مدیر گروه آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس بیمارستان ناظران گفت: در راستای افزایش امید در جامعه نیازمند تغییر باورهای مردم در موضوع سرطان هستیم.

به گزارش وب دا، دکتر سیدامیر آل‌داوود در نشست خبری اعلام برنامه‌های سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران، اظهار کرد: سرطان با توجه به افزایش آمار مبتلاهایش ضرورت دارد تا که بیش از پیش در موضوعات پیشگیری و درمان به مردم معرفی شود و ما در بسیاری از بیماران از چند روش درمانی و دارویی استفاده می‌کنیم و در کنار آن از روش‌های پرتودرمانی و رادیوتراپی هم استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: مشهد در سطح کشور و حتی در میان کشورهای مختلف دنیا از جایگاه ویژه‌ای در حوزه سرطان برخوردار است و درمان‌های بیماران مرتبط با این حوزه به شکلی بی‌خطر و متناسب با آخرین شیوه‌های روز دنیا انجام شده و در خروجی آن نیز غلبه بیمار بر بیماری دیده شده است.

مدیر گروه آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در قالب برگزاری سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران که از ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه در هتل نوین پلاس برگزار می‌شود، چندین کارگاه تخصصی در بیمارستان ناظران که حامی این رویداد بین‌المللی است برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: برگزاری این رویداد بین‌المللی کمک بزرگی به افزایش سطح اطلاعات تخصصی متناسب با آخرین دستاوردهای روز دنیا می‌کند، ضمن اینکه زمینه ایجاد تبادل تجربیات را فراهم می‌آورد.

دکتر آل‌داوود تاکید کرد: در زمان بیماری بیمار به متخصصان مختلفی مراجعه می‌کند تا که مشکل اصلی شناسایی و درمان شود و به‌طور مثال در موضوع سرطان پزشکان ۸ تا ۹ تخصص مختلف حضور دارند و متناسب با وضعیت بیمار مناسبت‌ترین تصمیم را جهت درمان بیماری می‌گیرند و ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ماهانه به‌طور متوسط بین ۷ تا ۸ جلسه تخصصی برای درمان این گروه از بیماران برگزار می‌نماییم و برگزاری این جلسات بیمار را هم از بلاتکلیفی در می‌آورد.

وی با اشاره به محدودیت‌ بودجه‌های ملی و دانشگاهی، بیان کرد: یکی از مشکلات موجود در این خصوص کمبود ارز تخصیصی ترجیحی بوده که برای تهیه یک دستگاه پیشرفته که هزینه‌اش با نرخ ارز فعلی بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد تومان است کافی نیست و در این خصوص نیازمند حمایت‌های خیران نیک‌اندیش حوزه سلامت هستیم.

عضو تیم اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران ادامه داد: در موضوع سرطان نیازمند تغییر باورهای مردم و افزایش امید در جامعه هستیم، ما در ۴۰ تا ۵۰ بیماران سرطانی درمان کامل بیماری را داشتیم و نیاز است که برای موفقیت در این حوزه آگاهی‌بخشی مردم بالا برود و در کنار به موضوع غربالگری سرطان و شناسایی بیماری در همان مراحل اولیه توجه شود و در این حوزه روی موضوعات سرطان پستان، روده بزرگ و دهانه رحم کار شده است؛ همچنین باید به نقش پررنگ رسانه‌ها اشاره نماییم تا که باورهای غلط موجود در جامعه در موضوع سرطان اصلاح شود و اینکه هر بیمار مبتلا به این بیماری فوت نمی‌کند و اگر اقدامات اولیه همچون غربالگری به‌موقع انجام شود درمان به‌هنگام بیماری و غلبه بر آن هم به دنبال آن خواهد بود.

دکتر آل‌داوود افزود: خراسان رضوی جزء استان‌هایی بوده که پیشرفت خوبی در حوزه سرطان داشته و ما نمونه‌های موفق آن را در کاشمر و قوچان دیده‌ایم و در مشهد هم فضاهای خوبی در بیمارستان‌های امید و امام رضا(ع) ایجاد شده و پیشرفته‌ترین دستگاه‌های روز دنیا در این مراکز درمانی فعال شده و به بیماران سرطانی خدمت‌رسانی می‌کنند.

مشهد یکی از شهرهای موفق کشور در حوزه جراحی سرطان است

در این نشست دکتر احسان سلطانی، دبیر علمی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران، گفت: دوره‌های اول و دوم این رویداد ببن‌المللی در شیراز برگزار شد و دوره سوم آن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف معرفی درمان‌های پیش جراحی و درمان‌های پیشرفته و مدرن از ۲۳ تا ۲۵ آبان ماه در هتل نوین پلاس برگزار می‌شود.

وی افزود: در روز ۲۲ آبان ماه و یک روز قبل از آغاز رسمی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران برنامه‌های آموزشی و درمانی در موضوع سرطان پستان و معرفی تکنیک‌های نوین و مدرن جراحی این نوع سرطان در بیمارستان ناظران مشهد که از حامیان این کنگره بین‌المللی است برگزار می‌شود.

عضو هیات علمی گروه جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برگزاری ۲ سمپوزیوم تخصصی در حوزه‌های ارتوپدی و پرستاری با موضوعات سرطان‌های بافت نرم اندام و مراقبت‌های بیماران سرطانی توسط همواران پرستاری، بیان کرد: در این رویداد بین‌المللی حضور ۵۰۰ مهمان داخلی از نقاط مختلف کشور داریم و سخنرانان خارجی که از آلمان، انگلستان، آمریکا، کانادا و دیگر کشورهای جهان هستند به‌صورت مجازی و غیرحضوری با حاضران در این برنامه ارتباط برقرار می‌کنند.

دکتر سلطانی خاطرنشان کرد: علم پزشکی در سال‌های اخیر توسعه یافته و ما در کنار متخصصان هر رشته، فوق‌تخصص‌های آن رشته را هم که شاخه شاخه هستند داریم و معتقدیم حضور بیمار در نزد چند پزشک نه تنها به معنای سر در گمی نبوده و نیست، بلکه کمک حال او در تشخیص صحیح بیماری و درمان موفق و به‌موقع آن است.

وی تاکید کرد: مشهد یکی از شهرهای موفق کشور در حوزه جراحی سرطان است و در این خصوص باید اشاره کنیم که از این بیماران حمایت کامل و لازم را داریم، به‌خصوص بیماری که مشکل مالی دارد و بدون نگاه به این موضوع تمامی اقدامات موردنیاز را در بیمارستان امید که مرکز درمانی دولتی تخصصی ویژه بیماران سرطانی بوده انجام می‌دهیم.

درمان بیماران سرطانی بیمارستان امید به دلیل مشکلات مالی به تاخیر نیفتاده است

همچنین دکتر احسان حسن‌زاده‌حداد، رئیس اتاق عمل بیمارستان امید و دبیر اجرایی سومین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان ایران هم در این نشست، گفت: در بیمارستان امید خدمات بیماران سرطانی ایرانی با هزینه بین ۴ تا ۵ میلیون تومان انجام می‌شود و برای بیماران با مشکلات مالی حمایت‌های واحد مددکاری این مرکز درمانی را داریم، ضمن اینکه خدمات بیماران غیرایرانی هم با تعرفه مصوب بوده و هزینه آن بسیار کمتر از دیگر کشورها است.

وی افزود: ما طبق وظیفه‌ای که داریم تحت هر شرایطی پاسخگوی بیماران سرپایی و بستری سرطانی هستیم و هرگز اجازه نداده‌ایم که درمان این گروه از بیماران به دلیل مسائل مالی انجام نشود.

عضو هیات علمی گروه آنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: ما از لحاظ علمی و تکنوکال از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم و مشهد انتخاب نخست بیماران زیادی از کشورهای مختلف جهان است.

0544.jpg - 90.88 kB

0545.jpg - 106.21 kB

0546.jpg - 111.99 kB

0547.jpg - 112.12 kB

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image