشه راه تحقق همکاریهای بینالمللی مدیریت شهری و نظام سلامت ترسیم شود تا شاهد رشد و بهبود جایگاه مشهد در منطقه باشیم.