یک روانشناس و مشاوره خانواده در مشهد گفت : امنیت روانی از  نیازهای مهم فرزندان به شمار می رود که والدین باید به آن توجه داشته باشند .

 

 

به گزارش وب دا ، دکتر علیرضا قویدل در نشست خانواده قرآنی که در مسجد حضرت زهرا (س) دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد یکی از مشکلات والدین را در ارتباط با فرزندان عدم شناخت عنوان کرد و اظهار داشت : شناخت نیازهای اساسی فرزندان ، پذیرش بی قید و شرط آنها و برنامه ریزی صحیح از اصول شناخت فرزندان به شمار می رود .

وی  در ادامه با تعریف معنی صحیح تربیت که " بستر سازی مناسب والدین برای به فعل در آوردن استعدادهای بالقوه مثبت فرزندان توسط خودشان است" 4 کلید اساسی برای تربیت درست را  (فراهم سازی بستر مناسب) را بازی درمانی _ پارک درمانی _ داستان درمانی و تلقین مثبت ذکر کرد.

روانشناس و مشاوره خانواده بازی درمانی را برای افزایش دقت و تلقین مثبت حایز اهمیت دانست و پارک درمانی را برای آموزش قوانین اجتماعی و احترام به آنها و افزایش قدرت سازگاری با همسن و سالان فرزندان و تخلیه هیجانی آنها مفید دانست و یادآور شد تلقین مثبت در دو زمان بسیار موثر است 1) موقع خواب 2) صبح موقع بیدار شدن فرزندان.

دکتر قویدل همچنین به نکاتی از قبیل غلط بودن شیوه تربیت شرطی و اینکه بچه ها باید کار کنند تا تخلیه انرژی شوند و شارژ شوند برای بهتر درس خواندن و زندگی کردن اشاره نمود.

در این جلسه قویدل بنا به درخواست شرکت کنندگان به معرفی کتابهای مفید در این زمینه پرداخت که از جمله این کتابها می توان از کودک و جوان از مرحوم فلسفی و تربیت دختران و تربیت پسران ترجمه دکتر قائمی و تغییر دادن و اصلاح رفتار کودکان و نوجوانان ترجمه دکتر یوسف کریمی و فرزندان خود را چگونه تربیت کنیم؟ ترجمه آقای قرچه داغی نام برد.

وی در میان سخنان خود به سوالات مطرح شده از سوی حضار با ذکر مثال و توضیح پاسخ داد.

گفتنی است طرح «خانواده قرآنی» در قالب سخنرانی اساتید برجسته حوزه و دانشگاه، ویژه اعضاء و خانواده های هیئت علمی و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طول ماه مبارک رمضان ساعت 21:30دقیقه هر شب همراه با برنامه ها و دوره های متنوع فرهنگی و نمایشگاه کتاب در محل مسجد    حضرت زهرا(س) کوی پردیس دانشگاه علوم پزشکی برگزار می شود .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image