رئیس پنل فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی کاربردهایی موثر و ظرفیت‌هایی بسیار خوب در حوزه مامایی داشته و دارد و نمونه بارز آن در حوزه بهداشت باروری بوده است.

به گزارش وب دا، دکتر سیدمحمد طباطبایی در نهمین پنل سومین کنگره بین‌المللی اخلاق در مامایی و سلامت باروری که با موضوع فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی برگزار شد، اظهار کرد: هوش مصنوعی کاربرد زیادی در تمامی حوزه‌ها و فضاهای کار واقعی از جمله حوزه مامایی دارد و باید آن هوش مصنوعی یک ویژگی‌ای داشته باشد تا که در فاز اجرا به عنوان یک عامل هوشمند و موثر مورد استفاده قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: هوش مصنوعی باید خودش را با محیط و محل استنتاج نماید و معتقدیم که اجرای یک شیوه موفق هوش مصنوعی تمام ناتوانی‌های به‌وجود آمده در هر فرد را از بین ببرد.

رئیس پنل فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی افزود: هوش مصنوعی به عنوان یک ابزار کمک کننده در اختیار انسان قرار می‌گیرد و ما از ظرفیت‌های آن در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت بهره‌مند شده‌ایم و متناسب با نیازی که داشتیم از این ظرفیت استفاده کرده‌ایم و به نتیجه مطلوب هم دست یافته‌ایم.

دکتر طباطبایی با اشاره به اینکه هوش مصنوعی کاربردهایی موثر و ظرفیت‌هایی بسیار خوب در حوزه مامایی داشته و دارد، بیان کرد: نمونه بارز آن در حوزه بهداشت باروری بوده که توانسته در موضوعات آموزش، پژوهش، اپلیکیشن‌ها و مدیریت باروری مثمرثمر باشد.

وی اضافه کرد: همچنین باید اهمیت هوش مصنوعی در موضوع دیتاها و دیتاپرژکتورها و آموزش‌های موثر آن هم توجه نماییم، البته این ابزارها در کنار محاسنی که دارند و دارای معایب هم هستند و باید مراقب باشیم تا آسیب‌های آن در موضوعاتی همچون سقط جنین دیده نشود و بلعکس به مواردی همچون بارداری‌های و فرزندآوری‌های زیاد و زایمان طبیعی به‌خوبی پرداخته شود.

رئیس پنل فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی با بیان اینکه داده‌ها و اپلیکیشن‌های هوش مصنوعی در بحث مراقبت‌های بارداری، شناسایی مادران باردار پرخطر، تشخیص انواع سرطان‌ها و غیره کمک کننده هستند، خاطرنشان کرد: معتقدم که هوش مصنوعی باید به کلی‌کوروم برای اساتید و دانشجویان رشته‌های مختلف از جمله رشته مامایی تبدیل شود.

در این پنل تخصصی دکتر طاولی، دکتر ابراهیم‌زاده، دکتر عرفانیان، دکتر رستگاری، دکتر رزاقی، دکتر شایسته، دکتر جهان‌فر، دکتر فیروزی، دکتر عرفانیان، دکتر رستگاری و دکتر ابراهیم‌زاده پیرامون موضوعاتی همچون سیاست‌ها و خدمات نوین در برنامه‌های کرامت محور و تکریم مادران، استفاده از فناوری‌های نوین در مراقبت‌های دوران بارداری، تصمیم‌گیری مشترک با استفاده از هوش مصنوعی، پزشکی مبتنی بر شواهد و احترام به تصمیمات بیماران، طراحی و پیاده‌سازی سامانه هوشمند جهت پایش و مدیریت سلامت روان  در راستای ارتقای سلامت مادران باردار  با استفاده از الگوریتم هوش مصنوعی، ارتقا سلامت زوجین نابارور با درمان ناموفق، طراحی یک برنامه نوین در حوزه مامایی، کاربرد هوش مصنوعی در قصور مامایی، فناوری‌های نوین و تجربه‌های مثبت و موفق زایمان و استفاده از روش‌های فناورانه و هوشمندانه در مراقبت‌های مامایی با حفظ کرامت مادری سخنرانی کردند و بیان تجربیات خود و نتایج تحقیقات انجام‌شده‌شان در این حوزه مامایی پرداختند.

183.jpg - 202.41 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image