رئیس دفتر نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پروژه های فناورانه و نوآورانه دانشگاهی برای صنعت می توانند از اعتبار مالیاتی استفاده نمایند.
به گزارش وب دا، دکتر سیف الله غریب در نشست تخصصی روشها و راهکارهای بهره برداری از قانون جهش تولید دانشبنیان و چگونگی برخورداری از اعتبار مالیاتی در تحقیق و توسعه اظهار کرد: در ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانشبنیان بیان شده است معادل هزینه انجام شده برای فعالیتهای تحقیق و توسعه به عنوان اعتبار مالیاتی با قابلیت انتقال به سنوات آتی به شرکتها و مؤسسات متقاضی اعطا میشود و معادل آن از مالیات قطعی شده سال انجام هزینه مذکور با سالهای بعد کسر میشود.
وی خاطر نشان کرد:طبق ماده۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان نیز با هدف توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت، صنایع و واحدهای تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه که با یکی از واحدهای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی مرتبط تفاهمنامه همکاری داشته باشند، قراردادهای تحقیق و توسعه مربوط با این تفاهمنامهها، مشمول مزایای طرح شده در این قانون میشوند.
دکتر غریب جزییات نحوه استفاده از تبصره مالیاتی در ماده ۱۳ قانون جهش دانش بنیان را به تفصیل برای حاضرین در جلسه تشریح نمود و خاطر نشان کرد: امروزه بخش صنعت و تولید نیاز های علمی بسیاری دارد که خوشبختانه در راستای رونق اقتصادی و افزایش تولیدات دانش بنیان، قانون جهش تولید دانش بنیان و اعتبار مالیاتی در تحقیق و توسعه می تواند پاسخگوی این نیاز ها باشد. این قانون بستر حمایت های گسترده ای برای تحقیق و توسعه، سرمایه گذاری در رشد فناوری های دانشگاهی و تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را شامل می شود.