نشست هم اندیشی آموزشی مدیران و استادان حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در مشهد پایان یافت.
به گزارش وب دا، مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در این نشست دو روزه ۵ کارگروه تخصصی با عناوین «تشکیلات، منابع و فناوری»، «فرهنگی و فوق برنامه»، «بیان چالشهای آموزشی»، «تبیین اهداف آموزشی» و نیز آموزشی مشاوره و هدایت تحصیلی برگزار شد.
دکتر سید روح الله هاشمی نژاد گفت: بررسی چالشهای ساختاری و برنامههای اجرایی در مدیریتهای شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور، از جمله اهداف برگزاری این کارگروهها به شمار میرود.
وی مخاطب این کارگروههای تخصصی را اساتید مشاور، مدیران و کارشناسان حوزه شاهد و ایثارگر دانست و خاطرنشان کرد: خدمات بهتر در حوزه شاهد یکی دیگر از این اهداف به شمار میرود.
معاون آموزشی وزیر و رئیس ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست با بیان اینکه تمامی فعالیتهای حوزه شاهد و ایثارگر باید حول تقویت بنیه علمی و آموزشی دانشجویان مرتبط با این حوزه باشد، اظهار کرد: ما در معاونت آموزشی وزارت بهداشت از ظرفیت خانواده معزز شهدا و ایثارگران استفاده کردهایم تا ضمن آشنایی بهتر با مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر، بهترین اقدام را در جهت رفع مشکلات صورت دهند.
دکتر ابوالفضل باقریفرد اضافه کرد: رفع مشکلات حوزه شاهد و ایثارگر صرفاً با تامین بودجه محقق نمیگردد و باید قبل از هر کاری یک برنامهریزی درست و با هدف مشخص با استفاده از ظرفیت اساتید و راهنماییهای سازنده استاد مشاورها داشته باشیم.
وی بیان کرد: ما همچنین باید برنامهریزی ویژهای برای دوره پس از فارغالتحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر در زمان تحصیلشان داشته باشیم تا خانواده معزز شهدا و ایثارگران طبق درصد معین شده جذب و بهکارگیری شوند.
معاون آموزشی وزیر و رئیس ستاد مرکزی شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ما ظرفیت ۲۰ درصد را برای خانواده معزز شهدا و ایثارگران اعلام کردیم و اگر ظرفیت حداکثری را در این گروه ببینیم میتوانیم این سقف را به ۳۰ درصد برسانیم.
در آیین اختتامیه هم اندیشی آموزشی مدیران و اساتید حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاههای علوم پزشکی کشور، از حدود ۱۰۰ نفر از اساتید مشاور برتر تقدیر شد.