مدیر پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دبیر ستاد مدیریت بحران این دانشگاه گفت: خادمان مردم در حوزههای بهداشتی، درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی کامل جهت خدمترسانی در روزهای سرد سال برخوردار هستند.
دکتر محمدیوسف رحمتی در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: با توجه به اخطارهای سازمان هواشناسی و شرکت گاز و همچنین مصوبات جلسه اخیر ستاد مدیریت بحران استان در استانداری خراسان رضوی در روزهای سرد هفته جاری که بارش برف و باران را در تمامی نقاط استان به خصوص درگز، قوچان، خوشاب، نیشابور و دامنه ارتفاعات هزار مسجد داریم دانشگاه علوم پزشکی مشهد بالاترین میزان آمادگی را در تمامی بیمارستانها، مراکز بهداشتی و درمانی، شبکههای بهداشت و درمان و ستاد مدیریت بحران دانشگاه این دانشگاه دارد.
وی تصریح کرد: از تمامی پرسنل دانشگاهی در حوزههای اداری، ستادی، بهداشتی، درمانی و بیمارستانی خواستهایم که در روزهای سرد سال و به مدیریت و تأمین انرژی، در زمان حضور در منزل و محل کار صرفه جویی در مصرف برق و گاز را داشته باشند تا که در این هوای سرد مشکلی برای هم استانیهای عزیزمان بهوجود نیاید و این دانشگاه در خصوص مدیریت بهینه مصرف حامل های انرژی برنامه ریزی نموده است.
مدیر پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه از پرسنل حوزه تجهیزات پزشکی بیمارستانها و همچنین نیروهای اورژانس ۱۱۵ خواسته شده که ضمن تقویت تجهیزات مصرفی خود از آمادگی کامل در این روزهای سرد برخورد باشند، خاطرنشان کرد: در این روزها طرح امداد زمستانی در تمامی حوزهها از جمله حوزه سلامت در حال اجرا بوده، طرحی که از ۲۰ آذر ماه آغاز شده و به مدت ۳ ماه و تا ۲۰ اسفند ماه در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور نیروهای خدمترسان در حوزههای بهداشتی، درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی و به منظور خدمت رسانی بهتر و موثرتر به زائران و مجاوران امام رضا(ع) اجرا میشود.
دکتر رحمتی تاکید کرد: در جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد که با حضور اعضای ستاد بحران دانشگاه و روسای بیمارستان های زیر پوشش برگزار شد مقرر گردید که جلسات آموزشی شهرستانها در شهر خودشان برگزار شود و برای این موضوع نیازی به حضورشان در مشهد نیست و جلسات ستادیای هم که طبق برنامهریزی قبلی در مشهد بوده لغو شده و به زمانی دیگر موکول گردیده است.
وی بیان کرد: برای این ایام تاکید شده که مادران باردار در صورت مشکل به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایند و در بحث تجهیزات گرمایشی بر رعایت استانداردهای لازم توجه شود تا که مشکلی در بحث مسمویت ناشی از گاز موندکسیدکربن بهوجود نیاید.
دبیر ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: همچنین به مدیریت امور خوابگاهی هم توصیه شه است که سیستم گرمایشی محل اسکان خود را چک نموده و در صورت مشاهده هرگونه نقص و مشکلی موضوع را بلافاصله به مسئولان فنی و تاسیساتی مستقر در محل اعلام نمایند تا که مشکل بهوجود آمده به سرعت برطرف گردد.
دکتر رحمتی افزود: در این روزها به افراد سالمند، مادران باردار و دیگر گروهها توصیه میکنیم که در زمان آلودگی هوا و لغزندگی معابر خروج غیر ضروری از منازل نداشته باشند.