همزمان با هفته سلامت مردان، همایش پیاده روی مردان به همت مرکز بهداشت شماره 5  و با حضور جمعی از مسئولین  مرکز خدمات حوزه های علمیه خراسان رضوی،جامعه المصطفی مشهد و شهرداری منطقه 5 برگزار شد.

معاون فنی مرکز بهداشت شماره 2مشهد در این مراسم به  بیان اهمیت سلامت مردان و نقش آموزش درافزایش آگاهی و سواد سلامت به منظور حفظ سلامت، پیشگیری از بیماری ها و اهمیت سلامت جسمی وروانی مردان در خانواده پرداخت.

دکتر غلامپور ضمن تشویق تمامی مردان به تحرک و ورزش خاطر نشان کرد: عموم مردم در گام اول با مراجعه به مراکز و پایگاه های سلامت به بررسی سلامت خود وانجام آزمایشات معمول اقدام نمایند.

در سال جاری میلادی هفته ملی سلامت مردان از 13 الی 19 ژوئن برابر با 23 الی 29 خرداد 1401 در کشورهای عضو شبکه جهانی سلامت مردان مورد توافق قرار گرفت واین فرصت مغتنمی برای اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه در خصوص اهمیت سلامت جسمی و روانی مردان و تاثیر آن در خانواده است.

0048.jpg - 100.07 kB

خبرنگار: محبوبه غفارزاده