قائم مقام رییس دانشگاه در حوزه مشارکت های اجتماعی  و سازمان های مردم نهاد، ضمن تاکید بر توجه به نشاط و شادابی در جامعه اظهار داشت: اجتماعی شدن امر سلامت مهمترین راهکار برای دستیابی به تمامی ابعاد سلامت جامعه به شمار می رود.

به گزارش وب دا، دکتر خدایی در نشست مجمع سلامت چناران که با حضور دکتر حسینی معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی و جمعی از مسئولان دانشگاهی و محلی در تالار معلم این شهرستان برگزار شد با بیان اینکه سازمان بهداشت جهانی، سلامت را در چهار بعد،جسمانی، معنوی، اجتماعی و روانی تعریف نموده است تصریح کرد: در حال حاضر با تغییر چهره بیماری از واگیر دار به غیر واگیر، موضوع خود مراقبتی و پیشگیری از عوامل مختلف تاثیر گذار در سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است که این موضوع همکاری تمامی سازمان ها و ارگان های عمومی و دولتی را می طلبد.

وی با بیان اینکه بر اساس تحقیقات صورت گرفته 75 درصد از سلامت جامعه به عوامل اجتماعی باز می گردد تصریح کرد: باید تمامی افراد جامعه و سازمان ها سهم خود را در مقوله سلامت بدانند و در آن مسیر تلاش کنند.

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست به جایگاه سلامت در جامعه پرداخت و با اشاره به رشد شاخص های سلامت در کشور در حوزه های گوناگون در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی  به خصوص سال های اخیر، دستیابی به این رشد را ارزشمند توصیف کرد  و تاکید نمود می بایست در کنار نقد کمبودها و مشکلات ، پیشرفت ها و ارتقاء را دید تا روحیه امید از جامعه گرفته نشود.

دکتر حسینی با توجه به افزایش زندگی شهر نشینی ، افزایش سن جامعه ، تغییر سبک زندگی به اضطراب فراگیر در جامعه اشاره کرد و گفت: استرس در بروز بیماری های مختلفی تاثیر گذار است و ضرورت دارد مشارکت اجتماعی در سلامت اتفاق بیفتد.

وی با تقدیر از خیرین بیمارستان ساز تاکید کرد که باید ورود خیرین ، فراتر از بیمارستان سازی و در جهت تمام جوانب سلامت باشد.

در ابتدای نشست فرماندار شهرستان چناران مقوله سلامت و تشکیل مجمع سلامت را فرصت مناسبی برای مشارکت هرچه بیشتر سایر دستگاه ها و مردم دانست  و در عین حال بر نگاه و توجه به بهبود فضاهای درمانی از جمله افزایش تخت بیمارستانی  در چناران و ساخت بیمارستان گلبهار   تاکید کرد.  

دکتر رجب پور مدیر شبکه بهداشت و درمان  چناران این شهرستان را از حیث جایگاه جمعیتی و موقعیت جغرافیایی دارای اهمیت ویژه ای دانست و اظهار داشت: سالانه بیش از 20 میلیون خودرو، 130 هزار زائر پیاده و بیش از یک میلیون گردشگر در این شهرستان تردد دارند.

وی اظهار داشت: از زمان آغاز برنامه تحول نظام سلامت تا کنون بالغ بر 670 هزار نفر از خدمات ویزیت اورژانس ، متخصص و بستری و پاراکلینیک استفاده کرده اند و بالغ بر 21 میلیارد ریال یارانه سلامت نیز تعلق گرفته است بطوریکه سهم مردم در پرداخت فرانشیز بستری به 3 تا 6 درصد رسیده است.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان، مشارکت اجتماعی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و بیماریهای غیر واگیر را امری ضروری دانست

وی بر حضور هدفمند خیرین بخصوص در افزایش تخت بیمارستانی ، ساخت مراکز مراقبت ویژه ، ساخت پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی (115) و ساخت و تجهیز مراکز جامع سلامت تاکید کرد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image