به همت بسیجیان و فعالان فرهنگی مساجد وضعیت کرونایی شهر مشهد به رنگ آبی درآمده و اعضای گروه جهادی شهید سلیمانی در مساجد مختلف از جمله مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) شهرک مهرگان تا زمان قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا به فعالیت خود ادامه میدهند.
ساماندهی پایگاههای سلامت بسیج شهرهای مختلف کشور از جمله مشهد در راستای اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر بهرهگیری بیشتر از نیروهای بسیجی و مردمی برای ریشهکن کردن بیماری کووید ۱۹ و کاهش آسیبهای ناشی از آن انجام شد و نتیجه آن منجر به اجرای هر چه موفق طرح مسجد سنگر سلامت شده، طرحی که به نام سردار دلها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شده است.
یکی از مهمترین محورهای طرح جهادی و سلامت شهید سلیمانی استفاده و مشارکت عمومی مردم با رویکرد مسجد و محلهمحوری است که این امر در ریشهکن کردن بیماری کرونا بسیار اثرگذار یوده، چرا که در خروجی آن شاهد هستیم که خدمات بهداشتی، درمانی و حمایتی از مراکز بهداشتی و درمانی به محلات و خانهها انتقال پیدا کرده است.
هماکنون غربالگری سلامت در سطح استان و مشهد به شکل تلفنی و حضوری در حال انجام است و در سطح شهر مشهد بهویژه مناطق حاشیه این شهر با وجود مشارکت مردم و نقشآفرینی کادر بهداشت و درمان و بسیجیان ،موفقیتهای مطلوبی بهدست آمده است در خروجی آن شاهد کاهش چشمگیر آمار مبتلا، بستری و فوتی کرونایی و تغییر مرحله به مرحله رنگ شهرها از قرمز به نارنجی، زرد و آبی بودیم و بیشک با تدوام این اقدامات ارزشمند و همکاری بیش از پیش مردم با مدافعان سلامت میتوانیم به وضعیت سفید هم برسیم.
یکی از مساجد موفق مشهد در اجرای طرح شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) در شهرک مهرگان این شهر بوده و به جهت آشنایی بیشتر و بهتر با خدمات بسیجیان و فعالان فرهنگی این مسجد در طرح مسجد سنگر سلامت به سراغ حاضران در این طرح و گفتوگویی را با آنان صورت دادهایم که حاصل آن را در ادامه میخوانید؛
عبدالله طالبی، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج برادران شهید چمران، گفت: از نیمه دوم آبان ماه امسال طرح شهید سلیمانی همزمان با مساجد سراسر کشور در مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) هم آغاز شد و در ابتدا جلسات هماهنگی میان برادران و خواهران بسیجی جهت تقسیم کارها، برنامهها و ماموریتهای طرح شهید سلیمانی برگزار شد و سپس خدمات گروه جهادی شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) به گروههای هدف ارائه شد، خدماتی که کماکان ارائه میشود و تا پایان بحران کرونا ادامه مییابد.
وی با اشاره به اینکه در این طرح ۱۰ داوطلب آقا و ۱۰ داوطلب خانم مشارکت دارند، افزود: فعالیت خواهران در بحث تولید، پخت و پز و بستهبندی و فعالیت برادران در بحث خرید، توزیع و جذب خیران نیکاندیش دنبال میشود، ضمن اینکه برخی از برنامهها هم همچون خدماترسانی به چند بیمار کرونایی از یک خانواده بهصورت مشترک ارائه خدمت داریم و خدمات برادران به بیماران آقا و خدمات خواهران به بیماران خانم ارائه میشود.
مسئول گروه جهادی شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه داد: یکی از برنامههای مستمری که از ابتدای بحران کرونا در محله مهرگان مشهد داشتیم و این برنامه از زمان اجرای طرح سلیمانی قوت گرفته بحث غربالگریهای حضوری و تلفنی و همچنین ارتباط مستمر با خانوادههای دارای افراد مشکوک و مثبت کرونا بوده است، ضمن اینکه خرید منزل، ضدعفونی مساجد و غیره را هم داشتیم.
طالبی تصریح کرد: از افراد مشکوک و مبتلای شناسایی شده درخواست کردهایم که خودشان و خانوادهشان تحت هیچ شرایطی از منزل خارج نشوند و انجام کارهای بیرون از خانه را به اعضای فعال در طرح شهید سلیمانی بسپارند، زیرا ممکن است که همین ترددها موجب ابتلای دیگران بشود.
وی با ذکر این نکته که در این ایام ضمن اهدای بستههای معیشتی و بهداشتی، خدمات دارویی و درمانی را هم به دو گروه بیماران کرونایی و غیرکرونایی ارائه دادیم و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد داروهای کمیاب و نایاب بیماران خاص، مزمن و صعبالعلاج محله مهرگان را تهیه کردیم و در اختیار آنان قرار دادهایم، تاکید کرد: در طول این مدت ۶۸۵ بسته غذایی، ۱۵۰۰ بسته بهداشتی، ۱۵۰۰ بروشور بهداشتی و ۱۵۰۰ بسته آموزشی و بهداشتی با عنوان "در خانه بمانیم "که ارزش ریالی هر بسته غذایی ۴۰۰ هزار تومان و ارزش ریالی هر بسته اقلام آموزشی و بهداشتی هم ۱۰۰ هزار تومان بود و مجموع ارزش ریالی اقلام توزیعی درب منازل هر خانواده ۵۰۰ هزار تومان بوده است.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج برادران شهید چمران خاطرنشان کرد: مدافعان سلامت تلاش بسیاری کردند و کار ما در برابر زحمات آنها ذرهای ناچیز است و حضورمان هم در این میدان در مسیر یاریرسانی به آنان است و در این خصوص ضدعفونی محل، توزیع بروشورهای آموزشی، تذکرات لسانی در خصوص رعایت دستورالعملهای بهداشتی و غیره را داریم.
طالب با تاکید بر اینکه متأسفانه جمله کلیدی و حیاتی پیشگیری بهتر از درمان است به شعار تبدیل شده است، گفت: به تمام کسانی که نسبت به این موضوع بیتفاوت هستند میگوییم که مراقب سلامتیشان باشند، زیرا نعمتی است که نمونه آن وجود ندارد و آن کسانی که مبتلا و جانباخته کرونایی شدهاند همان افراد بیتفاوت بودند، پس سعی کنیم که درس عبرت بگیریم و همانند آنان دچار مشکل نشویم.
مسئول گروه جهادی شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) ضمن ابراز خرسندی بابت مناسبترشدن وضعیت کرونایی در نقاط مختلف کشور از جمله مشهد، بیان کرد: دستاوردها و نتایج مثبت خدمات گروه جهادی شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) بهخوبی ملموس و مشهود بوده و توانستهایم در تغییر 3 درجهای شهر مشهد از قرمز به نارنجی، زرد و آبی نقشی کوچک ایفا کنیم و بیشک این خدمات تا زمان قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا ادامه خواهد یافت.
عصمت گرگانی، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج خواهران حضرت فاطمه زهرا(س)، تصریح کرد: در مدت دو ماهی که از اجرای طرح شهید سلیمانی میگذرد ۵۱ مورد مشکوک و مثبت کرونا شناسایی شده که از این میزان ۱۶ نفر مثبت و ۳۵ نفر مشکوک بودهاند که مشخصات تمامی این افراد در سامانه سلامتیار به ثبت رسیده است.
وی با ذکر این نکته که افراد مشکوک و مبتلا مورد حمایت ویژه قرار گرفتهاند و این حمایتها تا زمان بهبودی کامل آنان ادامه دارد، تاکید کرد: تمامی این افراد در منزل تحت درمان هستند و تنها یک مورد بستری داشتهایم که خوشبختانه از بیمارستان ترخیص شده و ادامه روند درمانیاش در منزل دنبال میشود و بحمدلله حتی یک مورد فوتی هم نداشتهایم.
گرگانی خاطرنشان کرد: درب مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) فقط در زمانهای نماز باز است و هیچگونه فعالیت دیگری صورت نمیپذیرد، ضمن اینکه در زمان ورود نمازگزاران تبسنجی را داریم و موارد با تب بالا را به سمت منزل هدایت میکنیم و از آنان میخواهیم که حداقل تا ۱۴ روز در خانه بمانند تا فاقد علائم و علامتهای مشکوک شوند؛ همچنین محلول ضدعفونیکننده، ماسک و محل معین شده جهت ایستادن در صفوف نماز جماعت در مسجد داریم تا نمازگزاران با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی در این مکان مقدس حاضر شوند.
فرمانده پایگاه مقاومت بسیج خواهران حضرت فاطمه زهرا(س) با ذکر این نکته که مشارکت ۳ خیر نیکاندیش را داریم که هر یک از آنان ماهانه کمکهای یک تا دو میلیون تومانی دارند، ضمن اینکه فضا برای مشارکت همگانی در کمکهای نقدی را هم فراهم کردهایم، تاکید کرد: در همین خصوص طرح ۱۰ به ۱۰ را فعال کردهایم و هر کسی که تمایل به مشارکت دارد در روز دهم هر ماه مبلغ ۱۰ هزار تومان اهدا میکند، شاید این عدد به تنهایی چیزی به حساب نیاید، اما معتقدیم که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
گرگانی افزود: وقتی مشارکت بیش از ۵۰۰ نفر را داریم مجموع آن به بیش از ۵ میلیون تومان در هر ماه میرسد و در این جمع مواردی هستند که بهصورت خانوادگی مشارکت دارند و برخیها هم بیش از یک سهم برمیدارند و مشارکتکنندگان از یک تا ۵ سهم هستند.
رضا هدایتی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج برادران شهید چمران، تصریح کرد: از ابتدای بحران کرونا تیم ۲۰ نفره مبارزه با کرونا در پایگاه مقاومت بسیج شهید چمران با حضور برادران و خواهران بسیجی شامل ۱۰ آقا و ۱۰ خانم شکل گرفت و این نفرات در قالب ۵ گروه ۴ نفره (هر گروه ۲ آقا و ۲ خانم) خدمات موردنیاز را ارائه دادند و در گام نخست طرح ضدعفونی محله طی ۵ مرحله انجام شد و اوج برنامهها در ایام سوگواری محرم و صفر و هفته وحدت بود و در این برنامهها پذیراییها تعطیل شده و همانند سالهای قبل پذیرایی نداشتیم و با هزینه آن اقدام به خرید اقلام غذایی و بهداشتی برای خانوارهای نیازمند و آسیبدیده از کرونا کردیم.
وی تاکید کرد: مدافعان سلامت همانند رزمندگان دفاع مقدس و مدافعان حرم حضوری قهرمانانه داشتند و این سخن قابل ذکر است که نبرد کادر بهداشت و درمان به مراتب سختتر از آن دوران بوده، زیرا با دشمنی نامرئی در حال مبارزه هستند و داریم در جمع همین مدافعان سلامت در محله آسمان که پدران و مادران آنان در دوران ۸ سال دفاع مقدس به رزمندگان مجروح امدادرسانی کردند و اکنون پس از ۴ دهه از آن دوران فرزندان آنها ادامه دهنده این راه در جبهه مبارزه با ویروس کرونا هستند.
عضو گروه جهادی طرح شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) با اشاره به اینکه تنها خواسته ما از مردم همچون تمامی خادمان حوزه سلامت رعایت اضلاع ۳ گانه سلامت بوده و اینکه از حضور در هر نوع دورهمی تا پایان بحران کرونا بهشدت پرهیز کنند، بیان کرد: اهالی محله مهرگان بیش از ۱۰ ماه است که در منازل خود ماندهاند و به احترام مدافعان سلامت در هیچگونه دورهمی حاضر نبودند و اگر مردم تمامی مناطق کشور اینگونه عمل کنند میتوانیم در کوتاهترین زمان ممکن ویروس کرونا را ریشهکن کنیم و به شرایط عادی قبل از این بحران بازگردیم.
صالح یوسفی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج برادران شهید چمران، گفت: حس و حال بسیار خوبی دارم که به عنوان یک داوطلب جهادی در طرح شهید سلیمانی حاضر هستم، در اینجا همه اعضای یک خانواده هستیم و افتخار میکنیم میتوانیم به همنوع خود خدمت کنیم.
وی با اشاره به اینکه همواره با افتخار در برنامههایی که در مسیر خدمترسانی به مردم ارائه میشود حاضر میشوم، افزود: از سنین کودکی در تمامی برنامه مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) حضور داشتم و امیدوارم که طبق گفته شهید سلیمانی بتوانیم عزتمند باشیم و خدمتی شایسته و درخورشان به مردم ارائه کنیم.
مهدی زیرکی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج برادران شهید چمران، خاطرنشان کرد: ما اینجا هستیم تا بتوانیم ابتدا یک خدمت موثر به همنوعان خود ارائه کنیم و سپس به همان جایگاه مطلوبی که خداوند منان، ائمه اطهار(ع)، امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، مراجع عظام تقلید، شهدای والامقام و جانبازان و رزمندگان سرافراز بر آن تاکید داشتهاند برسیم.
علی احمدی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج برادران شهید چمران خاطرنشان کرد: تمامی خدمات موردنیاز این گروهها را با افتخار انجام میدهیم و توصیهای که به همه آنان بهویژه مادران باردار داریم این است بهصورت تلفنی با پزشک خود در ارتباط باشند و اگر هم با تشخیص پزشک مربوطه نیاز به ویزیت حضوری است در مسیر منزل تا مطب و بلعکس ضمن رعایت دستورالعملهای بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی، از ماسک و دستکش استفاده کنند.
وی بیان کرد: محله مهرگان به عنوان حاشیه شهر نام برده میشود، اما با افتخار میگوییم که ما قلب شهر هستیم و نه تنها در حاشیه قرار نداریم، بلکه در متن قرار داریم و نمونه مسئولیتپذیری اهالی محل را در ایام بحران کرونا بهخوبی شاهد بودیم.
عضو گروه جهادی طرح شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) با بیان اینکه مراقبت، نظارت و حمایت 3 موضوع اصلی است که در طرح شهید سلیمانی در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: نقطه کلیدی و اساسی این طرح کاهش تردد افراد پرخطر و ناقلی است که علائمی ندارند و ما بهطور هوشمندانه و سریع این افراد را در محله تحت پوشش شناسایی کرده و بلافاصله کارهای موردنیاز در بحث درمان و قرنطینه خانگی را انجام میدهیم.
رقیه صالحی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران شهید چمران، تصریح کرد: بانوان محله مهرگان از ابتدای بحران کرونا با راهاندازی یک کارگاه کوچک خیاطی در پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه زهرا(س) حضوری فعال در بحث تولید ماسک داشتند و روزانه بیش از هزار ماسک را تولید میکردند، برنامهای که همچنان ادامه دارد و حتی در برخی مواقع در کنار تولید ماسک، تولید روزانه بیش از ۵۰ گان (لباس مخصوص مدافعان سلامت) را داشتند.
وی اضافه کرد: خواهران بسیجی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) همچون برادران بسیجی هر یک به سهم خود نقشآفرین بودند و تلاش تمامی خانمها و آقایان حاضر در طرح شهید سلیمانی این بود که خدمتی شایسته و درخورشان ارائه دهند، زیرا سردار دلها مردی خدمتگزار بود و نمیخواهیم که ذرهای در این مسیر کم بگذاریم.
عضو گروه جهادی طرح شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) با بیان اینکه در راستای اثربخشی هرچه بیشتر و بهتر اقدامات این طرح از راهنمایی متخصصان و کارشناسان حوزه سلامت هم بهره میگیریم، تاکید کرد: یکی از برنامههایی که نیروهای جهادی طرح شهید سلیمانی انجام دادند پخت سوپ و گرفتن آب هویج توسط بانوان و توزیع آن درب منازل بیماران کرونایی توسط آقایان بود، کاری که طبق توصیه پزشکان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.
شمسی پورمختار، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران شهید چمران، گفت: من در حرفه خیاطی مشغول به کار هستم و از زمان شیوع بحران کرونا بخشی از زمان کار خود را به دوخت ماسک اختصاص دادهام، ضمن اینکه آموزش لازم را هم به خواهرانی که در زمینه تولید ماسک فعال هستند را هم داشتهام که شاهد بیشترین میزان بهرهوری و کمترین میزان هدررفت باشیم.
وی افزود: با تقسیمبندیهای کاری که داشتیم مسئولیت بحث تولید ماسک به اینجانب سپرده شده و تمام تلاشم این است که همکاری شایسته خواهران بسیجی نقش خود را بهخوبی ایفا کنم.
پورمختار خاطرنشان کرد: مادران بهترین کاری که میتوانند در ایام داشته باشند تشویق همسران و فرزندان خود به رعایت اضلاع ۳ گانه مثلث سلامت (رعایت دستورالعملهای بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک) است و هر مادر میتواند در حفظ سلامت خانواده خود و آحاد مختلف جامعه نقشآفرین باشد.
وی بیان کرد: یکی از کارهای موثری که مادران محله مهرگان انجام دادند ممنوعیت حضور اعضای خانوادهشان در هرگونه دورهمی ها بود، چیزی که قطعاً میتواند بهخوبی توسط تمامی مادران ایرانی دنبال شود و از تکثیر و انتقال ویروس کرونا در جامعه جلوگیری گردد،
بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران شهید چمران با ذکر این نکته که حضرت فاطمه زهرا(س) ذرهای از ولی امر زمان، حضرت علی(ع) فاصله نگرفتند و نمونه بارز آن در زمان حال شهید سلیمانی است که تا آخرین نفس پشتیبان ولایت فقیه بود، تاکید کرد: از این شهید والامقام به عنوان مالک اشتر زمان نام برده میشود و امیدواریم که ما هم ولایتپذیر خوبی باشیم و اجر و مزد خود را با شهادت در این راه بگیریم.
کوثر رضایی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران شهید چمران، گفت: یکی از کارهایی که در زمان توزیع بسته های بهداشتی و غذایی و بروشورهای آموزشی صورت گرفته توصیههای بزرگان دین از جمله مقام معظم رهبری در رعایت حقالناس است، چیزی که متاسفانه به غلط فقط در موارد مالی معرفی شده، در صورتیکه شامل همهچیز میشود و مهمترین آن مسئولیت ما در قبال سلامت خود و دیگران است.
وی افزود: در این بروشورها به نقش کلیدی استفاده از ماسک اشاره شده و نوشته شده هر یک ما میتوانیم با همین ماسک ساده حامی امام زمان(عج) و همچنین پیرو رهبر عزیزمان و نیز ضامن سلامتی خود و همنوعانمان باشیم.
عضو گروه جهادی طرح شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) با تاکید بر اینکه متاسفانه وقتی که صحبت از حمایت مردم میشود تصور همگان روی مسائل مالی است، اما در اینجا مسئله جان مردم است که ارزشش بهمراتب بیشتر از مباحث مالی است، گفت: وظیفه ما که در قالب طرح جهادی شهید سلیمانی در حال خدمترسانی به مردم هستیم آگاهسازی درست جامعه است و حداقل کاری که میتوانیم هر یک از ما بدون هیچگونه هزینهای انجام دهیم رعایت کامل مسائل بهداشتی و نکات پیشگیرانه است.
رضایی تصریح کرد: من به عنوان یک دختر جوان از تمامی زوجهای جوان میخواهم که در شرایط بحرانی کرونایی اقدام به برگزاری مجالس عروسی نکنند، زیرا ممکن است خدای نکرده اتفاق ناگواری برای خودشان، خانوادهشان یا مهمانانشان رخ دهد و خاطره شیرین این شب را به یک خاطره تلخ تبدیل نکنند.
وی با ذکر این نکته که من در این شرایط بحرانی نه تنها مجلس عروسی نمیگیرم، بلکه در هیچ محفل و مجلسی هم شرکت نمیکنم، زیرا نمیخواهم با اشتباه خود به عمد یا غیرعمد موجب ایجاد مشکل برای خودم و دیگران بشوم، تاکید کرد: متاسفانه در این مدت داشتهایم مجالس و محافلی که در منازل، تالارها، باغسراها و چادرهای عشایری برگزار شده و خروجی آن رقم خوردن اتفاقات تلخ برای حاضران در این مراسمها بوده است و باید از این موارد درس عبرت بگیریم.
رضایی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اینگونه دغدغهها و نگرانیها در شهرک مهرگان مشهد وجود ندارد، زیرا مردم فهیم این منطقه شرایط را بهخوبی درک میکنند و امیدواریم که چنین احساس مسئولیتی را در جایجای کشور عزیزمان به عینه ببینیم.
مریمسادات حسینی، بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران شهید چمران، تصریح کرد: گرچه عمده نگرانی مسئولان در ایام بحران کرونا برای ساکنان مناطق حاشیه شهر بوده، اما ما خودمان را قلب شهر میدانیم، زیرا در تمامی صحنهها حضوری پرشور و اثربخش داریم و کمترین مشکلات ایام بحران کرونا به واسطه همکاری ساکنان محله با مدافعان سلامت در این نقطه از شهر مشهد بوده است.
عضو گروه جهادی طرح شهید سلیمانی مسجد حضرت فاطمه زهرا(س) ادامه داد: در این نقطه از شهر مشهد بهدلیل اینکه حال دل مردم قشنگ است حال دل ما هم خوب است و وقتی خوبتر است که بتوانیم خدمتی اثربخش به همنوع خود داشته باشیم و خدا را شاکریم که این توفیق نصیبمان شده که بتوانیم در قالب طرح شهید سلیمانی به همنوعان خود خدمترسانی کنیم.
حسینی با بیان اینکه ما اینجا همه در کنار هم در مسیر سلامت محله تلاش میکنیم و برای اینکه مردم رعایت کنند ابتدا خودمان رعایت میکنیم، زیرا حرف یک عالم بی عمل فاقد ارزش بوده و اینچنین فردی نمیتواند برای طرف مقابل خود اثرپذیر باشد، گفت: افتخار میکنیم که راه پرافتخار مدافعان سلامت را دنبال میکنیم، آنان در بیمارستانها و ما در منازل بیماران کرونایی، گرچه سختی کار کادر بهداشت و درمان بهمراتب بیشتر است، اما تلاش نیروهای فعال در طرح شهید سلیمانی هم بیاجر و پاداش نیست.
وی با اشاره به اینکه یکی از وظایفی که به بانوان در قالب طرح شهید سلیمانی محول شده مراقبت از ۳ گروه کودکان، مادران باردار و سالمندان است و در کنار آن گروههای پرخطر دیگری همچون بیماران خاص، مزمن و صعبالعلاج هم مورد مراقبت قرار میگیرند، افزود: در اینجا از خانوادهها میخواهیم که ضمن مراقبت ویژه از افراد ذکر شده، موارد مشکوک را بلافاصله به ما اطلاع دهند تا اقدام لازم و بهموقع را صورت دهیم، اگر مشکل فرد در منزل حل نشد، از نیروهای بهداشت و درمان کمک میگیریم تا مشکل فرد در اسرع وقت برطرف شود.
بسیجی پایگاه مقاومت بسیج خواهران شهید چمران تاکید کرد: من به عنوان یک زن و یک مادر وظیفه دارم مشوق شوهر و فرزند خود باشم، زیرا معتقدیم که مادر ستون زندگی است و میتواند با مدیریت درست خود مانع خمیدگی آن شود.
حسینی بیان کرد: اینجا هستیم که هم یاد بگیریم و هم یاد بدهیم، گرچه با ویروس مرموز و خطرناکی مواجه هستیم، اما میتوانیم با همت مردم و تلاش خادمان حوزه سلامت از این بحران به سلامت عبور کنیم.