همایش روز جهانی ایمنی غذا، با شعار « ایمنی غذا و مشارکت مردمی »، چهارشنبه شنبه ۲۳خردادماه در تالار دانشجوی دانشکده پزشکی مشهد برگزار میشود.
دبیر علمی همایش روز جهانی ایمنی غذا در گفتگو با وبدا، پیرامون اهداف و ضرورت برگزاری این همایش گفت: همه ساله در تاریخ هفتم ژوئن و روز جهانی ایمنی غذا، به پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی و سازمان خواروبار جهانی، همایشهایی در جهان برگزار میشود که هدف از اجرای آن جلب توجه و مشارکت همه ذینفعان ایمنی و سلامت غذا اعم از؛ توزیع کنندگان، سیاستگذاران، ارگانهای مختلف، دانشگاه، محققین و مصرف کنندگان است.
دکتر اسما افشاری افزود: از آنجا که توجه به مسئله جلوگیری، شناسایی و مدیریت خطرات ناشی از غذا میتواند کمک شایانی به سلامت جامعه و رونق اقتصادی و کشاورزی به همراه داشته باشد، گروه تغذیه دانشکده پزشکی مشهد در سال جاری به منظور ارتقاء ایمنی و سلامت غذا از مزرعه تا سفره و همچنین ایجاد فضای هماندیشی و تعامل همایشی یک روزه را با حضور چند تن از تولید کنندگان معتبر استان و مقامات مسئول مرتبط با سلامت غذا برگزار میکند.
وی خاطرنشان کرد: در همایش فوق، از دانشجویان شرکت کننده در بخش پوستر علمی و پوستر گرافیکی نیز به عنوان برگزیدگان این رویداد تقدیر خواهد شد.
لازم به ذکر است ؛محورهای این همایش شامل امنیت غذایی در سایه تامین غذای سالم و نقش صنعت در تامین سلامت غذا است.