نخستین همایش ارایه دستاوردهای پژوهشی فناورانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همت موسسه خیرین پژوهش و فناوری سلامت خراسان رضوی برگزار شد
به گزارش وبدا ، دکتر عباسزادگان دبیر علمی این همایش و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در حوزه پیشگیری از بیماریها نیازمند عزم جدی و مشارکت همه اقشار جهت کاهش بار بیماریهای مختلف هستیم گفت: در کشورهای پیشرفته دنیا خیرین سلامت در حیطههای پیشگیری و حمایت از برنامههای پژوهشی و خدمات تشخیصی مشارکت جدی دارند ولی در کشور ما بیشتر مشارکت خیران سلامت در حوزهای درمانی و بهداشتی است.
وی افزود: با برنامه ریزیهایی که صورت گرفته است برای اولین بار در دانشگاه همایش ارائه پژوهشهای فناورانه را با حضور خیران سلامت به منظور مشارکت خیران در حیطههای پژوهشی و فناوری در دانشکده پزشکی برگزار شد.
رییس مرکز تحقیقات ژنتیک دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین با بیان اینکه در چند دهه گذشته تمرکز بر مراحل بیماری و مداخلههای درمانی در حوزه سلامت بوده و بحث پیشگیری کمتر در دستور کار قرار گرفته افزود: چنانچه تمرکزمان را با انجام تحقیقات و پژوهشهای فناورانه بر پیشگیری از بیماریها قرار دهیم قطعاً هم در تشخیص زود هنگام بیماریها و هم بار هزینهای آن کمک شایانی به زیرساختهای درمانی خواهیم داشت.
وی اهمیت تشخیصهای مولکولی در گستره ی درمانهای نوین را مهم و قابل توجه دانست و گفت: عصر جدید علم و فناوری متمرکز بر قسمتهایی است که از طریق آن ها میتوان ریسک جمعیتی را به دست آورد و با تشخیص بیماری در مراحلی که هنوز علائم آن بروز نکرده، پروسه تشخیص و درمان را کوتاهتر و نتیجه آن را به نحوی بهتر رقم زد.
دکتر عباس زادگان با اشاره به تاسیس موسسه خیرین پژوهش و فناوری سلامت استان خراسان رضوی، اظهار امیدواری کرد، با جلب مشارکت خیرین در جهت تقویت پژوهش های فناورانه، بتوان به تقویت حوزه درمان و سلامت کشور و ایجاد بسترهای مناسب برای فعالیت جوانان نخبه و توانمند کشور کمک کرد.
وی در خصوص نحوه مشارکت و ارتباط خیرین نیک اندیش با موسسه حمایتی خیرین پژوهش و فناوری سلامت استان خراسان رضوی گفت: عزیزان خیَر می توانند از طریق شماره های۰۵۱-۳۸۸۳۴۸۰۶ و ۰۵۱-۳۸۸۳۹۵۵۳و ۰۹۱۵۵۲۸۴۳۲۰ جهت مشاوره و هماهنگی با موسسه در ارتباط باشند.