مدیر اقتصاد درمان، استاندارد و فناوریهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: برنامه نسخه نویسی الکترونیک درحال حاضر در تمامی بیمارستان های دانشگاهی به صورت 100 درصد در حال اجراست و در همین راستا در فرآیند ارایه خدمت دارویی سرعت و دقت بیشتری لحاظ می شود.
دکتر جواد ملکی، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه نسخه نویسی الکترونیکی در راستای توسعه دولت الکترونیک و به منظور افزایش سرعت و دقت در ارائه خدمات به بیماران اجرایی شده است، خاطر نشان کرد: در نسخه نویسی کاغذی ضمن صرف هزینه بسیار برای کاغذ و اسناد بیمارستانی ، به دلیل برخی از ایرادات در قرائت نسخه می توانست مشکلاتی را برای بیمار به همراه داشته باشد.
وی تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیک ضمن کمک به حفظ محیط زیست و جلوگیری ا ز قطع درختان ، روند درمان بیماران را منسجم تر کرده است.
دکتر ملکی بیان کرد: در حال حاضر کل سوابق بیمار و نسخه های قبلی همراه با نام پزشک در سامانه های بیمه گر ثبت شده است و پزشک معالج می تواند با بررسی نسخه های قبلی بهترین دارو را برای بیمار تجویز کند.
مدیر اقتصاد درمان، استاندارد و فناوریهای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در صورتی که بیمار کد نسخه الکترونیک خود را فراموش کند می تواند با استفاده از ثبت شماره تلفن همراه به نسخه خود دسترسی داشته باشد، گفت: فرایند ارائه خدمت دارویی بیماران در بیمارستانهای دانشگاهی با اجرایی شدن نسخه الکترونیک بهتر سامان یافته و مدیریت می شود.