0046.jpg - 10.31 kBدانشگاه علوم پزشکی مشهد،  در نظر دارد به منظور تأمین نیاز پژوهشی خود جهت گذراندن تعهدات قانونی ضریب کا بصورت غیر هیات علمی و هیات علمی پژوهشی از دانش آموختگان دکتری تخصصی/ پژوهشی در برخی رشته  های تخصصی دعوت به همکاری ‌نماید.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: تمامی داوطلبان واجد شرایط می توانند از اول تا 15 تیر ماه نسبت به ارسال مدارک از طریق پست سفارشی و یا به صورت حضوری اقدام نمایند.

دکتر مجید غیور مبرهن خاطر نشان کرد: این فراخوان برای همکاری در پژوهشکده های فناوری نوین دارویی، علوم پایه و علوم بالین در رشته های PhD سم شناسي يا داروشناسي ، بيوتكنولوژي پزشكي يا دارويي، انفورماتیک پزشکی ، علوم زیست پزشکی یا بیوتکنولوژی پزشکی ، پزشکی مولکولی یا فیزیولوژی پزشکی، بیومتریال یا بیومکانیک ، ایمونولوژی، بیوتکنولوژی پزشکی ترجیحاً گرایش مهندسی بافت، رشته بیوشیمی/ سم شناسی / تغذیه/ بیوتکنولوژی یا نانوتکنولوژی دارویی یا پزشکی/ فیزیولوژی/ فارماکولوژی / پزشکی مولکولی و دکترای تخصصی تغذیه منتشر شده است.

وی تصریح کرد: در این فراخوان سه عضو هیات علمی و هفت عضو غیر هیات علمی جذب دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهند شد.

مخاطبان برای دریافت فرم نام نویسی این فراخوان می توانند به اینجا مراجعه نمایند.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا