سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در طول ۲۲ ماه، بحران کرونا مدافعان سلامت در حوزه های بهداشت و درمان، سلامت را به جامعه هدیه کردند، خاطرنشان کرد: به سهم خود از تمامی دانشجویان رشتههای پزشکی که با زبان هنر قدردان هنرمندان عرصه سلامت بودند تقدیر میکنم.
به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره سیمرغ گفت: قدردانی دانشجویان رشتههای پزشکی با زبان هنر از هنرمندان عرصه سلامت ستودنی است و این کار ارزشی را به فال نیک میگیریم.
وی تصریح کرد: تمامی پیامبران در دوره خود هنرهای عظیمی داشتند و ما معتقدیم که کارهای هنری باید بر اساس نگاه شرعی باشد.
دکتر کیانی بیان کرد: نقش هنر در همه عرصهها از جمله عرصه سلامت بسیار اثربخش بوده و در جشنواره سیمرغ وقتی، خلاقیت هنری دانشجویان هنرمند دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور را دیدیم به واقع لذت بردیم و امیدواریم از این به بعد هم شاهد رشد و شکوفایی بیشتر این هنرهای زیبا از سوی تمامی دانشجویان از جمله دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی باشیم.
دبیر یازدهمین جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری سیمرغ نیز در این مراسم اظهار کرد: کارهای فاخری در یازدهمین دوره جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری سیمرغ مشاهده کرده ایم و معتقد هستیم که هنرمند متعهد به دنبال تولید آثار ارزشی و ماندگار است.
دکتر مجید احمدی بیان کرد: وقتی هنرمند خود ازخانواده بهداشت و درمان باشد درد زحمتکشان این عرصه بهخصوص مدافعان سلامت را بهخوبی درک میکند و در تلاش است که کاری فاخر، ارزشی و ماندگار تولید کند.
وی با ذکر این نکته که باید نگاه ویژهای به عرصه هنر داشت، تاکید کرد: جایگاه ارزشی هنر باید در مسیر توسعه سواد سلامت مردم، کاهش هزینههای درمانی و توسعه و نهادینه کردن اخلاق پزشکی و مولفههای هنجاری باشد و جشنواره سیمرغ در این مسیر کمک بسیاربزرگی کرده است.