پرستار نمونه کشوری؛ شاغل در مرکز بهداشت روستای جیم آباد مشهد با اشاره به اهمیت کار پرستاران در مراکز بهداشت و به ویژه مراکز بهداشت روستایی گفت: از مسئولان محترم انتظار داریم تلاش پرستاران در حوزه بهداشت را همچون حوزه درمان در کانون توجه قرار دهند.

بانو فاطمه صباح، متولد سال ۱۳۵۱ در شهر مشهد و فارغ التحصیل رشته پرستاری در دانشگاه آزاد مشهد، که در سال‌جاری به عنوان پرستار نمونه کشوری و در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به عنوان پرستار نمونه استانی معرفی شده  است، در خصوص سابقه‌ی فعالیت خود در دانشگاه علوم پزشکی مشهد و جزئیات این خدمات در گفتگو با وبدا اظهار کرد: پس از پایان تحصیلات دانشگاهی، دوره طرح را در شهرستان فریمان گذراندم و به مدت ۵ سال در بخش خصوصی مشغول به کار بودم و در ادامه افتخار همکاری با دانشگاه علوم پزشکی مشهد در قالب طرح پزشک خانواده در مراکز روستایی را داشته ام.

وی در خصوص مسوولیت های حرفه‌ای خود در طی سالهای خدمت بیان داشت: در دوره طرح در شهرستان فریمان، مسئول بخش اورژانس بودم و پس از ورود به بخش خصوصی مدتی به عنوان مدیر داخلی و پس از آن در طرح پزشک خانواده به عنوان پرستار مشغول خدمت به بیماران در مناطق روستایی بودم.

این پرستار نمونه کشوری که به مدت ۱۹ سال در یکی از مراکز جامع خدمات سلامت روستایی مشهد، مشغول به فعالیت بوده در خصوص شرایط کار در فضاهای روستایی و چالش‌های آن گفت: پرستاران شاغل در مراکز بهداشت و به ویژه مراکز روستایی معمولاً تلاش و خدماتشان چندان دیده نمی‌شود و اغلب، پرستاران حوزه درمان در کانون توجه مسئولان هستند.

 این موضوع به ویژه در مورد پرستارانی که در مراکز بهداشت روستایی با کمترین امکانات و در عین حال کمترین حقوق و مزایا فعالیت می‌کنند، پررنگ‌تر است. با توجه به اینکه در مراکز بهداشت روستایی، تنها یک پزشک، یک پرستار و یک ماما حضور دارند، کار پرستار به مراتب سنگین‌تر است و این در حالیست که طبق قرارداد طرح پزشک خانواده کمترین حقوق از آن این پرستاران است و از برخی مزایا همچون حق مسکن، حق لباس و .... نیز برخوردار نیستند. با همه این صحبت‌ها بنده خوشحالم که در مراکز روستایی و به نیازمندترین افراد خدمت می‌کنم و همین که یک بیمار پس از گرفتن خدمات درمانی، دعای خیر را بدرقه راه ما می‌کند بسیار برای من ارزشمند است.

صباح با اشاره به کسب عناوین پرستار نمونه استانی در طی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز گفت: در ایام کرونا با وجود اینکه من پرستار حوزه بهداشت بودم، بیش از سه ماه به نقاهتگاه رفتم و در تمام این مدت از خانواده دور بودم و در آنجا با بسیج جامعه پزشکی همکاری داشتم که به همین دلیل در سال ۱۴۰۰ به عنوان پرستار نمونه معرفی شدم، همچنین سال ۱۴۰۱ مجدداً به عنوان پرستار نمونه استانی و امسال هم به لطف خداوند به عنوان پرستار نمونه کشوری معرفی شدم که مراسم تقدیر در تهران برگزار شد و البته متاسفانه من موفق به تهیه بلیط و رفتن به مراسم تقدیر نشدم.

وی در خصوص شاخص‌های انتخاب پرستار نمونه گفت: معمولا فاکتورهای مختلفی از جمله نمرات کمی و کیفی پرستاران و فعالیت آنها در حوزه‌های مختلف مدنظر است و بنده با توجه به اینکه از نمرات کمی و کیفی مطلوبی برخوردار بودم و همینطور در حوزه بهداشت در حاشیه شهر مشهد با بسیج جامعه پزشکی همکانی داشته و دارم، مجموعه این فعالیت‌ها باعث شد که به عنوان پرستار نمونه کشوری معرفی شوم. همچنین در ایام ورود مجروحان لبنانی به مشهد، خدمات درمانی را به ایشان داشتیم.

صباح در پاسخ به این پرسش که یک پرستار نمونه چه ویژگی‌هایی دارد گفت: مهمترین ویژگی یک پرستار نمونه صبور بودن اوست که این صبر هم در برابر بیماران و هم مسئولین است، به ویژه ما پرستاران مراکز بهداشت روستایی که با مردمی نیازمند و محروم از امکانات لازم، سر و کار داریم باید بسیار صبور باشیم. این صبر از بحث رفت و آمد ما که در واقع یک سفر روزانه است شروع می‌شود تا خدمتی که در مراکز به مردم روستا داریم و قطعاً کسی که صبر پیشه می‌کند بالاخره خداوند پاداش صبر او را عطا خواهد کرد.

کودکی که با تلاش درمانگران مرکز بهداشت روستایی، به زندگی بازگشت...

وی با اشاره به یکی از خاطرات به یاد ماندنی خود در سال‌های خدمت به روستاییان گفت: در مرکز بهداشت روستای جیم آباد، کودکی را به مرکز بهداشت آوردند؛ در حالی که تشنج کرده بود و صورت سیانوز شده بود. آخر وقت بود و ما آماده می‌شدیم که به منزل بازگردیم، افراد زیادی همراه مادر به مرکز بهداشت آمده بودند و صدای آه و ناله آنها مرکز را پر کرده بود، حقیقتاً زمانی که من کودک را دیدم تصور کردم که کودک فوت شده است، اما به حمدالله با اقدامات اولیه ای که به سرعت برای بیمار انجام شد، علائم حیاتی کودک بازگشت و دقایقی بعد والدین به همراه کودک از مرکز بهداشت خارج شدند، روز بعد والدین این کودک به مرکز بهداشت آمدند و بقچه‌ای را که همراه آنها بود، روی میز کار من گذاشتند و گفتند این هدیه را برای شما آورده‌ایم، درون بقچه پر از اسکناس‌های ۱۰ هزار تومانی بود، من بقچه را به مادر کودک تحویل دادم، روی او را بوسیدم و گفتم آنچه که ما انجام دادیم تنها وظیفه بود و نیاز به تشکر و هدیه نیست. آن روز من متوجه شدم که حضور ما در مراکز بهداشت روستایی تا چه حد موثر و کمک کننده است، از آن زمان نگاه من به خدمتی که به بیماران داشتم تغییر کرد و تصمیم گرفتم، به اینکه چرا در یک منطقه دور افتاده از شهر و کم برخوردار باید خدمت کنم و سختی‌های کارم، فکر نکنم .

پرستار نمونه کشوری همچنین با اشاره به جایگاه مهم پرستاران در حوزه درمان و نیازهای آنان گفت: همیشه پرستاران را به عنوان فرشته نامگذاری می‌کنند، در صورتی که من معتقدم پرستار فرشته نیست، بلکه اشرف مخلوقات است و قطعاً از فرشته بالاتر است چون فرشتگان به انسان سجده کردند، اما این اشرف مخلوقات هم نیازهای مادی و معنوی دارد که باید برآورده شود و همانطور که مسئولان محترم نیاز به مراقبت های پرستاران دارند، باید نسبت به نیازهای روحی جسمی و مادی پرستاران نیز دغدغه‌مند باشند تا پرستار هم بتواند با تمرکز بیشتری به کارش بپردازد. چون تا زمانی که این امنیت معیشتی برای بیمار فراهم نباشد ناخودآگاه ذهن او درگیر خواهد بود و طبیعتاً این موضوع بر کیفیت کارش تاثیر خواهد گذاشت، لذا همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند که منزلت و جایگاه پرستار باید دیده شود، این نکته مهم باید مد نظر مسئولان محترم باشد و به نیازهای پرستاران بیشتر توجه کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه پایین‌ترین نوع قرارداد مربوط به قراردادهای پزشک خانواده است، مسئولان محترم باید توجه بیشتری به پرستاران حوزه بهداشت در مراکز روستایی داشته باشند، ما همکارانی را سراغ داریم که سال‌ها در مراکز بهداشت کار کرده‌اند و مشکلات زیادی دارند که انتظار می‌رود بیش از پیش توسط مسئولان مربوطه مورد توجه قرار گیرند و کلام آخر اینکه انتظار جشن گرفتن از مسوولان نداریم اما یک تبریک ساده می تواند ما را به کارمان دلگرم کند.

0655.jpg - 118.64 kB

0656.jpg - 258.96 kB


0654.jpg - 32.30 kBپرستار نیک اندیش بیمارستان هاشمی نژاد مشهد، که در مراسم قرعه‌کشی 100میلیونی وام قرض‌الحسنه پرستاران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، واجد شرایط دریافت وام معرفی شده بود، در اقدامی انسان دوستانه، 20درصد از مبلغ وام خود را تقدیم مردم جنگ زده غزه و لبنان کرد.

لیلا طاهر هدایتی که افتخار 22سال فعالیت در حرفه مقدس پرستاری را دارد و تمام این سال ها در بیمارستان هاشمی‌نژاد مشغول خدمت به بیماران  بوده در گفتگو با وبدا، در خصوص انگیزه خود برای کمک به مردم غزه و لبنان گفت: من از همان ابتدای جنگ غزه،  واقعا ناراحت بودم.  اینکه در ایران نمی توانم کاری برای آنها انجام دهم من را کلافه کرده بود و دلگیر از اینکه چرا این اجازه را به ما پرستاران نمی‌دهند تا برای کمک به مردم غزه اعزام شویم؟ ما به عنوان شیعه یک سری ادعاها داریم و همیشه به خودمان می گوییم ای کاش در کربلا همراه امام حسین (ع)  و همراه با مظلوم بودیم. الان همه ما داریم امتحان می‌شویم. از طرفی تصور اینکه ما در کشورمان در امنیت و آرامش به سر می‌بریم و مردم جنگ زده غزه در شرایطی بحرانی قرار دارند، به شدت ذهنم را آزار می‌داد و از خود می‌پرسیدم که آیا ما فقط وظیفه نگاه کردن به این صحنه‌ها را داریم و آیا نمی‌توانیم کاری برای این مردم انجام دهیم؟ مدت بیشتری که گذشت احساس کردم، درگیر روزمرگی‌ها شده‌ایم و دیدن این اتفاقات تا حد زیادی برای ما طبیعی شده؛ در صورتی که کمک به این مردم مظلوم و تحت ستم وظیفه ما بوده و هست و در همان ایام هم پیگیری‌هایی کردم برای ثبت نام و اعزام داوطلبانه به غزه اما به نتیجه نرسید.

تاکید مقام معظم رهبری بر کمک عمومی به مردم غزه و طبق فرمایش ایشان که" امروز یکی از واجبات قطعی،حمایت از مظلومان غزه و فلسطین است و اگر کسی از این تکلیف سرپیچی کند حتما نزد خداوند مورد سوال قرار خواهد گرفت."   تصمیم مرا برای کمک به این مردم نیازمند محکم‌تر ساخت و بر همین اساس در روز قرعه کشی عهد کردم که چنانچه قرعه به نامم افتاد، ۲۰ درصد مبلغ وام را به مردم غزه و لبنان هدیه کنم، این نکته جالب را هم عرض کنم که تاکنون من در هیچ قرعه کشی نامم به عنوان برنده اعلام نشده بود و این موضوع مرا به یقین رساند که  مبلغی از این  وام قرض الحسنه حق مردم مظلوم غزه است.

وی با اشاره به ضرورت کمک رسانی مسلمانان در کشورهای مختلف، به مردم ستمدیده غزه و لبنان گفت: اصلاً زیبنده ما مسلمانان نیست که صدای عده‌ای مظلوم را بشنویم و از کنار آنها بی تفاوت عبور کنیم، این کار در واقع غیر انسانی است و من شخصاً دوست داشتم که علاوه بر کمک مالی بتوانم به عنوان یک پرستار از نزدیک به آنها کمک کنم.

خانم هدایتی با اشاره به برخی شبهه افکنی ها و نظرات نقادانه مبنی بر اینکه بهتر است کمک‌های مالی به نیازمندان جامعه خودمان اهدا شود بیان داشتند: در پاسخ به افرادی که می‌گویند ما در کشورمان نیازمند داریم و یا اینکه جوانان زیادی هستند که می‌خواهند ازدواج کنند و بهتر است به آنها کمک کنیم، می‌گویم، البته همه ما مردم ایران ذاتا مهربان و سخاوتمندیم و اصلا نمی‌توانیم نیازمند هموطن ببینیم و بی خیال از کنارشان رد شویم، اما تقریبا تمام قشرهای نیازمند در کشور ما از   سوی نهادهای حمایتی مثل کمیته امداد،خیریه ها و ... پشتیبانی می‌شوند و از حداقل هایی برخوردارند، جوانان ما هم اگر فرهنگ قناعت وساده زیستی  را باور داشته باشند و درگیر تجملات نشوند، قطعا می‌توانند ازدواج آسان داشته باشندو زندگی توام با آسایش مادی و معنوی خوبی را تجربه نمایند، ولی دقیقا در این روزها مسلمانانی هستند که هر لحظه در حال نابودی و کشته شدن هستند، هر لحظه زندگی طاقت فرسایی را زندگی می‌کنند!  شاید آذوقه ای ندارندو من اگر اینها را ببینم و کاری نکنم ابتدا باید به انسانیت خودم شک داشته باشم. و لذا کسانی که کمک به این افراد را زیر سوال می‌برند از خصایص اخلاقی به دورند.

پرستار نیک اندیش بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد، با اشاره به تاثیرگذاری عملکرد و افکار قشر تحصیل کرده و روشنفکر، بر آحاد جامعه، از تمامی همکاران و سایر اعضای کادر درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد درخواست کرد که در امر خداپسندانه کمک به مردم مظلوم غزه و لبنان پیش قدم شوند و به عنوان یک الگو سایر مردم جامعه را نیز ترغیب کنند.

وی همچنین گفت: از والدین عزیزم و همسرم که بنده را در حرفه پرستاری و خدمت به نیازمندان مشوق و یاور بودند، تشکر کنم و همین طور از خانم دکتر الوندی فوق تخصص قلب و عروق که نقش مهمی در جهاد تبیین داشته و دارند سپاسگزاری میکنم.

 

 


جلسه هیأت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور و اعضای هیأت‌رئیسه و رؤسای بیمارستان‌های تابعه ، به بررسی و تعیین آیتم های انتخاب بهترین شرکت بیمه‌گر برای ارائه خدمات تکمیلی درمان به پرسنل و کارکنان دانشگاه اختصاص یافت. این نشست با تأکید بر رفع دغدغه‌های درمانی کارکنان و ارتقای سطح خدمات بیمه‌ای برگزار شد.

 رئیس دانشگاه در این نشست با تأکید بر اهمیت توجه ویژه به رفاه درمانی پرسنل، خواستار انتخاب شرکتی شد که توان مالی بالا و امکان ارائه خدمات گسترده‌ در حوزه بیمه تکمیلی درمان را دارا باشد.

 دکتر محمود شبستری اظهار کرد: "شرکت بیمه‌گری باید انتخاب شود که نه‌ تنها تعهدات مالی خود را به‌موقع انجام دهد، بلکه در همکاری با بیمارستان‌های دولتی، خدمات درمانی رایگان یا با حداقل هزینه را برای همکاران دانشگاه فراهم کند. لذا رفاه همکاران و رفع نگرانی آنان در حوزه سلامت اولویت اصلی ماست."

 یکی از موارد برجسته در این نشست، تأکید بر پوشش کامل خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی مشهد بود. رئیس دانشگاه تأکید کرد که بیمه تکمیل درمان باید هزینه‌های فرانشیز درمانی در این بیمارستان‌ها را به‌طور کامل پوشش دهد. به گفته دکتر شبستری، تمهیداتی باید اندیشیده شود تا کارکنان در مراجعه به بیمارستان‌های دولتی، خدمات درمانی را بدون دغدغه مالی دریافت کنند.

 وی همچنین با اشاره به مشکلات گذشته در حوزه پوشش خدمات پاراکلینیکی مانند آزمایشات پزشکی، تصویربرداری و فیزیوتراپی، از کمیته فنی خواست تا شرکتی بیمه ای انتخاب شود که در این حوزه نیز بهترین خدمات را ارائه دهد.

دکتر شبستری تأکید کرد: "پوشش خدمات پاراکلینیکی و سرپایی باید در اولویت باشد و هزینه‌ها به شکلی منصفانه مدیریت شود تا همکاران دانشگاه به بهترین نحو از خدمات درمانی بهره‌مند شوند که لازمه این کار عقد قرار داد شرکت های بیمه گر با تک تک بیمارستان های دانشگاهی است.

این نشست، با تمرکز بر انتخاب بهترین شرکت بیمه‌گر و حمایت از حقوق کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به‌عنوان گامی اساسی در راستای تضمین رفاه درمانی پرسنل و رفع دغدغه‌های آنان ارزیابی می‌شود.

 

 

 


سید مهدی صانعی /پرستار بیمارستان هاشمی‌نژادپرستار نیک اندیش بیمارستان هاشمی‌نژاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در اقدامی انسان دوستانه، درصدی از وام ۱۰۰ میلیونی خود را به مردم مظلوم و ستم دیده غزه و لبنان اعطا کرد.

سید مهدی صانعی که از سال ۱۳۸۶ در بخش اورژانس سوانح بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد مشغول به فعالیت می‌باشد در گفتگو با وبدا، اقدام پرمهر خود در بخشش درصدی از وام قرض الحسنه ۱۰۰ میلیون تومانی که در قرعه کشی جشن روز پرستار به ایشان اهدا شده بود را، موهبت و عنایتی از سوی خداوند دانست و گفت: با توجه به اینکه همه ما انسان هستیم و از اقدامات انسان دوستانه در هر جای دنیا استقبال می کنیم، در شرایط کنونی هم لازم است که فارغ از هر ملیت و قومیتی کمک و یاری رساندن به مظلومان جهان و به ویژه مردم ستم دیده لبنان و غزه را که در این روزها، هدف آماج حملات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند، رسالت دینی و اخلاقی خود بدانیم و هر آنچه را که در توان خود می دانیم برای یاری کردن آنها انجام دهم.

وی در خصوص انگیزه خود برای انجام این کار خداپسندانه هم گفت: در مراسم روز پرستار، پیش از آنکه نام من به عنوان یکی از برندگان قرعه کشی وام ۱۰۰ میلیون تومانی اعلام شود این نیت را در دل داشتم که چنانچه این وام به من تعلق گرفت، درصدی از آن را برای مردم غزه و لبنان اختصاص دهم و در واقع با خدای خود این عهد را بسته بودم که این اقدام را انجام دهم، بنابراین وقتی نام من در قرعه کشی اعلام شد پشت تریبون قرار گرفتم و با اطمینان قلبی تصمیم خودم را اعلام کردم.

پرستار خدوم بیمارستان هاشمی‌نژاد همچنین گفت: من از ابتدای شروع فعالیت‌های شغلی خود این نیّت را داشتم که هر ماه، یک درصد از درآمدم را به نیت سلامتی امام زمان (عج) صرف امور خیریه کنم و فعالیت‌هایی که منتسب به حضرت حجت (عج) است و در طول تمام این سال‌ها به این نیت خود عمل کرده‌ام و به شدت معتقدم که بازخورد این فعالیت‌های نیکوکارانه به زندگی من بازگشته است.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر اهتمام عمومی برای کمک به مسلمانان مظلوم غزه و لبنان گفت: همچنان که مقام معظم رهبری فرض دانستند که همه مسلمانان به مردم مظلوم غزه و لبنان کمک کنند، ما نیز که خود را شیعه و مسلمان می‌دانیم بایستی در این برهه زمانی حساس مردم بحران زده و مظلوم فلسطین و لبنان را یاری کنیم تا ان شالله به زودی از این شرایط سخت بتوانند عبور کنند.

پرستار نیک اندیش بیمارستان شهید هاشمی نژاد، در خصوص سابقه کاری خود در این مرکز درمانی نیز گفت: در سال ۸۶ به پیشنهاد پدرم که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت داشتند، وارد این مجموعه شدم و در ابتدا به عنوان کمک پرستار و منشی فعالیت داشتم، در همان زمان به حرفه پرستاری علاقمند شدم و با ادامه تحصیل توانستم وارد حرفه پرستاری شوم، به لحاظ اعتقادی نیز بر این باور هستم که کار پرستاری هم به لحاظ مالی می‌تواند فرد را تامین کند و هم به لحاظ معنوی و با دعای خیری که بیماران پشت سر یک پرستار دارند، زندگی مادی و معنوی او بیمه خواهد شد. من هم بحمدالله و با دعای خیری که بیماران برایم داشتند اکنون از شرایط  خوبی برخوردار هستم و همسر بسیار خوبی نیز دارم که همه این‌ها را از نعمات و لطف خداوند می‌دانم.

صانعی در خصوص واکنش خانواده و اطرافیان به بخشش درصدی از وام قرض الحسنه خود نیز اظهار کرد: این کار من مورد استقبال همسرم قرار گرفت و خانواده نیز در این ارتباط نظر کاملاً مثبتی داشتند، البته در فضای بیرونی و اینستاگرام افرادی بودند که این کار من را مورد نقد قرار دادند اما من معتقدم که در چنین شرایطی، بهترین کار همان اقدامی بود که انجام دادم.


245.jpg - 56.74 kB

پرستار نمونه استانی بیمارستان امام رضا(ع) از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پرستاری در کارش مؤفق است که همواره و با توجه پیشرفت‌های روز دنیا در علم و تخصص خود به‌روز باشد.

نرگس ناصری در گفتگو با  وب دا، اظهار کرد: من تولد 1358 در تهران و فارغ‌التحصیل رشته پرستاری هستم، از سال 1384 در بیمارستان امام رضا(ع) خدمت می‌کنم و اکنون در مدیریت پرستاری این مرکز درمانی هستم.

وی تصریح کرد: در زمانی از دوره کاری‌ام مربی دانشجویان بودم و در کنار کار درمانی در حوزه‌های نوزادان، زنان، مامایی و جراحی در حوزه آموزش هم فعالیت داشتم.

پرستار نمونه استانی بیمارستان امام رضا(ع) با بیان اینکه سختی کار من در دوران کرونا بود، خاطرنشان کرد: در این ایام روزهای تلخ و شیرین زیادی را با فوت و بهبود بیمارانم تجربه کردم و خودم هم در 3 نوبت مبتلا شدم، اما پس از مرحله بهبودی به بخش کووید بازگشتم و با وجود سختی‌های زیاد و دردهای شدیدی که متحمل شدم، خدمت‌رسانی در این بخش را تعطیل نکردم و با تمایل و علاقه خودم مجدد در همین بخش فعالیت داشتم.

ناصری افزود: در زمان‌های ابتلا حضور همسرم را در کنار خودم داشتم و جا دارد که بابت تمامی همراهی‌هایش در طول دوره زندگی مشترکم از او تشکر کنم.

وی در خصوص ازدواجش، گفت: من در سال 1384 ازدواج کردم، همسرم کارشناسی ارشد رشته برق است و همیشه یار و همراه من بوده و هست و سختی کارم را هم درک می‌کند، ثمره ازدواج ما یک پسر 15 ساله و یک دختر 10 ساله است و در زمانی که من در محل کار هستم حمایت همسرم، پدر و مادرم و پدر و مادر همسرم را دارم که از تمامی آنها تشکر می‌کنم.

پرستار نمونه استانی بیمارستان امام رضا(ع) افزود: خستگی‌های ما در زمان بهبودی بیماران و ترخیص آنها برطرف می‌شود و به‌واقع در آن زمان یک انرژی مضاعف می‌گیریم.

پرستار نمونه استانی بیمارستان امام رضا(ع) تصریح کرد: اگر فرزندانم علاقه‌مند به تحصیل در رشته پرستاری داشته باشند از آنها حمایت می‌کنم و تجربه خودم را در مسیر مؤفقیتشان به آنها منتقل می‌کنم.

ناصری همچنین خطاب به دانشجویان رشته پرستاری، گفت: به دانشجویان این رشته توصیه می‌کنم که استفاده حداکثری از تجربه اساتید خود در طول دوره تحصیل داشته باشند تا در زمان خدمت بتوانند به خوبی پاسخگوی بیمارانشان باشند.

وی افزود: در حوزه درمان اولین و بیشترین ارتباط بیمار با پرستار است و به نظر من در این مسیر پرستاری مؤفق است که آموزش‌های لازم زمان تحصیل را به‌خوبی فرا گرفته باشد و اینکه با توجه پیشرفت‌های روز دنیا همواره در علم و تخصص خود به‌روز باشد.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image