مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: جامعه دانشگاهی که از علم بالایی برخوردارند باید از سیره امام رضا(ع) در حوزه تعلیم و تربیت به بهترین شکل ممکن الگوگیری کنند.
حجتالاسلام مرتضی اسدی در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: نعمت بزرگ همسایگی با امام رضا(ع) را شاکریم و امیدواریم که بهترین بهره را از این نعمت ببریم و سزاوار است که قدر این نعمت بزرگ را به بهترین شکل ممکن بدانیم.
وی افزود: فضائل حضرت رضا(ع) بسیار بوده و معتقدیم که تمامی صفات پس از علم و قدرت حاصل میشود و علم امام هشتم(ع) در زمینههای مختلف بسیار زیاد بوده و ایشان به جهت شخصیت علمی بالایی که دارند به عالم آل محمد(ص) مشهور شدند.
مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه امام رضا(ع) میفرمایند باید علوم ما را فرا بگیرید و به دیگران بیاموزید، خاطرنشان کرد: اخلاق ائمه اطهار(ع) باید هم در بعد علمی و هم در بعد عملی آموخته شود، امام رضا(ع) نگاه ویژهای به محرومان داشتند و در زمانی که با فرد فقیر و مستمند غذا میخوردند بهترین قسمت غذا را به او میدادند.
حجتالاسلام اسدی تصریح کرد: جامعه دانشگاهی که از علم بالایی برخوردارند باید از سیره امام رضا(ع) در حوزه تعلیم و تربیت به بهترین شکل ممکن الگوگیری کنند، بهطور مثال وقتی که میخواهیم در خصوص سبک زندگی رضوی سخن بگوییم باید ابتدا خودمان عامل و اجراکننده این نوع سبک باشیم تا بتوانیم در دیگران هم اثرپذیر باشیم، اگر رفتارمان با گفتارمان متفاوت باشد قطعاٌ توصیههایمان هم در دیگری اثربخش نخواهد بود.
وی با ذکر این نکته که پیشرفت علمی و معنوی جامعه ارتباط تنگاتنگی با رشد و توسعه همهجانبه دانشگاهها دارد، تأکید کرد: نوع تعامل و روابط اساتید و دانشجویان که از ارکان مهم دانشگاه به شمار میروند و تأثیر فراوانی بر ارتقای سطح دانشگاه دارند و در روابط اساتید با دانشجویان هیچگاه نباید از دو بعد «علمی و آموزشی» و «اخلاقی و رفتاری» غافل شد.
مدیر گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به فرموده امام رضا(ع) خوشبختی در ایمان و تقوا است و نه در مادیات و تجملات دنیوی، از این رو اگر فردی به دنبال خوشبختی در این دنیا میرود باید به جای پرداختن به امور مادی، ایمان و تقوای خود را قویتر کند، چرا که خوشبختی حاصل از ایمان و تقوا پایدار است و به زندگی برکت میدهد.