دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر دانشجویی در کنگره بین المللی ژنتیک سرطان و ژنومیکس (ژنتیک و ژنومیکس سرطان) شد.
به گزارش وب دا، پژمان حسین زاده دانشجوی ترم 4 رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پژوهشی که به منظور تولید ،استخراج و بهره وری یک سری نانو ذرات برای انتقال بدون چالش داروهای شیمی درمانی به سطح تومور های گلیوبلاستوما که شایع ترین و بدخیم ترین تومور مغزی محسوب می شود انجام شده بود موفق به کسب رتبه برتر پژوهشی در این کنگره شد.
پژمان حسین زاده در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در این مطالعه پژوهشی،نانو ذرات را بر پایه طبیعی به بهره وری رساندیم و نتایج نشان داد که این فراورده ها ازسطح خونی مغزی بدون وقفه عبور می کنند.در واقع داروهای شیمی درمانی با اتصال به نانو ذرات ساخته شده ،بدونچالش به مجاورت توده سرطانی رسیدند.
این دانشجوی برتر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سد خونی مغزی سبب اختلال در انتقال داروها به سطح تومور می شود خاطر نشان کرد: چالش هایی در انتقال داروها وجود داشت که با افزودن نانو ذرات به داروها با سرعت وپایداری بیشتری دارو ها انتقال یافت.همچنین نانوذرات به تنهایی باعث مرگ سلول های سرطان نیز می شوند.
کنگره بین المللی کنسر ژنتیکس (ژنتیک و ژنومیکس سرطان) با هدف معرفی جدیدترین تحقیقات در زمینه پزشکی و ژنتیک سرطان و همچنین معرفی برترین محققان جهان در تاریخ در محورهای روش های جدید تشخیص سرطان ،روش های جدید درمان سرطان و روش های جدید پیشگیری از سرطان 1 الی 3 آبان ماه در تهران برگزار شد.