مدیر مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در روز طبیعت امسال تعداد 1068 مأموریت شهری و جادهای توسط نیروهای 35 پایگاه شهری و جادهای مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد.
دکتر علی یزدانی در گفتوگو با وب دا، اظهار کرد: در روز طبیعت امسال تعداد 1068 مأموریت شهری و جادهای توسط نیروهای 35 پایگاه شهری و جادهای در تفرجگاهها و مراکز و محلهای پرتردد شهری و جادهای حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم که شامل 823 شهری و 245 جادهای بود.
وی اضافه کرد: از مجموع مأموریتهای انجام شده در روز 13 فروردین ماه امسال 654 مأموریت شهری و 47 مأموریت جادهای در مشهد و 169 مأموریت شهری و 198 مأموریت جادهای در شهرستانهای تابعه بود.
مدیر مرکز فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیشترین مأموریتهای انجام شده در حوزه تحت پوشش این دانشگاه در روز طبیعت مربوط به حوادث شهری و جادهای بود، خاطرنشان کرد: تعداد 129 مأموریت شهری و 61 مأموریت جادهای روز 13 فروردین ماه سال 1400 مربوط به سوانح رانندگی بود که خوشبختانه فوتی نداشت و برخی از حادثهدیدگان بهصورت سرپایی مداوا شدند و تعدادی دیگر هم پس از انجام اقدامات اولیه توسط تکنسینهای اورژاس 115 جهت سیر تکمیلی مراحل درمانی به بیمارستان انتقال یافتند.
دکتر یزدانی تصریح کرد: مأموریتهای مختص روز طبیعت اندک و جزئی بود که شامل مواردی همچون اُفت فشار و دردهای بدنی و عضلانی کوچک بود که خوشبختانه در محل برطرف شد و نیازی به اعزام به بیمارستان نبود و تنها آمار بالای روز طبیعت مربوط به حوادث بود.
وی بیان کرد: بابت همکاری مردم با خادمان خود در اورژانس 115 در طبیعت تشکر میکنیم و امیدواریم که با تداوم آن هرچه سریعتر شاهد ریشهکنی کامل ویروس منحوس کرونا باشیم.