رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ما از ایجاد یک موزه مشترک دانشگاههای فردوسی و علوم پزشکی مشهد که معرفی ظرفیتها و توانمندیهای هر دو دانشگاه میپردازد استقبال میکنیم.
دکتر محمود شبستری در جلسه شکلگیری موزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مراسم رونمایی از کتاب شیمی حیات مروری بر زندگی علمی پدر سم شناسی ایران با بیان اینکه ما از ایجاد یک موزه مشترک که معرفی ظرفیتها و توانمندیهای هر دو دانشگاه میپردازد استقبال میکنیم، خاطرنشان کرد: ایجاد چنین فضایی بسیار حائز اهمیت است، چرا که به معرفی ظرفیتها و شخصیتهای تأثیرگذار علمی در شهر مشهد میپردازد که کارنامهای درخشان در رشته و تخصص خود داشتهاند.
دکتر شبستری تأکید کرد: البته معتقدیم که ایجاد موزه به تنهایی کفایت نمیکند و باید شرایطی فراهم شود که حضور پررنگ دانشجویان از این مکان و آشنایی با ظرفیتها و توانمندیهای محل تحصیلشان هم بهخوبی مشاهده گردد.
دانشگاههای فردوسی و علوم پزشکی مشهد از مجموعههای علمی پرسابقه و پرافتخار کشور هستند
در این جلسه دکتر محمدرضا دارابی، استاد گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: فعالیت دانشگاه فردوسی تنها در محل پردیس بوده، اما علوم پزشکی کل استان را پوشش میدهد، چرا که با سلامت مردم سروکار دارد و ما معتقدیم ایجاد یک موزه مشترک به نامهای دانشگاههای فردوسی و علوم پزشکی میتواند به معرفی هرچه بهتر ظرفیتهای این دو دانشگاه بپردازد.
مدیر گروه اورولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: از مجموع فضای پردیس 35 هکتار آن متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و در این فضا جانمایی دانشکدهها و پژوهشگاه را داریم، البته باید اشاره کنیم که دانشگاههای فردوسی و علوم پزشکی مشهد از مجموعههای علمی پرسابقه و پرافتخار کشور هستند و در بسیاری از برنامهها همکاریهای مشترک این دانشگاهها را دیدهایم.
دکتر دارابی بیان کرد: ما تحت هر شرایطی همواره خودمان را در کنار اساتید دانشگاه فردوسی میدانیم و معتقدیم که جامعه علمی و متخصص شهر مشهد که از اساتید دانشگاههای فردوسی و علوم پزشکی هستند همواره و در کنار یکدیگر در مسیر خدمت به مردم در رشته و حوزه تخصصی خود کار کردهاند.
موضوع تاریخ شفاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طی سالهای اخیر بهطور جد مورد توجه قرار گرفته است
همچنین دکتر محمد پهلوان، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این جلسه گفت: موضوع تاریخ شفاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طی سالهای اخیر بهطور جد مورد توجه قرار گرفته و مصاحبههای زیادی با اساتید پیشکسوت انجام شده و در آخرین اقدام آن انتشار کتاب شیمی حیات و رونمایی از این کتاب را داشتیم.
وی افزود: کتاب شیمی حیات که به معرفی دکتر بلالی پرداخته حاصل یک تلاش 6 ماهه و خستگیناپذیر بوده، برنامهای که در گذشته هم اجرا شده بود و در آینده نیز با قوت بیشتر تداوم خواهد یافت.
دکتر پهلوان خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظرفیتهای بسیارخوبی در تمامی حوزهها از جمله حوزه رسانه دارد و ما به دنبال آن هستیم تا که با حمایتهای مسئولان کارهایی بهتر و مثمرثمرتر در خصوص معرفی ظرفیتها و توانمندیهای این دانشگاه انجام دهیم.
در این جلسه از کتاب شیمی حیات که در خصوص معرفی شخصیت دکتر بلالی رونمایی شد.
همچنین دکتر شاپور بدیعی، معاون بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر مهدی قلیان، رئیس دانشکده بهداشت، دکتر غلامعلی معموری، رئیس بیمارستان حضرت قائم(عج) و دکتر سیدمجید حسینی و دکتر بهزاد علیزاده، رئیس و معاون آموزشی بیمارستان امام رضا(ع) و دکتر خدایی از مدیران پرسابقه دانشگاه پیشنهادات و گزارشهایی را در خصوص تاریخ پرافتخار مجموعههای کاری ارائه کردند.