آیدا آیتی، دارنده مدال نقره در بخش گروهی رقابت‌های دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور با بیان این نکته که دستاورد المپیادهای علمی منحصر به کسب مدال و رتبه نیست افزود: متفاوت اندیشیدن، افزایش قدرت استدلال و خلاق بودن نتایج مهمتری است که در این ماراتن علمی نصیب دانشجویان می شود.

این دانشجوی برتر علمی که هم اکنون پنجمین سال از تحصیل خود در رشته پزشکی را می گذراند در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در خصوص روند برگزاری المپیاد دوره دوازدهم و تفاوت آن با ادوار گذشته گفت: دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور در حالی آغاز شد که به دلیل همه گیری ویروس کرونا و ترس ناشی از آن انتظار می رفت دانشجویان کمی در این رقابت ها شرکت کنند اما نتایج به شکل دیگری رقم خورد و حداقل در حیطه آموزش پزشکی که گروه ما در آن قرار داشت تعداد قابل توجهی از دانشجویان با آمادگی خوب در رقابت ها حاضر شدند.

وی در رابطه با نحوه حضور خود در این رقابت ها نیز گفت: با توجه به دو مرحله ای بودن آزمون های المپیاد و پذیرش من در مرحله اول آزمون، این امکان برای من فراهم شد که در هر دو بخش انفرادی و تیمی شرکت داشته باشم و هر چند در بخش انفرادی موفق به کسب رتبه نشدم اما در بخش گروهی با هماهنگی و انسجام کاری خوبی که بین اعضای گروه وجود داشت موفق به کسب رتبه دوم در حیطه آموزش پزشکی شدیم.

آیدا آیتی در پاسخ به این پرسش که  «  فضای کرونایی کشور و تاثیرات آن بر روند برگزاری المپیاد را نقطه ی قوت برای این دوره تلقی می کنید یا نقطه ضعف» گفت: از نگاه من این تاثیر مثبت و به عنوان یک نقطه قوت تلقی می شود زیرا سبب شد در فضای مجازی ارتباط بیشتری با دانشجویان و اساتید در سایر شهرها ( از جمله در تهران و اصفهان) داشته باشیم و ضمن تبادل نظر از کمک های علمی آنها بهره‌مند شویم.

وی در عین حال گفت؛ در کنار این ارتباطات مجازی، چنانچه امکان ارتباط ما با دانشجویان با تجربه ای که سال‌های قبل در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مدال آور بوده اند فراهم می شد، اثر گذاری بیشتری در آمادگی علمی و روحی ما برای ورود به عرصه المپیاد داشت.

این دانشجوی برتر علمی در خصوص عوامل و زمینه‌ های موفقیت خود نیز گفت: علاقه زیاد به حیطه آموزش پزشکی و مطالعه دقیق منابع مرتبط که با لذت و علاقه دنبال می شد، تاثیر قابل توجهی در موفقیت من داشت، همچنین فعالیت در کنار هم تیمی هایی که مسوولیت پذیری و هماهنگی بسیار خوبی داشتند و تلاش می کردند کاستی‌ها و نقایص کار یکدیگر را پوشش دهند. استفاده از منابع و سوالات علمی دانشجویان و اساتید سایر شهرها نیز در این موفقیت تاثیر بسزایی داشت.

آیدا آیتی همچنین با اشاره به برگزاری کلاسهای آمادگی المپیاد در سنوات گذشته و تاثیر مفید آن در ارتقای علمی دانشجویان گفت: در چند سال گذشته، جلساتی با حضور دکتر سحاب برگزار می شد که بار علمی بسیار خوبی برای دانشجویان در حیطه علوم پایه داشت و در واقع خود کلاسها نوعی آموزش بود و لذا اگر دانشجویی المپیاد هم شرکت نمی‌کرد از فرصتی که برای حضور در این جلسات گذاشته بود، به هیچ وجه پشیمان نبود. اما جای چنین جلساتی در حیطه های دیگر و از جمله آموزش پزشکی به شدت خالی است و امیدوارم در آینده زمینه برگزاری چنین کلاسهایی را در همه حیطه ها فراهم شود.

وی در سخن پایانی خود، ضمن تاکید بر نقش المپیادهای علمی در دانش افزایی و تقویت خلاقیت های فردی، از دانشجویان خواست، در طول دوران تحصیل حداقل یکبار حضور در فضای المپیاد علمی را تجربه کنند.

 

 

 

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image