عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: تغذیه دانش آموزان، باید غذایی باشد که ضمن داشتن کالری مناسب برای فعالیت و جنب و جوش دانش آموزان، برای عملکرد مغزی و افزایش حافظه نیز مفید باشد.
دکتر فاطمه محجوب در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: عسل، ارده شیره، مربای به،مربای سیب، مربای هویج، سمنو، تخم مرغ عسلی، حریره بادام، حلوا با پودر پسته و بادام از جمله گزینه های مناسب برای وعده صبحانه محسوب می شود .
عضو هیئت علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مصرف بادام را، تقویت کننده مغز و سیستم عصبی دانست و ادامه داد: بادام خوراکی های دیگری مثل ماقوت، فرنی، شیربرنج و شله زرد، برای بچه های لاغر و کم بنیه مناسب تر است.
دکتر محجوب تصریح کرد: در دانش آموزانی که دارای اضافه وزن هستند، توصیه می شود از مصرف میوه و یا برگه خشک شده میوه ها در میان وعده استفاده شود .همچنین میوه هایی مثل سیب، گلابی، هویج، انار، انگور، انجیر، انواع ساندویچ ها مثل ساندویچ کوکوی سبزی، املت، نان و پنیر و گردو و یا پوره سیب زمینی و فلافل می تواند در برنامه غذایی دانش آموزان قرار گیرد.
دکتر محجوب افزود: برای میان وعده انواع مغزیجات همچون بادام، فندق، پسته، گردو یا آجیلهایی مثل کشمش و مویز، عناب و یا نخودچی برای دانش آموزان مناسب می باشد و آب سیب، آب هویج، شیر بادام، شیر فندق از جمله نوشیدنی های سرشار از ویتامین مناسب برای این گروه سنی است.