معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای تولید و عرضه محصول و فرآورده سلامتمحور بالغ بر ۱۵۰۰ بازرسی در حوزه غذا و دارو در هر سال انجام میشود.
به گزارش وب دا، دکتر علی روحبخش در حاشیه برگزاری سیردهمین همایش روز جهانی غذا، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این همایش به مناسبت روز جهانی غذا و به منظور تجلیل از برترین صنعت غذا برگزار شده تا از تولیدکنندگان برتر صنایع غذایی تقدیر به عمل آید.
وی تصریح کرد: در این مراسم از ۴۳ شرکت برتر آرایشی و غذایی (۲ آرایشی و ۴۱ غذایی) که منتخب ۱۳۰۰ شرکت فعال از خراسان رضوی هستند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه عمده چالش موجود نداشتن پروانه ساخت بوده است، بیان کرد: اگر به هر دلیل دستورالعملها و فرمولاسیون رعایت نشود با متخلفان برخورد میشود، این معاونت ضمن برخورد با تولیدکنندگان و عرضهکنندگان محصولات تقلبی، با کسانی هم گه نگهداری نامناسب و استفاده از مواد نامرغوب دارند برخورد مینماید.
دکتر روحبخش افزود: سالانه بالغ بر ۱۵۰۰ بازرسی در حوزه غذا و دارو با هدف تولید و عرضه محصول و فرآورده سلامتمحور انجام میشود، ضمن اینکه در بخث صادرات و واردات محصول هم نظارت و ارزیابی لازم در راستای مبارزه با قاچاق داریم و از مردم هم میخواهیم از مصرف محصولاتی که از سالم بودن اطمینان ندارند خودداری نمایند.
وی با تاکید بر اینکه معمولاً با تذکرهای داده شده مشکل موجود برطرف شده است، گفت: اگر به هر دلیلی اصلاح نشود از طریق کمسیون ماده ۱۱ و سازمان تعزیرات حکومتی با متخلفان طبق قانون برخورد میشود.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: نکته مهم دیگر در خصوص نشان سیب سلامت بوده که بر روی تمامی محصولات تایید شده درج شده است تا مردم از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایند؛ همچنین تلفن ۱۹۰ هم بهصورت ۲۴ ساعته پاسخگوی شکایات مردم بوده و جواب آن هم در اسرع وقت اعلام میشود.