معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) با هدف تقویت حوزه درمان در مناطق حاشیه شهر در حال اجراست و با اتمام تعداد مراکز درمانی فعال در این مناطق به ۲ بیمارستان افزایش مییابد.
به گزارش وب دا، دکتر علیرضا مسلم در جریان بازدید معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان از بیمارستان در حال ساخت پیامبر اعظم(ص)، اظهار کرد: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) مشهد از اوایل سال ۱۴۰۱ آغاز شد و در اردیبهشت ماه امسال میزان پیشرفت آن ۷ درصد بود، اما با سرعتبخشی در مسیر اجرا، این پروژه رشد خوبی گرفت و اکنون به ۲۱ درصد در مجموع و ۴۵ درصدی بخش اورژانس آن رسیده است.
وی تصریح کرد: متراژ پروژه ۵ هکتاری بیمارستان پیامبر اعظم(ص) ۸۷ هزار و ۵۰۰ متر مربع بوده که در قالب ۷ بلوک یک، ۴ و ۷ طبقه ساخته میشود.
معاون توسعه، مدیریت، منابع و برنامهریزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) با هدف تقویت حوزه درمان در مناطق حاشیه شهر در حال اجرا است، خاطرنشان کرد: با اتمام این پروژه بیمارستانی تعداد بیمارستانهای مناطق حاشیه شهر مشهد به ۲ مرکز درمانی میرسد و معتقدیم که بیمارستانهای شهید هاشمینژاد و پیامبر اعظم(ص) نیازهای درمانی ساکنان این مناطق را بهطور کامل تامین مینمایند.
دکتر مسلم تاکید کرد: در این بیمارستان تمامی بخشها و حوزهها اعم از اورژانس، زنان، اتاق عمل، icu ،ccu، داخلی، عفونی، تروما، درمان ناباروری و غیره پوشش فعال میشود.
روند ساخت بخش اورژانس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) با پیشرفت ۴۵ درصدی همراه بوده است
در این بازدید مهندس علی رحیمی، مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) یکی از بزرگترین پروژههای درمانی در کشور است که با اجرای آن کمک بزرگی به مردم مناطق حاشیه شهر مشهد میشود.
وی افزود: ما همچنین اجرای پروژه بیمارستان ۶۰ تختخوابی گلبهار را هم در سالهای قبل داشتیم و با توجه به افزایش جمعیت این شهرستان ظرفیت تختهای این بیمارستان به ۱۲۵ تخت افزایش یافت.
مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: اورژانس بیمارستان گلبهار از ۲ ماه قبل فعالیت خود را آغاز کرده و روزانه تا ۲۰۰ نفر مراجعه کننده دارد.
مهندس رحیمی تصریح کرد: برای اجرای پروژه بیمارستان پیامبر اعظم(ص) اعتبار ۸۵۰ میلیارد تومانی از طریق اجرای طرح های ملی تامین شده و در تلاش هستیم این پروژهها را در موعد مقرر به بهرهبرداری برسانیم.
وی با ذکر این نکته که پروژه در حال حاضر پیشرفت کلی ۲۱ درصدی و ۸۴ درصدی اسکلتی و همچنین ۴۵ درصدی بخش اورژانس طبق قرارداد منعقد شده با پیمانکار دارد، تاکید کرد: برای فضای اورژانس این بیمارستان که در پایان سال جاری به بهرهبرداری میرسد ۱۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
مدیر منابع فیزیکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳ پروژه شاخص درمانی در حال اجراست که فازهای نخست مرکز سرطان شهید آیتالله رئیسی و بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) در هفته دولت امسال و پیش از آغاز طرح نوروزی سال آینده و بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی هروی هم در ۲ سال آینده به بهرهبرداری خواهند رسید.
توسعه و تقویت پروژههای درمانی از جمله اقدامات مهم و ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است
در این بازدید جواد خدایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، گفت: برای این پروژه اعتبار ۲ هزار میلیارد تومانی از طریق اجرای طرح های ملی پیش بینی شده که درصد آن به حوزه بهداشت و درمان تخصیص یافته است و در همین خصوص باید اشاره کنیم که دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال حاضر زمینهایی به ارزش ۱۵۵۰ میلیارد تومان دارد و یکی از مجموعههای موفق استانی در اجرای پروژهها با استفاده از ظرفیت مولدسازی بوده است.
وی افزود: توسعه و تقویت پروژههای درمانی در استان در طی سالهای اخیر اقدام مهم و ارزشمندی بوده که توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت پذیرفته و با توجه به اقدامات موثر صورت گرفته زمینه خدمت بهتر و بیشتر به زائران و مجاوران امام رضا(ع) فراهم آمده و جا دارد که بابت تلاشهای صورت گرفته از سوی ریاست و دیگر مسئولان این دانشگاه تقدیر و تشکر نماییم.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالهای اخیر کارهای بسیارخوبی در مسیر پیشرفت پروژههای درمانی کرده است
همچنین محمدحسین درودی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی هم در جریان این بازدید، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالهای اخیر کارهای بسیارخوبی در مسیر پیشرفت پروژههای درمانی کرده که یکی از آنها بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی پیامبر اعظم(ص) بوده و درخواست ما در کنار آمادهسازی اورژانس آن در موعد مقرر، توسعه فضای سبز این مکان است.
وی افزود: حاشیه شهر مشکلات زیادی دارد و اجرای این قبیل پروژهها گام موثری در جهت رفع این مشکلات و امیدآفرینی در ساکنان این مناطق بوده است.