در مراسمی از ۲۲ برگزیده گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  در این مراسم گفت: گروه داخلی این دانشگاه قطب علمی داخلی شرق و شمال‌شرق کشور و جزء موفق‌ترین گروه‌ها در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی است.

به گزارش وب دا، دکتر فاطمه محرری در همایش تقدیر از ستارگان پرفروغ دانش و تقدیر از رتبه‌های برتر بورد تخصص، فوق تخصص و دستیاران برتر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: گروه داخلی بزرگترین گروه دانشکده پزشکی مشهد است و بالاترین تعداد استاد و رزیدنت را دارد.

وی تصریح کرد: این گروه آموزشی قطب علمی داخلی شرق و شمال‌شرق کشور بوده و جزء موفق‌ترین گروه‌های دانشکده پزشکی مشهد در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی است و خدمات تمامی اساتید این گروه در این ۳ حوزه با وجود مشغله کاری آنان خالصانه و صادقانه است.

رئیس دانشکده پزشکی مشهد با بیان اینکه دوره‌های آموزشی تخصصی‌ گروه داخلی و دوره‌های کاروزی و آموزش‌های انترنی و استاژری این گروه با موفقیت بالایی همراه بوده است، خاطرنشان کرد: در ارزشیابی صورت گرفته گروه داخلی این دانشگاه بالاترین نمره را کسب کرده است.

دکتر محرری بیان کرد: دستیاران گروه داخلی دستیارانی صبور و همراه هستند و ارتباط بسیارخوبی با بیماران و استاژرها دارند و در آزمون بورد تخصصی امسال ۱۱ برگزیده از این گروه داشتیم و مجموع قبولی‌های این دانشکده ۳۲ نفر بودند که بیش از یک چهارم آنها از گروه داخلی بودند.

گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتخارآفرینی‌های زیادی در سطوح ملی و بین‌المللی داشته است

در این مراسم دکتر علی بهاری، مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: اساتید گروه داخلی زحمات زیادی برای دانشجویان خود می‌کشند تا که در زمان فارغ‌التحصیلی بالاترین میزان اثرپذیری را در زمان خدمت‌رسانی به بیماران داشته باشند.

وی افزود: گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افتخارآفرینی‌های زیادی در حوزه‌های آموزش، پژوهش و درمان در سطوح ملی و بین‌المللی داشته است، افتخاراتی که به تنهایی حاصل نشده و نتیجه تلاش مستمر و خستگی‌ناپذیر اساتید این گروه آموزشی بوده است.

مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: یکی از امتیازات ویژه گروه داخلی بهره‌مندی از اساتید توانمند و پیشکسوت و همچنین داشتن دانشجویان فعال و جویای است و ما از این بابت به خودمان می‌بالیم.

دکتر بهاری خاطرنشان کرد: در این محفل باشکوه باید نام و یاد اساتید عزیزی را که در جمع ما نیستند، اما زحمات زیادی برایمان کشیدند تا که نام گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌خوبی بدرخشد گرامی بداریم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد سابقه درخشانی در گروه‌های مختلف از جمله گروه داخلی دارد

همچنین دکتر مسیح نقیبی، فوق تخصص نفرولوژی هم در این مراسم، گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از دانشگاه‌های مادر کشور بوده که سابقه درخشانی در گروه‌های مختلف از جمله گروه داخلی داشته است.

وی افزود: ما همه ساله قبولی‌های زیادی در آزمون بورد تخصصی داشتیم که چنین مراسمی برایشان گرفته نمی‌شد و ما این اقدام ارزنده و تحسین برانگیز مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد را به فال نیک می‌گیریم.

استاد بازنشسته گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بسیار خوشحالیم که در جمع قبول شدگان در آزمون بورد تخصصی سال ۱۴۰۳ تعداد ۱۱ قبولی از گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم و در اینجا جا دارد از اساتید و خانواده‌های این رزیدنت‌های قبول شده که زحمات بسیاری در مسیر کسب این موفقیت کشیدند به‌طور ویژه تقدیر و تشکر نماییم.

دکتر نقیبی در پایان گفت: جامعه پزشکی همواره افتخارآفرین بوده و هست و ما یک نمونه آن را در ایام بحران کرونا دیدیم و یکی از پرکارترین گروه‌ها در آن دوران گروه داخلی بود و اساتید و دانشجویان این گروه زحمات زیادی در طول این ایام کشیدند.

تقدیر از ۲۲ برگزیده گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

در این مراسم از ۲۲ برگزیده گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم دکتر محبوبه روحانی، دکتر الهه صانعی، دکتر مرضیه آزمون، دکتر زهراسادات صانعی، دکتر ماریه علیزاده، دکتر فاطمه امیریان، دکتر محمود قوی، دکتر میلاد تازیکی، دکتر فرزاد شریف‌نژاد، دکتر محمد طاهری و دکتر احمد تفقدحسن‌پور به عنوان نفرات برتر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آزمون بورد تخصصی سال ۱۴۰۳ تقدیر به عمل آمد.

همچنین از دکتر صابر دوغایی‌مقدم، دکتر سمانه مرتضایی، دکتر پردیس اولیا‌زاده، دکتر حمیدرضا سهرابی، دکتر مریم مسنن‌مظفری، دکتر سحر طالبیان، دکتر سیدمحمدرضا فرهنگ‌فر، دکتر مطهره کرم‌الدینی، دکتر علیرضا کسمایی، دکتر هدی منزه و دکتر امیرحسین محمدزاده‌شبستری به عنوان برترین‌های نظرسنجی همتای دستیاران گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بیمارستان‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) هم تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم از ۲۲ برگزیده گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیر به عمل آمد که از این تعداد ۱۱ نفر از آنها قبول شدگان آزمون بورد تخصصی سال ۱۴۰۳ بودند و ۱۱ نفر دیگر هم منتخبان نظرسنجی همتای دستیاران این گروه بودند.

0729.jpg - 131.41 kB

0726.jpg - 99.75 kB

0727.jpg - 105.96 kB

0728.jpg - 88.38 kB


0713.jpg - 82.87 kBعضو هیئت علمی گروه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به برگزاری بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی در سال جاری گفت: گروه آموزش پزشکی در حاشیه این همایش، کارگاه قصه‌گویی دیجیتال را به عنوان یک فناوری نوین ارائه کرد که به عنوان کارگاه برتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر مهری یاوری در گفتگو با وبدا، ضمن بیان این مقدمه که یکی از رسالت‌های مهم گروه آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، معرفی و به کارگیری روش‌های فعال یادگیری با استفاده از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین میباشد، افزود: در همین راستا و در قالب یک پایان نامه دانشجویی، فناوری قصه گویی دیجیتال را در یک کلاس وارونه اجرا کردیم که با توجه به نتایج و دستاوردهای مثبت آن، به شکل مستمر ادامه یافت و درصدد بر آمدیم که این تجربه موفق را در اختیار دیگران نیز قرار دهیم، لذا پیشنهاد برگزاری یک کارگاه با عنوان تکنیک قصه گویی دیجیتال در پشتیبانی از یاددهی و یادگیری در آموزش علوم پزشکی به دبیرخانه بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی ارائه شد. کارگاه با مشارکت خانم مهندس ذوالفقاری از همکاران مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، خانم دکتر شبنم محمدی عضو هیات علمی گروه علوم تشریحی و خانم نورشادی دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی برگزار شد.

وی اضافه کرد: ظرفیت کارگاه حداکثر ۲۵ نفر اعلام شده بود اما حدود 35 نفر در کارگاه حضور یافتند که این استقبال نشانه احساس نیاز به موضوع کارگاه و مایه خرسندی تیم برگزارکننده بود و در نهایت این کارگاه موفق به کسب رتبه برتر کارگاه آموزشی در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شد. 

دکتر یاوری در خصوص معیارهای گزینش کارگاه برتر در این همایش گفت: ارزشیابی کارگاه‌های برگزار شده در حاشیه همایش براساس نتایج نظرسنجی شرکت کنندگان و همچنین داوری‌های تخصصی انجام شد.

وی در خصوص اهمیت به کارگیری شیوه‌های نوین آموزشی در حوزه پزشکی نیز گفت: در حال حاضر رویکرد آموزش به سمت استفاده از تکنولوژی‌های نوین پیش می‌رود؛ و این فناوری‌ها می‌تواند نظام آموزشی ما را از استاد محوری به سمت دانشجو محوری سوق دهد. بهره‌گیری از قصه‌گویی دیجیتال به عنوان یک فناوری آموزشی میتواند دانشجویان نسل z را به خود جذب کند و همچنین یک ابزار آموزشی تسهیل کننده برای استادان باشد.

دکتر یاوری اضافه کرد: در واقع ما با این کار فرایند آموزش را به شیوه مشارکتی پیش خواهیم برد و ذهن دانشجو را به این سمت می‌بریم که خودش مسئول یادگیری خود است و برای اینکار باید به فضای یادگیری فعال ورود کنند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد با وجود قابلیتهای موجود در گروه آموزش پزشکی در حوزه های طراحی آموزشی و استفاده از فناوری در آموزش، این گروه آماده هرگونه همکاری در این زمینه‌ها با سایر گروه‌های آموزشی و استادان علاقمند می باشد و امیدواریم که از این طریق شاهد ارتقای مستمر کیفیت آموزش در محیطهای یادگیری دانشگاه باشیم.


0709.jpg - 7.61 kBاز تحصیل در خارج از کشور تا خدمت در مناطق محروم/ دندانپزشکان، رضایت خداوند را سرلوحه کار خود بدانند

دکتر پری قاضیانی، متولد سال 1327در شهر مشهد، استاد پیشکسوت دانشکده دندانپزشکی و یکی از قدیمی ترین و مجّرب ترین اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که طی سالیانی چند از عمر گرانبار خود، در کسوت استادی، دانشجویان بسیاری را تربیت و بیماران بیشماری را نیز در حوزه تخصصی اندودانتیکس ( درمان ریشه ) درمان نموده و علیرغم اینکه چندسالی است در دوران فراغت از کار و بازنشستگی به سر می برد، اما همچنان جامعه بزرگ دندانپزشکان در داخل و خارج کشور از رهنمودهای این استاد باسابقه فیض برده و بویژه انجمن اندودانتیکس های ایران و همچنین انجمن اندودانتیکس های آمریکا مفتخر به حضور ارزشمند این استاد پیشکسوت در جمع متخصصین باتجربه‌ی خود هستند. دکتر قاضیانی که از رهگذر سال ها خدمت در دانشکده دندانپزشکی مشهد، کوله باری از تجربیات و خاطرات تلخ و شیرین را به همراه دارد؛ در این گفتگو بیش از هر چیز، بر توجه مسوولان امر به کیفیت آموزش دانشجویان دندانپزشکی تاکید نموده و به دندانپزشکان خدوم این سرزمین هم توصیه می کند که در مسیر خدمت رسانی به بیماران نیازمند، همواره رضایت الهی و خشنودی حضرت حق را سرلوحه کار خود قرار دهند.در ادامه، گفتگوی وبدا با این استاد با سابقه و پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد را می خوانید:

*وبدا: ضمن سپاس از حضور شما استاد ارجمند در این گفتگو، لطفا در آغاز سخن بیوگرافی مختصری از خود عنوان بفرمایید؟

" من دکتر پری قاضیانی هستم، متولد 1327 در مشهد، دوران تحصیل در مقطع دبستان و دبیرستان را در مشهد  گذارندم و در تمام مقاطع تحصیلی جزو دانش آموزان و دانشجویان ممتاز بودم، پس از فراغت از تحصیل در درمانگاه های بهداری در مناطق محروم کشور مشغول به کار شدم و در سال 1356 به استخدام دانشکده دندان پزشکی مشهد در آمدم و به عنوان مربی در بخش اندو وترمیمی مشغول به خدمت شدم.

در آن زمان برنامه این بود که بعد از سه سال فعالیت مربیان در دانشگاه، آنان را برای تخصص به خارج از کشور اعزام می کردند و ما در آن دوران به مسائل انقلاب برخوردیم، تا اینکه اقای دکتر عبدلله سلوتی که در امریکا مشغول تحصیل بودند و از محضر پرفسور سلتزرکه از اساتید بنام درمان ریشه بودند بهره می بردند، به ایران بازگشتند و بخش اندو با حضور ایشان و اقای دکتر مهدی منصف فعال شد و من به همراه دکتر اکبر فلاح رستگار نخستین دستیاران بخش درمان ریشه دانشکده بودیم، ولی در آن زمان امکانات محدود بود؛ به نحوی که زمینه ای برای پژوهش وجود نداشت. 

*وبدا: اولویت دانشگاه در امور آموزشی، پژوهشی و درمان چگونه بود؟

اولویت اصلی، آن زمان متمرکز بر تربیت دانشجویانی بود که به بهترین شکل بتوانند به مردم خدمت کنند و در همین راستا دکتر سلوتی دانشجویان شایسته ای را پرورش داد که اکنون دارای جایگاه های بسیار خوبی هستند و از بنیانگذاران اندو نوین در دانشکده های ایران محسوب میشوند. لازم به ذکر است که بخش پژوهش حیوانی دانشکده دندان پزشکی با حضور دکتر محمود ترابی نژاد دانشمند بنام این رشته در دنیا در دانشکده مشهد بنا نهاده شد و پژوهش در دانشکده دندان پزشکی حدود سال 65 کلیک خورد.

*وبدا: آیا در دوران فعالیت در دانشگاه تالیفات و آثار پژوهشی نیز داشته اید؟

بله، علاوه بر تالیف کتاب، حدود 20 مورد رساله، تخصصی و 24 مورد کارهای تحقیقاتی را در رزومه کاری خود دارم و بیشتر تحقیقاتم در حوزه درد بوده، چون برخی از بیماران در هنگام کار، درد داشتند و بی حسی به آنها جواب نمی داد . همچنین در زمینه های مختلف از جمله؛ مواد بی حسی و  ماده جدید ام تی ای تحقیقاتی داشته ام و نیز در مورد ملاحظات دندان پزشکی در بیماریهای شایع داخلی کتابی به قلم من نگارش یافته و به چاپ رسیده است .

*وبدا : در مورد فرصت مطالعاتی خود نیز توضیحاتی بفرمایید؟

در فرصت مطالعاتی که در دوران خدمت پیش آمد، به کشور امریکا سفر کردم و با سرپرستی پروفسور محمود ترابی نژاد با انجام کارهای تحقیقاتی سعی نمودم آنچه را که برای کشورم نیاز است، بیاموزم و برگردم و با وجود اصرار آنها برای ماندگاری من به تعهدی که به دانشگاه داده بودم پایبند ماندم.

*وبدا: شرایط کار در حوزه دندانپزشکی را چطور ارزیابی می کنید؟

 شرایط دندان پزشکی در حال حاضر خوب است، اما به دلیل تحریم و کمبود بودجه متاسفانه دسترسی به برخی از مواد و وسایل امکان پذیر  نیست، من در دوران خدمت خود سمت های سرپرست تخصصی گروه اندو و معاونت ومدیریت گروه اندورا نیزبر عهده داشته ام و در آن دوران تلاش می کردم به محض اینکه بودجه به دانشکده داده می شد، ابراز و وسایل جدید برای آموزش دانشجویان تهیه شود و در همان زمان با همکاری دکتر محمد حسن ضرابی که رئیس دانشکده بودند، اولین میکروسکوپ اندو برای دانشکده خریداری شد. 

*وبدا: در حال حاضر چه فعالیت هایی دارید و دغدغه شما در حوزه تخصص تان چیست؟

 در حال حاضر علاوه بر عضویت در انجمن اندو ایران، عضو انجمن اندو دانتیکس های امریکا  نیز می باشم و مجلات انجمن اندو امریکا برایم پست می شود تا در جریان اخرین تحقیقات روز در رابطه با رشته خودم  قرار بگیرم، اما نگاه و دغدغه من این است که توجه به حوزه پژوهش  نباید از کیفیت آموزش بکاهد. زیرا با توجه به افزایش تعداد دانشجویان ورودی مردم هم انتظار کار خوب و به روز دارند، بنابراین اساتید با اعتقاد و رغبت و علاقه کار خود را باید دنبال کنند و توجه به خدا و وجدان را برای پرورش دانشجویان با سواد سرلوحه کار خود قرار دهند.

*وبدا: ارتباط دانشکده ها و دانشگاه ها با یکدیگر را تا چه حد مهم و ضروری می دانید و سخن تان با دانشجویان رشته دندان چیست؟

ارتباط علمی دانشکده ها و دانشگاه ها موجب می شود تا دانشجویان و اساتید از نتایج تحقیقات وتجربیات یکدیگر مطلع شوند. دانشجویان دندان از اینکه به رشته دندان پزشکی وارد شده اند باید هدف داشته باشند و به خاطر خدا و خدمت به خلق سعی کنند که علم و هنر دندانپزشکی را به خوبی بیاموزند و به مردم خدمات شایسته ای ارایه دهند. امیدوارم همه مردم با بیمه های دندانپزشکی حمایت شوند تا دندانپزشکان نیز با نرخ های مناسب خدمات شایسته ای به بیماران ارائه دهند.

*وبدا: در چه زمانی ازدواج کردید و حاصل آن چند فرزند بود؟

من در سال چهارم دانشجویی با همسرم مهندس مسیح قاضیانی ازدواج کردم و حاصل این ازدواج دو دختر است که یکی دکتری معماری و دیگری دکتری دندان پزشکی دارد و در حال حاضر صاحب 4 نوه هستم.  

 


0681.jpg - 9.09 kB استاد گروه بیماری های کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از جذب 22 دستيار تخصصي در گروه كودكان و نوزادان دانشگاه علوم پزشكي مشهد از ابتدای امسال تا کنون خبر داد.

دكتر عبدالكريم حامدي در گفتگو با وبدا، گروه اطفال دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مشهد را يكي از بزرگترين گروه هاي آموزشي در این مجموعه برشمرد و افزود: گروه كودكان و نوزادان دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مشهد، هم اكنون داراي 65 دستيار تخصصي (3 دستيار خارجي) و 20 دستيار فوق تخصصي و فلوشيپ می باشد و از وظايف اصلي این گروه، تربيت پزشكان عمومي، متخصص و فوق تخصص مورد نياز جامعه است كه در آينده به اقدامات بهداشتي درماني بپردازند.

وی با اشاره به اینکه گروه اطفال دانشكده پزشكي از چهار مركزآموزشي و پژوهشي برخوردار است افزود: در هر چهار بيمارستان كودكان یعنی؛ بیمارستان اكبر، دكتر شيخ، امام رضا(ع) و قائم (عج) اقدامات آموزشي و درماني و تحقيقاتي انجام مي گردد و بخش هاي مختلف تخصصي درماني، پژوهشي و فوق تخصصي در اين بيمارستان ها مشغول انجام خدمت مي باشند.

مسئول بخش عفوني كودكان دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین با بیان اینکه گروه اطفال در رشته هاي فوق تخصصي قلب، نوزادان، هماتولوژي، نفرولوژي، گوارش، عفوني، غدد و اندوكرين، اعصاب و فلوشيپ فوق تخصصی مراقبت هاي ويژه كودكان و نوزادان همه ساله پذيرش دستياردارد افزود: سالانه، حدود 20 الي 25 دستيار تخصصي پذيرش مي شوند و همچنين به تربيت پزشك عمومي مقطع باليني طبق پروتكل دانشكده پزشكي اهتمام مي ورزد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: آموزش در گروه كودكان از ظرافت ها و لطافت هاي خاصي برخورد دار است، بنابراين دانشجويان و دستياران كه در اين بخش آموزش مي بينند، مخصوصا در ارتباط با خانواده ها و پدران و مادران كودكان و نوزادان بايد لطافت و عواطف خاصي داشته باشند، تا بتوانند بهتر و بيشتر از آلام خانواده ها بكاهند.

دکترحامدي با  اشاره به اینکه، رشته هاي تخصصي و فوق تخصصي كودكان و نوزادان از رشته هاي مورد نياز هر جامعه محسوب مي شوند، اضافه کرد: به طور كلي گروه كودكان و نوزادان دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي مشهد، هم اكنون داراي 65 دستيار تخصصي (3 دستيار خارجي) و 20 دستيار فوق تخصصي و فلوشيپ است.

رئيس مركز تحقيقات كنترل و عفونت و بهداشت دست دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از اول مهرماه سال جاري تعداد 22 دستيار تخصصي و هفت دستيار فوق تخصصي در دانشگاه علوم پزشكي مشهد پذيرش شده و دوره آموزشي خود را شروع نموده اند. همه ساله تعدادي از دستياران تخصصي و فوق تخصصي در پايان دوره دستياري خود رتبه هاي برتر آزمون را كسب مي نمايند.

 

 


معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طب سوزنی علاقه‌مندان زیادی در نقاط مختلف کشور دارد و در همین خصوص باید بگوییم که مشهد هم از جایگاه ویژه‌ای در حوزه تخصصی برخوردار است.

به گزارش وب دا، دکتر سیدعلی علمداران در مراسم بزرگداشت روز جهانی طب سوزنی و تجلیل از دکتر عبدالله بهرامی، بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران، اظهار کرد: دکتر بهرامی کارهای شاخص زیادی در کشور انجام داده که یکی از آنها راه‌اندازی طب سوزنی بوده که کمک بزرگی در مسیر رفع مشکلات بیماران و همچنین کاهش هزینه‌های دارو و درمان کرده است.

وی تصریح کرد: رشته طب سوزنی در توسعه حوزه سلامت نقش بی‌بدیلی داشته و در همان زمانی که بنا بود که این رشته تخصصی دایر شود تلاش‌های خستگی‌ناپذیر دکتر بهرامی را به عینه می‌دیدیم و نتیجه همین تلاش‌ها این شده که نام دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان تنها دانشگاهی که در کشور پذیرش دانشجویان این رشته تخصصی را دارد مطرح باشد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شهر امام هشتم(ع) جایگاه ویژه‌ای در حوزه طب سوزنی دارد، خاطرنشان کرد: طب سوزنی علاقه‌مندان زیادی در نقاط مختلف کشور دارد و ما می‌بینیم دانشجویان زیادی از تمامی استان‌ها به مشهد آمده‌اند و در این رشته درس خوانده‌اند و امروزه به عنوان یک متخصص طب سوزنی در شهر و استان خود مشغول خدمت به مردم هستند.

دکتر علمداران تاکید کرد: مشهد چهره‌های شاخص و تاثیرگذار زیادی در رشته‌های مختلف پزشکی دارد که یکی از آنها دکتر بهرامی است که با تلاش‌های خستگی ‌ناپذیرش در حوزه طب سوزنی نام این شهر را بیش از پیش به اقصی نقاط دنیا معرفی کرده است، ضمن باید نام و یاد درگذشتگان حوزه سلامت را هم گرامی بداریم، عزیزانی که تلاش‌های بسیاری در طول عمر با برکتشان داشتند و یکی از آنها مرحوم دکتر گلچیان بود.

فراهم شدن زمینه توسعه همکاری‌های علمی و آکادمیک مرتبط با حوزه طب سوزنی در عرصه بین‌الملل

در این مراسم دکتر شاپور بدیعی، معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به کارهای شاخص انجام شده در جهت جذب دانشجویان غیرایرانی، بیان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد کار خوبی روی افزایش پذیرش دانشجوی غیرایرانی از کشورهای مختلف دنیا انجام شده و امروزه می‌بینیم که دانشجویان زیادی از کشورهای مختلفی همچون افغانستان، عراق، لبنان، کویت، ترکمستان و دیگر کشورها داریم که در رشته‌های مختلف از جمله طب سوزنی تحصیل می‌کنند.

دکتر شاپور بدیعی خاطرنشان کرد: در آخرین اقدام صورت گرفته بحث حضور بورد تخصصی طب سوزنی را در یکی از کشورهای منطقه داشتیم که اطلاعات تکمیلی آن به‌زودی اعلام می‌شود.

معاون بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این مراسم باید نام و یاد دکتر گلچیان را گرامی بداریم و به روح پاکش درود بفرستیم، پزشک فقیدی که در طول عمر شریفش منشا خیرات و برکات بسیار در حوزه سلامت شد.

دکتر بهرامی نقش ویژه و پررنگی در حوزه طب سوزنی دارد

در ادامه این مراسم دکتر سیدکاظم فرهمند، رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان کرد: دکتر بهرامی جزء آن افراد و شخصیت‌هایی است که خدمت‌های بی‌شماری را به مردم و جامعه دانشگاهی ارائه کردند و جا دارد که در روز جهانی طب سوزنی نام و یاد تمامی پزشکان افتخارآفرین در این حوزه تخصصی را که در میان ما نیستند و به رحمت خدا رفتند گرامی بداریم که یکی از آنها دکتر گلچیان بود که دار فانی را وداع گفت.

وی تاکید کرد: ما در حوزه طب سوزنی افتخارات زیادی به واسطه داشتن اساتیدی توانمند در این رشته تخصصی کسب کردیم و کارنامه این نوع طب در شهر و استان هشتم(ع) و در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و درمانی بسیار درخشان بوده است.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی شهد افزود: در این روز افتخار داریم تا که قدردان شخصیت بزرگی همچون دکتر بهرامی باشیم که نقش ویژه و پررنگی در حوزه طب سوزنی دارد.

دکتر فرهمند گفت: مشهد جزء شهرهای پیشگام کشور در حوزه‌های مختلف پزشکی بوده و این شهر متخصصان زیادی تحویل جامعه داده که در رشته‌های مختلف از جمله رشته طب سوزنی فارغ‌التحصیل شده‌اند و امروزه به عنوان یک پزشک متخصص در حال خدمت‌رسانی به بیماران هستند.

طب سوزنی یکی از روش‌های ساده و در دسترس مردم در حوزه درمان بوده است

در بخش دیگری از این مراسم دکتر هدی عزیزی، مدیر گروه طب سوزنی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد، تصریح کرد: حضور اساتید و دانشجویان این دانشکده در این محفل باشکوه را به فال نیک می‌گیریم و معتقدیم که طب سوزنی یک درمان نوین، کم هزینه و پر بهره در حوزه سلامت است.

وی تاکید کرد: طب سوزنی یکی از روش‌های ساده و در دسترس مردم در حوزه درمان بوده و معتقدیم که آینده این نوع طب بسیار روشن است و کمک بزرگی به ارتقاء سیستم‌های بهداشتی و درمانی می‌کند.

مدیر گروه طب سوزنی دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد با بیان اینکه کارهای شاخص زیادی در حوزه طب سوزنی در طی سال‌های اخیر با حضور متخصصان توانمند این نوع طب انجام شده است، خاطرنشان کرد: ما خیرات و برکات بسیار آن را در حوزه سلامت و استقبال مردم از این نوع طب در درمان بیماری‌هایشان به‌خوبی دیده‌ایم.

دکتر عزیزی بیان کرد: همه ساله از حضور دکتر گلشن در این محفل باشکوه بهره‌مند بودیم، پزشک توانمندی که در سال گذشته به عنوان متخصص برتر طب سوزنی مورد تجلیل واقع شد، اما متاسفانه در برنامه امسال حضورش را در این محفل باشکوه نداریم و جایش در این جمع فرهیخته خالی است و در این روز و ایام عزیز نام و یادش را گرامی می‌داریم.

درمان بیماری به شیوه طب سوزنی یکی از راه‌های موثر در کاهش هزینه‌های دارویی و درمانی بوده است

همچنین دکتر عبدالله بهرامی، بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران هم در این مراسم، گفت: هر کاری سختی‌هایی دارد تا که به نتیجه برسد و یکی از آنها در حوزه طب سوزنی بود که هیچ حمایتی از سوی وزیر و معاونانش نشد، اما این موضوع موجب نشد تا که از پا بایستیم و ما با قدرت در مسیری که ترسیم کرده بودیم حرکت کردیم.

وی افزود: طب سوزنی از روش‌های جدید علمی در حوزه پزشکی بوده که با هزینه‌های کمتر و اثرپذیری‌های بیشتر همراه بوده و بر خلاف سایر حوزه‌های تخصصی که هزینه‌های بالای دارو و درمان در آنها دیده می‌شود، این موارد در طب سوزنی نبوده و نیست.

بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران تصریح کرد: مشهد جایگاه ویژه‌ای در حوزه طب سوزنی دارد، طبی که در دیگر نقاط کشور مورد توجه واقع نشد و اولین فارغ‌التحصیل این طب در کشور ما دکتر حمیدرضا بهرامی بود.

دکتر بهرامی تاکید کرد: در شرایط فعلی که مشکلات اقتصادی متعددی هست معتقدیم که باید روی کاهش هزینه‌های دارویی و درمانی استفاده نماییم که یکی از آنها درمان بیماری با روش‌هایی همچون طب سوزنی بوده است، حتی سازمان بهداشت جهانی هم بر انجام طب‌های نوین و رایج دنیا تاکید کرده که یکی از آنها طب سوزنی بوده است.

وی با اشاره به اینکه من در زمانی که دکتر پزشکیان، رئیس جمهور کنونی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود تلاش‌ها و پیگیری‌های زیادی برای ترویج طب سوزنی در نقاط مختلف کشور داشتم، اما حامی‌ای در این کار نداشتم، بیان کرد: حتی در دولت‌های هشتم و نهم هم مشابه این پیگیری‌ها را داشتم، اما باز هم نتیجه لازم حاصل نشد.

بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران افزود: دامنه علم پزشکی وسیع بوده و دنیای امروز هم به سمت ژن درمانی گام برداشته که در درمان صرع، مشکلات قلبی و عروقی و دیگر بیماری‌ها بوده و در نظر داریم تا که این برنامه را در بیمارستان امام رضا(ع) اجرا نماییم.

دکتر بهرامی در پایان گفت: ما در زمینه طب سوزنی سرتر از دیگر کشورهای دنیا هستیم و همواره معتقدیم که باید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متخصصان این حوزه به نحو احسن استفاده شود.

تجلیل از بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران

در پایان این مراسم از دکتر عبدالله بهرامی، بنیان‌گذار آموزش آکادمیک و درمان تخصصی طب سوزنی در ایران با اهدای هدایایی ارزنده تقدیر به عمل آمد.

همچنین در این مراسم از فرزانه محبی، سرپرستار و زهرا سلطانی، حنانه فرهادی‌مقدم و آسیه کهنی، پرستاران درمانگاه طب سوزنی بیمارستان امام رضا(ع) هم تقدیر به عمل آمد و از آنها بابت تلاش‌ها و همراهی‌های صورت گرفته‌شان در درمان بیماران دریافت کننده خدمات طب سوزنی این درمانگاه تخصصی تجلیل شد.

در این مراسم نام و یاد متخصص فقید طب سوزنی، مرحوم دکتد امیررضا گلچیان که در فصل تابستان امسال به رحمت خدا رفت گرامی داشته شد و فرزند این پزشک پرافتخار دانشگاه علوم پزشکی مشهد که تمامی همکارانش از او به نیکی یاد می‌کردند به بیان خاطراتی از پدر مرحومش و تلاش‌هایش تا آخرین لحظه عمرش در مسیر خدمت به مردم پرداخت.

0671.jpg - 282.41 kB

0672.jpg - 240.57 kB

0673.jpg - 187.11 kB

0675.jpg - 185.89 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image