همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر قهرمان، مراسم تجلیل از رزمندگان دانشگاه علوم پزشکی مشهد حاضر در عملیات بیتالمقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر شد برگزار شد و در این مراسم از 2 تن از بانوان رزمنده و جهادگر این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
به گزارش وب دا، این برنامه، با حضور دکتر فاطمه محرری، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دکتر سیدروحالله هاشمینژاد، مدیر امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه برگزار شد و از تنها جانباز بانوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر منیرهسادات عباسپور و دکتر صدیقه آخوندی همسر شهید تقدیر به عمل آمد.
دکتر عباسپور که یک داروساز جانباز 30 درصد و خواهر شهید بوده در بیمارستان ابن سینا شاغل است و دکتر آخوندی هم که یک پزشک عمومی و یک نیروی جهادگر بوده و در مرکز بهداشت شماره 2 مشغول به کار است.
تبلور ایثارگری و رشادت جامعه پزشکی کشور در ایام بحران کرونا بهخوبی دیده میشود
مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امروزه و در ایام بحران کرونا در جامعه پزشکی کشور تبلور ایثارگری و رشادت بهخوبی دیده میشود.
دکتر سیدروحالله هاشمینژاد در مراسم بزرگداشت سالروز آزادسازی خرمشهر و تجلیل از 2 بانوی جانباز و جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: در روز سوم خرداد ماه نام و یاد شهدای دفاع مقدس و شهیدان عملیات بیتالمقدس که آزادسازی خرمشهر را رقم زدند گرامی میداریم و باید بگوییم که امروزه فرزندان آنان در لباس مدافعان سلامت ادامه دهنده راهشان هستند.
وی ادامه داد: بدون تردید ایثارگران در کشور ما سنبل روحیه ایثارگری هستند و امروزه و در ایام بحران کرونا در جامعه پزشکی کشور تبلور ایثارگری و رشادت بهخوبی دیده میشود.
مدیر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه برگزاری اینگونه مراسمها و بزرگداشتها بهصورت سنبلیک است تا آحاد مختلف جامعه این روزها و فداکاریها را به یاد داشته باشند، خاطرنشان کرد: در بحث مقاومت باید بگوییم که آزادسازی خرمشهر یک طلیعه بزرگ و نشاندهنده مقاومت ایثارگرانه مردم در عرصه بینالملل بود که سرآغاز راه موفقیتهای بیپایان است.
دکتر هاشمینژاد اضافه کرد: در دوران شاهنشاهی هم مبارزات زیادی داشتهایم و مبارزات مردم در مسیر پیروزی انقلاب یک جنبه ملی داشت، اما فتح خرمشهر و مقابله رزمندگان اسلام با نیروهای بعثی عراق و حمایت همهجانبه دیگر کشورها، نشان داد که با روحیه جهادی و ایثارگری بالا میتوان به پیروزی رسید.
وی با ذکر این نکته که امروزه پس از گذشت بیش از 40 سال از پیروزی انقلاب، کشورمان از جایگاه بالایی برخوردار است که نتایج دلاوریهای آن دوران بوده و نمونه بارز آن در سوم خرداد سال 1361 رقم خورد، تأکید کرد: هرگاه که از رشادت صحبت میشود بیشتر از مردان سخن گفته میشود، اما باید بگوییم که اگر حمایت مادران، همسران و خانوادهها نبود چنین پیروزیهایی شکل نمیگرفت و به فرموده مقام معظم رهبری اگر همکاری بانوان نبود باب شهادت در دوران جهاد بسته میشد.
* خدمت در جوار بارگاه منور رضوی را یک توفیق بزرگ میدانم
در این مراسم دکتر عباسپور گفت: من اهل ایلام هستم، در سال 1360 بر اثر بمباران منزلمان به دست نیروهای رژیم بعثی عراق 2 خواهرم شهید شدند و من و مادرم هم مجروح شدیم.
جانباز دوران 8 سال دفاع مقدس با بیان اینکه در آن شرایط سخت از درس خواندن منصرف نشدم و امروزه به عنوان یک پزشک خدمترسان مردم هستم، خاطرنشان کرد: بسیار خوشحال هستم که به عنوان عضوی کوچک از خانواده بزرگ جامعه پزشکی در شهر امام رضا(ع) مشغول به خدمت هستم و خدمت در جوار بارگاه منور رضوی را یک توفیق بزرگ میدانم که از جانب خداوند متعال به من عطا شده است.
* فرزندم را بهگونهای پرورش دادم که موجب افتخار جامعه و پدر شهیدش باشد
همچنین دکتر آخوندی تصریح کرد: در سال 1361 برادرم در عملیات والفجر مقدماتی به شهادت رسید و در سال 1367 هم همسرم (شهید حائری) بر اثر انفجار مین شهید شد، او 6 سال قبل شهادتش هم در عملیات بیتالمقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر گردید مجروح شد.
وی اضافه کرد: ثمره ازدواج من و همسرم یک پسر است که در زمان شهادت پدر یک ساله بود، فرزندم در مقطع PHD مشغول به تحصیل است و هماکنون به عنوان معاون دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور مشغول به خدمت است.
همسر شهید دفاع مقدس با ذکر این نکته که درد و رنج خانواده شهدا و ایثارگران به راحتی قابل بیان نیست، تأکید کرد: پس از شهادت همسرم فرزندم را با سختی تمام بزرگ کردم و بهگونهای او را پرورش دادم که موجب افتخار جامعه و پدر شهیدش باشد.