در مراسمی از ۱۱۳ برگزیده قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیستوهشتمین جشنواره قرآن و عترت و در بخشهای اساتید، کارکنان و دانشجویان با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.
این برگزیدگان در بخشهای آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری و هنری و در رشتههای روخوانی، حفظ و معارف نهجالبلاغه، روخوانی، حفظ و معارف صحیفه سجادیه، زندگی مهدوی، سیره معصومان(ع)، سبک زندگی، احادیث اهل بیت، احکام، اخلاق و پوشش حرفهای، پرسمان معارفی، دعاخوانی، نقد، مفاهیم، تفسیر، ترجمه سُوَر منتخب، پاورپوینت، معرق و منبت، نقاشی، اذان، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، صحیح خوانی قرآن، نماز، فصیح خوانی نماز، حفظ سوره حشر و حفظهای ۱، ۳، ۵، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ جزء اساتید، کارکنان و دانشجویان بودند.
همچنین در این مراسم از ۱۱ نفر از دانشجویان فعال قرآنی در حوزههای آموزش، تبلیغ و ترویج قرآن کریم هم تقدیر به عمل آمد.
جامعه قرآنی دانشگاهی نباید لحظهای از تدبر در قرآن غافل شوند
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محفل اُنس با قرآن کریم یادبود شهدای فلسطین و لبنان و آئین اختتامیه بیستوهشتمین جشنواره قرآن و عترت با تاکید بر اینکه فعالان عرصه قرآن و عترت، بهویژه جامعه قرآنی دانشگاهی نباید لحظهای از تدبر در قرآن غافل شوند اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۳۰ هزار کارمند، هزار عضو هیات علمی و ۱۰ هزار دانشجو داریم و در آخرین رویداد قرآنی که بیستوهشتمین جشنواره قرآن و عترت 5200 شرکت کننده داشتیم که از این تعداد ۲۵۰ نفر شامل ۱۲۰ استاد و ۱۳۰ کارمند موفق به کسب رتبه برتر شدند.
دکتر علی تقی پور اضافه کرد: ما در دوره بیستوهفتم رتبه هفتم را کسب کردیم و در دوره بیستوهشتم با ارتقاء ۳ رتبهای موفق به کسب رتبه چهارم به لحاظ تعداد برگزیده شدیم.
دکتر تقیپور ضمن تقدیر از تلاشهای بیوقفه و خستگیناپذیر خادمان قرآنی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در طی سالهای اخیر، تصریح کرد: مدیریت فرهنگی و اداره قرآن و عترت دانشگاه تلاشهای زیادی در مسیر رشد و ارتقاء این دانشگاه در عرصههای قرآنی داشتند که از تمامی این عزیزان تشکر میکنیم، ضمن اینکه باید قدردان تلاشهای خالصانه کانون قرآن دانشگاه علوم پزشکی مشهد که یاریگر حافظان و قاریان قرآن این دانشگاه است هم باشیم.
وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در کنار تربیت حافظان قرآن، بر درک و تدبر کلام وحی و اُنس با قرآن تاکید فرمودند، بیان کرد: در این خصوص معتقدیم که نخبگان قرآنی دانشگاهی باید پیشگام این عرصه در مسیر تحقق فرامین معظمله باشند و دیگران را به این سمت و سو تشویق نمایند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: زبان ظاهری قرآن عربی است، اما حقیقت آن زبان فطرت است و همواره معتقدیم کسی نیست که بینیاز به این کتاب الهی و آسمانی باشد، بیشک اگر خارج از مسیر ترسیم در قرآن حرکت کنیم به راه کج آمدهایم و عاقبت آن چیزی گمراهی نیست.
دکتر تقیپور افزود: قرائت و حفظ قرآن بسیار خوب است، اما جای تدبر در آن را نمیگیرد و به تمامی فعالان عرصه قرآن و عترت، بهویژه جامعه قرآنی دانشگاهی توصیه میکنیم که هیچگاه از تدبر در قرآن غافل نشویم.
کسی که در عرصه قرآن و عترت و نهجالبلاغه گام برداشته و اُنس هم گرفته باید مشوق دیگران هم باشد
در این مراسم حجتالاسلام محمد فلاح، مسئول اداره مراسمات حرم مطهر رضوی، گفت: مدت ۱۵ سال است که با خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارتباط دارم و معتقدم که این دانشگاه از جایگاه ویژهای در عرصه قرآن و عترت برخوردار است و جا دارد که ارتقاء ۳ رتبهای این دانشگاه در جشنواره قرآن و عترت را هم تبریک عرض نماییم.
وی افزود: خداوند متعال در سورههای مبارکه مزمل و مدثر بر تقوای الهی و ارتباط تنگاتنگ با قرآن تاکید فرموده و در این مسیر نورانی نخبگان قرآنی دانشگاهی باید هم پیشگام و مشوق دیگران باشند.
مسئول اداره مراسمات حرم مطهر رضوی با بیان اینکه کسی که با قرآن رابطه دارد شامل یک توفیق بزرگ الهی شده است، خاطرنشان کرد: ما به عنوان مسلمان و پیرو قرآن باید مراقب باشیم تا که لحظهای از این کتاب آسمانی غافل نشویم و فاصله نگیریم و آنگونه که صاحب قرآن فرموده در مسیر موفقیت و پیشرفت گام برداریم.
حجتالاسلام فلاح اضافه کرد: کسی که در عرصه قرآن و عترت و نهجالبلاغه گام برداشته و اُنس هم گرفته باید مشوق دیگران هم باشد تا مقوله بسیار مهم اُنس با قرآن در جامعه اسلامیمان بیش از پیش جاری و ساری گردد.
وی تاکید کرد: معتقدیم که باید روی سوره مبارکه بقره که طولانیترین سوره قرآن کریم است بهطور ویژه کار کنیم، سورهای که چکیده و خلاصه ۱۱۴ سوره این کتاب آسمانی است و در کنار آن بر خواندن آیات قرآن و همچنین معانی و حکمت آن هم تاکید داریم، چرا که معتقدیم تنها نباید خواننده قرآن باشیم و اینکه بدانیم چه خواندهایم و چگونه باید به آن عمل نماییم.