افزایش تعداد بیماران مبتلا به کووید-19  بستری در بیمارستان هاشمی نژادرییس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: پس از پایان تعطیلات نوروزی ناچار به لغو عمل های غیراورژانسی این مرکز شدیم تا بتوانیم به مبتلایان موج چهارم بحران کرونا ارائه خدمت نماییم.

دکتر سیدمحمد موسوی در گفت‌وگو با وب دا، اظهار کرد: نگرانی روزهای اخیر ما بابت سفرهای نوروزی و افزایش آمار مبتلاها و فوتی‌های کرونایی بود که متأسفانه همینگونه هم شد و جمع قابل توجهی از مسافران نوروزی جزو مبتلایان نیمه اول فروردین ماه امسال بودند.

وی اضافه کرد: در این ایام همانگونه که جمع زیادی از هموطنانمان به مشهد آمدند، جمع زیادی از مشهدی‌ها هم به نقاط مختلف کشور سفر کردند و همین انجام سفرها ضمن ابتلای مسافران نوروزی در طول سفر و مسیرهای رفت و برگشت موجب چرخش ویروس هم شد.

رییس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد با بیان اینکه برای روزهای آینده بابت ادامه افزایش آمارهای کرونایی و تغییر رنگ شهر مشهد از نارنجی به قرمز به‌شدت نگرانیم، خاطرنشان کرد: با تغییر رنگ‌ها از آبی به زرد، از زرد به نارنجی و از نارنجی به قرمز افزایش آمار بیماران سرپایی و بستری را داریم و به همان نسبت بر فشار و سختی کار کادر درمان افزوده می‌شود.

دکتر موسوی افزود: پس از پایان تعطیلات نوروزی ناچار به لغو اعمال غیراورژانسی بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد شدیم تا بتوانیم به مبتلایان موج چهارم بحران کرونا ارائه خدمت نماییم و امیدواریم که تمامی بیماران بستری در بیمارستان‌ها و تحت درمان در منازل بهبود یابند.

وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد، گفت: در حال حاضر تمامی تخت‌های بخش‌های کوویدی بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد اعم از بستری و مراقبت ویژه به‌صورت 100 درصد پر بوده و نیاز به تخلیه برخی از بخش‌های غیرکرونایی داریم تا بتوانیم در آن فضا به بیماران کرونایی خدمت‌رسانی کنیم و متأسفانه تعدادی از بخش‌های اضافه شده هم به سرعت پر شدند.

رئیس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد ادامه داد: اگر آمار بیماران کرونایی همچنان روند افزایشی داشته باشد ناچار به تخلیه بیشتر تعداد بخش‌های غیرکرونایی و اختصاص آن به بیماران کرونایی هستیم، اما امیدواریم که با همکاری مردم بتوانیم مانع تداوم وضعیت بحرانی فعلی و حرکت به سمت روند کاهشی باشیم.

دکتر موسوی تصریح کرد: از مردم می‌خواهیم که ضمن رعایت کامل دستورالعمل های  بهداشتی، از بودن در هرگونه دورهمی به‌شدت خودداری کرده و از سفرهای غیرضروری درون‌شهری و برون‌شهری پرهیز کنند و بدانند که امن‌ترین مکان منزل است، پس تا حد امکان از خانه خارج نشوند.

وی با ذکر این نکته که همگان در مسیر خروج از وضعیت بحرانی کرونایی مسئول هستند و این مهم تنها وظیفه کادر بهداشت و درمان  نیست، تأکید کرد: در مسیر خروج از بحران باید هرکس نقش خود را به‌خوبی ایفا کند و معتقدیم که ما می‌توانیم با همکاری شایسته و قابل توجه مردم با خادمان حوزه سلامت، ضمن جلوگیری از افزایش آمار کنونی، گام‌های مؤثری در مسیر درمان بیماران کرونایی و کاهش آمار مبتلایان به این بیماری برداریم.

اطلاعات تماس سامانه خبری وبدا

آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی