سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) در تقویم ایرانی با عنوان روز «دختران» نامگذاری شده‌است‎‎، نامگذاری‌ای که ظاهرش ریشه در تجرد آن حضرت و باطنش در پی معرفی الگویی برجسته برای دختران مسلمان و به‌ ویژه شیعه اهل بیت است. آیت‌الله بهجت (ره) در مورد اهمیت شخصیت حضرت فاطمه معصومه(س) می‌گوید: حضرت معصومه(ع) از قبیل امامزاده‌های مطلق نیست ـ که هنگام زیارت او زیارت‌نامه مطلق امامزاده‌ها خوانده شود- بلکه زیارت مخصوص به خود دارد، لذا در روایت داریم «مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنةُ؛ هر کس او را زیارت کند، بهشت بر او واجب می‌گردد». به مناسبت فرخنده سالروز میلاد آن حضرت و گرامیداشت روز دختر، پای صحبت بانویی از پرسنل خدوم بیمارستان امام رضا (ع) نشستیم که هر چند، با گذر از فصل دخترانگی، چند سالی است، دنیای مادرانه را با وجود دختر نوجوانش تجربه می کند، اما خاطرات آن فصل زیبا و پر نشاط را به خوبی در یاد دارد؛ خاطراتی که نقطه عطف آن سفر دوران دانشجویی به شهر مقدس قم و عنایت حضرت معصومه (ص) در انتخاب همیشگی پوشش چادر توسط دختر جوان بود.

در ادامه گفتگوی صمیمانه وبدا، با بانو شوقی، سرپرستار بخش فوق تخصصی کبد و گوارش مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) را می خوانید: " من معتقدم که در شرایط امروز جامعه همراه بودن و همدلی کردن با دیگران بسیار مهمتر از بهترین بودن است. این همراهی در هر جایی می تواند مصداق داشته باشد، در خانواده همراهی با همسر، فرزند و در محل کار همراهی با بیماران و همراهان آنها. پدرم توصیه ای که همیشه به من داشت این بود که دخترم حواست به اطرافیانت باشد و از هیچ کمکی نسبت به آنها دریغ نکن.

در مورد رفتار با دختر نوجوانم هم سعی کردم برای او یک دوست خوب باشم و در عین حال به او اجازه می دهم، در برخی موقیعت ها استقلال داشته باشد. معمولا کارهای منزل را با فرزندم تقسیم می کنیم و گاهی با هم ( مادر، دختری) به کافی شاپ  و سایر تفریح ها می رویم، وقتی کوچکترین کار خوبی انجام می دهد، از او به خاطر آن کار خوب تشکر می کنم و خصوصیات و نکات مثبت دخترم را،‌ نزد پدرش و خانواده بزرگ جلوه می دهم. دخترم با توجه به اقتضای سن خود شیطنت های دوران نوجوانی را دارد و من این موضوع را درک میکنم. برای استفاده از تلفن همراه، با مشورت یکدیگر به این نتیجه رسیده ایم که با احتساب زمان و مدیریت درست بتواند از آن استفاده کند. در شرایط متفاوت زندگی همیشه با هم همفکری می کنیم، در ابتدا دخترم نظرات خود را عنوان میکند و سپس من و همسرم، نظرات خود را بیان می کنیم و تمام سعی ما بر این بوده که یک شنونده خوب برای او باشیم. در سنین نوجوانی دختران، فقط از پدران و مادران می خواهند آنها را درک کنند و شنونده خوبی برای بیان افکار و احساسات آنها باشند. 

سرپرستار بخش فوق تخصصی کبد و گوارش مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی امام رضا(ع) در بیان خاطره زیبا و معنوی خود از سفر به شهر مقدس قم نیز میگوید: " دانشجو بودم که فرصتی دست داد به سفر زیارتی و اردوی سه روزه بروم، در یک اردوگاه اقامت کردیم و من آن روز را در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به دعا و نیایش پرداختم و شب را در اردوگاه  برگشتم. در دومین روز  سفر بود که صبح زود از خواب بیدار شدم و به دوستم گفتم‌ می خواهم چادر سرم کنم، او با تعجب پرسید، چه اتفاقی افتاده؟ در پاسخ سئوال او گفتم نمی دانم چه اتفاقی افتاده، اما میخواهم امروز با چادر مشکی، به زیارت حرم بروم. دوستم چادرش را امانت، به من داد. بعدها در زندگی نامه عرفا خواندم، که آنها توسل ها و چله هایی می گرفتند، تا قبر مادرمان حضرت زهرا (س) برایشان هویدا شود و در انتها توصیه ای که به آنها می شد، این بود که اگر می خواهید قبر مادرمان را زیارت کنید، به زیارت حضرت معصومه (س)، بروید. آنجا متوجه شدم که این چادر از لطف مادرمان است که به سر دارم و به لطف خدا و حضرت معصومه (س)، تا به امروز حجاب خود را با چادر نگه داشته ام.

 حیات و نجات ما انسان ها، در این روزگار درتوسل به این بزرگان پاک خلاصه می شود . نسل امروز نسل پرسشگر و جستجوگری بوده که و فقط کافی است، در مسیر درست و صحیح قرار بگیرند لذا، وظیفه من در جایگاه  یک مادر این است،  که مسیردرست را به فرزندانم نشان دهم، در این ازدحام و شلوغی زندگی امروز نباید فراموش کنیم، که  چرا تلاش می کنیم و برای چه چیزی وقت می گذاریم.

 و در پایان، آرزویم عاقبت بخیری برای همه مردم، به ویژه دختران ایران زمین است و آنچه آینده دختر من است، امروز من است. 

503.jpg - 131.81 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image