رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: در ۳ روز پایانی ماه صفر ۳۲ دستگاه آمبولانس و ۱۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مسیر حرکتی پیاده امام رضا(ع) مستقر شده است.
دکتر جعفر میعادفر در جریان بازدید از موکبهای پذیرایی کننده و ایستگاههای سلامت ارائه دهنده خدمات بهداشتی، درمانی، دارویی مسیر نیشابور به مشهد، در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: برنامههای امسال سازمان اورژانس کشور در دهه پایانی ماه صفر با محوریت و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهتر از سالهای قبل در حال اجراست و شرایط بسیارخوبی فراهم شده که زائران پیاده رضوی خدمات پزشکی موردنیازشان را به شکلی ایمن و باکیفیت دریافت نمایند و بتوانند سفر خود را تا مقصد که حرم مطهر امام رضا(ع) و میعادگاه عاشقان و دلدادگان عالم آل محمد(ص) است ادامه دهند.
وی تصریح کرد: امسال در مسیر زائران پیاده امام رضا(ع) ۳۲ دستگاه آمبولانس، ۱۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ بیمارستان سیار ارائه دهنده خدمات درمانی و اورژانسی هستند که یکی از این بیمارستانها در ملکآباد دایر گشته و دیگری در ورودی بابالکاظم(ع) حرم مطهر رضوی مستقر شده است.
رئیس سازمان اورژانس کشور همچنین در خصوص پستها و تیمهای واکنش سریع فعال در محدوده حرم مطهر رضوی هم گفت: در ۳ روز پایانی ماه صفر فعالیت شبانهروزی ۴ پست درمانی را در ۴ طرف حرم مطهر امام رضا(ع) در کنار حضور ۳۰ تیم ۲ نفره واکنش سریع در داخل و اطراف این مکان مقدس داریم تا زمان اوج شلوغی جمعیت در روزهای رحلت پیامبر اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) خدمات بهداشتی و درمانی موردنیاز بیماران سریع و بهموقع و با بالاترین میزان اثرپذیری و رضایتمندی ارائه شود و در صورت نیاز از آمبولانس و اتوبوس آمبولانس برای انتقال بیماران به بیمارستانها استفاده خواهد شد.
دکتر میعادفر اضافه کرد: در محدوده حرم مطهر رضوی با توجه به شلوغی جمعیت استقرار ۳۰ دستگاه موتورلانس را داشتیم تا خدماترسانی لازم در مواقع موردنیاز بهسرعت صورت پذیرد.
وی بیان کرد: در کنار ارائه خدمات درمانی و اورژانسی، فعالیت تیمهای بهداشتی و نظارت بر محلهای اسکان، طبخ، تهیه و توزیع غذا را داریم تا کنترل بهداشت آب، شربت و جای و نیز زنجیره سرد و گرم مواد غذایی هم بهخوبی صورت پذیرد تا مشکل و بیماری منتقله از آب و غذا برای زائر امام رضا(ع) ایجاد نشود.
رئیس سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: به تمامی زائران عزیز توصیه میکنیم که در زمان بازگشت به شهرهای خود هیچگونه عجله و شتابی در رانندگی نداشته باشند و اینکه پس از هر یک ساعت رانندگی حداقل ۱۰ دقیقه زمان جهت استراحت اختصاص دهند تا دچار حادثه نشوند و سفر معنوی ایمن و خاطرهانگیزی برای خود به ثبت برسانند.
دکتر میعادفر گفت: در این روزها حضور پرشور خادمان حوزههای بهداشتی، درمانی، دارویی و اورژانس پیش بیمارستانی را از سراسر کشور در مشهد شاهد هستیم، ضمن اینکه خدماترسانیهای شایسته دانشگاههای علوم پزشکی نیشابور، سبزوار، گناباد، تربت حیدریه و تربت جام را هم در مسیر حرکتی زائران پیاده رضوی شاهد بودیم و امیدواریم که تمامی خدمات خادمالرضاهای حوزه سلامت مورد قبول حقتعالی و ولی نعمتمان، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) واقع شود.