متخصص طب سنتی ایرانی؛گل بابونه آرام بخش و تقویت کننده اعصاب

  • PDF

متخصص طب سنتی ایرانی و عضو هیات علمی دانشگا ه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به خواص بی شمار گل بابونه در طب سنتی گفت: گل بابونه مقوی دماغ، اعصاب، آرام بخش و خرد کننده سنگهای مثانه و ... می باشد.

دکتر محمد نظری در خصوص خواص گل بابونه در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: طبیعت گل بابونه درجه دوم گرم و خشک است باید بدانیم که رقیق کردن خلط یا رطوبات غلیظ از افعال و خواص بابونه می باشد.

وی افزود: این گل تحلیل برنده و دفع کننده اخلاط و رطوبات غلیظ از اعضا به صورت تعریق است  همچنین گل بابونه گشاینده و بازکننده انسداد منافذ، مجاری و اعضا توخالی بدن از اخلاط و رطوبات غلیظ می باشد.

دکتر نظری به دیگر خواص گل بابونه اشاره و تصریح کرد: گل بابونه مقوی دماغ و اعصاب، مُدِرّ یا ادرار آور قوی، معرِّق، خرد کننده سنگهای مثانه و بدن را از اخلاط ریه و زاید پاک می گرداند.

متخصص طب سنتی ایرانی با بیان اینکه مقدار مصرف روزانه گل بابونه  تا 12 گرم توصیه می شود، اظهار داشت: آشامیدن دمنوش گل بابونه سبب خشکی حلق می شود که می توان با اضافه کردن مقداری عسل یا شربت انار به دمنوش از این خشکی پیشگیری کرد.

وی با اشاره به خواص روغن گل بابونه در آرتروزهای 10 ساله و 20 ساله که منجر به درد مفاصل شده اند، گفت: روغن گل بابونه مقوی و مسکن دردهای اسکلتال مانند آرتروز زانو، درد کمر، دردها و کوفتگیهای عضلانی و ... است.

دکتر نظری در خصوص طرز تهیه و مصرف روغن گل بابونه  خاطرنشان کرد: نسبت یک برابر گل بابونه و چهار برابر روغن کنجد را در ظرفی ریخته و مجموع در آفتاب گذاشته شود هفته ای یک مرتبه مخلوط را از صافی عبور داده و مجدد گل بابونه به روغن اضافه و تا سه مرحله تکرار و بعد در صورت لزوم استعمال شود.

 

 

 

باتشکر از حسن توجه شما به پایگاه خبری وبدا، خواهشمند است نظرات، انتقادات و پیشنهادهای خود را در مورد متن منتشر شده ارسال فرمایید.
پیام های ارسالی پس از بررسی منتشرخواهد شد.