مدیر بیمارستان علوی مشهد گفت: این مرکز تنها مرکز فوق تخصصی جراحی عروق در ایران و منطقه است، به نحوی که در ایران و در بسیاری از کشورهای منطقه و جهان، بخش عروق تنها به عنوان بخشی از یک بیمارستان محسوب می شود؛ اما در مشهد اکنون یک بیمارستان فوق تخصصی جهت ارائه این خدمات ایجاد شده است.

به گزارش وب دا؛ دکتر حسین محزون در ارائه گزارش جامع بیمارستان علوی مشهد با تاکید بر اهمیت تاسیس این بیمارستان گفت: بیمارستان فوق تخصصی جراحی علوی همزمان با ولادت حضرت قائم(عج) در تاریخ دوم خرداد ماه سال جاری افتتاح شد.

وی قرار گرفتن این بیمارستان در یکی ازمناطق محروم مشهد را اتفاقی برای اولین بار دانست و ابراز داشت: این برای اولین باری است که بیمارستانی در ابعاد این مرکز درمانی به شکل فوق تخصصی در یکی از مناطق آسیب پذیر و محروم مشهد تاسیس می شود.

مدیر بیمارستان علوی مشهد به چگونگی تاسیس این بیمارستان اشاره کرد و افزود: این مرکز درمانی سابق بر این به عنوان بیمارستان علی بن ابیطالب(ع) در این منطقه در حال ساخت بوده است که به دلیل برخی مشکلات، مدت 10 سال کار تاسیس و تجهیز بیمارستان دچار وقفه می شود.

دکتر محزون اضافه کرد: این بیمارستان در ابتدا به عنوان یک مرکز خیریه کار خود را آغاز کرده است و مدیریت آن توسط خیرین انجام می گرفته؛ که بنا به دلایلی این مرکز درمانی به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار می شود و پس از  جلسه شورای ریاست دانشگاه؛ تصمیم به تبدیل این مرکز به یک مرکز فوق تخصصی جراحی عروق گرفته شد.

مدیر بیمارستان علوی مشهد، جراحي عروق را وابسته به دیگر گروه ها دانست و بیان داشت: از زمان تاسیس این بیمارستان تا کنون روند توسعه ای بسیار خوبی طی شده است.

دکتر محزون اضافه کرد: این روند به شکلی پیش رفته که در این پنج ماه توانسته ایم یک مرکز ارائه خدمات مطلوب به بیماران ارائه بدهیم و تقریبا علی رغم نارضایتی که از گذشته بیمارستان وجود داشته است؛ رضایت بیماران را به دست آوریم.

وی به ایجاد بخش های مختلف بیمارستان علوی مشهد اشاره داشت و گفت: ما توانستیم در این مدت محدود اورژانس بیمارستان را راه اندزی کنیم و در کنار این موفقیت راه اندازی آزمایشگاه به صورت کامل و فعالیت بخش رادیولوژی و سونوگرافی را نیز اکنون مشاهده می کنیم.

مدیر بیمارستان علوی مشهد ادامه داد: دو متخصص توانا در دو بخش رادیولوژی و سونوگرافی؛ بیماران بیمارستان علوی مشهد را پوشش می دهند و در ادامه در کمتر از یک هفته آینده افتتاح ای سی یوی بیمارستان با هشت تخت را نیز در برنامه خواهیم داشت.

دکتر محزون موفقیت های به دست آمده در بیمارستان علوی در کمتر از چهار ماه گذشته را نوعی حرکت جهادگونه عنوان کرد و ابراز داشت: این مرکز دارای سه استاد فوق تخصصی جراحی عروق است و فلوهای فوق جراحی عروق را آموزش می دهند؛ انترن ها و متخصصین جراحی نیز بخش های خود را در این بیمارستان می گذرانند.

وی ادامه داد: در ادامه روند توسعه ای  بیمارستان علوی به دنبال ایجاد بخش بستری خصوصی بیمارستان، جهت جذب بیماران گردشگر سلامت هستیم؛ که با توجه به تخصص ارائه شده در این بیمارستان در این بخش نیز موفقیت های بسیاری را به دست خواهیم آورد.

مدیر بیمارستان علوی مشهد در ادامه ازایجاد بخش آی سی یوی 2 خبر داد و بیان داشت: جهت داشتن یک بخش مناسب آی سی یو که توان پوشش کامل بیماران را داشته باشد؛  آی سی یوی دوم بیمارستان با هشت تخت درمانی راه اندازی می شود.

دکتر محزون تصریح کرد: در مجموع ما تلاش داریم تا مرکزی کامل جهت ارائه خدمات فوق تخصصی جراحی عروق داشته باشیم و از این جهت با متخصصین داخلی قلب و ارتوپدی قرارداد بسته ایم تا درمان بیماران را دنبال کنند.

وی بیان داشت: متخصصین بیهوشی نیز در بیمارستان حضور کامل دارند و در تمام طول شبانه روز خدمات خود را به بیماران ارائه می دهند.

مدیر بیمارستان علوی مشهد به اجرای برنامه تحول نظام سلامت در این بیمارستان اشاره داشت و گفت: در خصوص اجرای بسته های مختلف برنامه تحول نظام سلامت؛ بیمارستان علوی تمام تلاش خود را جهت ارائه هر چه بهتر بسته های این برنامه به کار گرفته است.

دکتر محزون به اجرای بسته هتلینگ در این بیمارستان اشاره کرد و افزود: جهت ایجاد هتلینگ مناسب در بیمارستان علوی از دو کانال وارد عمل شدیم که خیرین به عنوان اولین کانال کمک های خوبی به این مرکز درمانی ارائه می دهند.

 وی اضافه کرد: موسسه خیریه علی بن ابی طالب(ع) که با مدیر عاملی ریاست بیمارستان امام رضا(ع) اداره می شود مبلغی بالغ بر دو میلیارد تومان در بخش هتلینگ برای این مرکز درمانی هزینه کرده است.

مدیر بیمارستان علوی مشهد ابراز داشت: در بیمارستان علوی به دلیل تازه تاسیس بودن، بحث بازسازی هتلینگ تقریبا انجام شده است و به جز سه بخش دیالیز، بستری وی ای پی و ای سی یوی دو (که این بخش ها نیز روند صعودی خوبی دارند)  که تا سه ماه آینده مورد بهره برداری قرار می گیرند در اجرای این بسته محدوديت خاص دیگری نداریم.

مدیر بیمارستان علوی مشهد به بسته مقیمی پزشکان اشاره داشت و گفت: با تلاش های صورت گرفته توانستیم مقیمی بیهوشی و فلوهای خود را از تهران بگیریم و در حال انجام امور مربوطه هستیم.

دکتر محزون به جدا شدن اچ ای اس، این بیمارستان به تازگی از بیمارستان امام رضا(ع) خبر داد و اظهار داشت: با توجه به این جداسازی که به تازگی صورت گرفته است؛ اجرای بسته های ارتقای ویزیت و کاهش فرانشیز از مجموع هفت بسته برنامه تحول نظام سلامت در شرایط کنونی امکان پذیر نیست.

وی به کمبود فضای فیزیکی در این مرکز درمانی اشاره و خاطر نشان کرد: جهت جبران این مشکل دو راهکار ارائه شده است، اول این که با اجاره مکانی خارج از بیمارستان؛ قسمت اداری و درمانگاه بیمارستان را به این مکان منتقل کنیم.

مدیر بیمارستان علوی مشهد اضافه کرد: فضای خالی شده در بیمارستان با انتقال این دو بخش، جهت ارائه هر چه بهتر خدمات درمانی به بخش درمان اختصاص پیدا خواهد کرد و ارائه خدمات سرپایی در بیرون بیمارستان انجام خواهد شد.

دکتر محزون ادامه داد: راهکار دوم  را خیرین سلامت ارائه داده اند که بر این اساس بنا شده است تا تعدادی از منازل جنب بیمارستان را برای این مرکز درمانی خریداری و به فضای فیزیکی بیمارستان اضافه کنند؛ که باید در این مسیر مساعدت دانشگاه را نیز داشته باشیم.

وی مطرح کرد: مبلغ مورد نیاز جهت خرید سه منزل از اطراف بیمارستان حدود یک میلیارد و 500 میلیون تومان است که خیرین در این راستا مبلغی را اختصاص داده اند که کافی نیست.

مدیر بیمارستان علوی مشهد به ارائه راهکاری دیگر در مسیر توسعه فضای فیزیکی بیمارستان علوی اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به این که بیمارستان از دو قسمت شکل گرفته است؛ با مدیریت فنی دانشگاه در حال رایزنی جهت طراحی یک نقشه کلی برای توسعه فضای بافت قدیمی درمانگاه و ایجاد بخش های اورژانس، درمانگاه و قسمت اداری به صورت مجتمع هستیم.

دکتر محزون گفت:با توجه به این مهم که ما تمام ارجاعات استان های مجاور و استان خراسان رضوی در بحث عروق را پاسخگو هستیم مجتمع کردن سه بخش مورد نظر قسمت اعظم مشکل فیزیکی ما را حل خواهد کرد و درصورت تحقق آن خدمات اورژانس به بيماران گسترش پيدا خواهد کرد . 

وی بخش جراحی عروق را با ضریب اشغال تخت 85 درصد در بیمارستان به عنوان بخش اساسی این مرکز درمانی معرفی کرد و افزود: با توجه به  اختصاص یک طبقه کامل از بیمارستان به استقرار اتاق های عمل، اتاق های عمل در سه شیفت و با سه تخت در حال کار است و تا سه ماه آینده سه اتاق عمل دیگر نیز به این ظرفیت اضافه می شود.

مدیر بیمارستان علوی مشهد گفت: تعداد تخت مصوب بیمارستان علوی 96 تخت همراه با 16 تخت ستاره دار است که در مجموع  112تخت و حدود 186 نفر پرسنل در این بیمارستان فعالیت می کنند.

دکتر محزون به مشکلات بیمارستان علوی اشاره کرد و گفت: یکی از مسائل در خصوص این بیمارستان عدم شناخت مردم و بیماران  از بیماری های عروقی است.

وی ادامه داد: هر گونه مشکل، بیماری و صدمه ای که به شریان ورید و مویرگ های بدن وارد بشود مربوط به تخصص این بیمارستان است.

مدیر بیمارستان علوی مشهد  تاکید کرد: غیر از عروق و رگ های قلبی که مربوط به جراحان قلب و عروق است؛ در هر کجای اندام ها، رگ خونی بدن (به جز عصب) مشکلی پیدا کند باید در این بیمارستان درمان خود را دنبال کنند..

 وی بیمارستان علوی مشهد را تجربه ای دانست که آغاز شده است و گفت: این مرکز تنها مرکز فوق تخصصی جراحی عروق در ایران و منطقه  است؛ به نحوی که سابق بر این تمامی این خدمات به شکل محدود در یک بخش بیمارستانی انجام می شده و حتی در جهان مراکزی از این نوع به تعداد انگشتان یک دست است.

مدیر بیمارستان علوی مشهد ادامه داد: جهت شناخته شدن این بیمارستان برای اهالی محدوده خدمت(سیدی، ترمینال و خیابان امام خمینی(ره) ) با شهرداری رایزنی شده تا در خیابان امام رضا(ع) و خیابان امام خمینی(ره) دو تابلو جهت معرفی بیمارستان نصب شود.

دکتر محزون در پایان بیان داشت: با توجه به این که این بیمارستان تجربه ای نو در ایران و منطقه است، ما با چالش های بسیاری روبه رو هستیم؛ اما  در چشم اندازی بسیار خوب در نظر گرفته ایم تا تمام خدمات جراحی عروق و وابستگی های این بخش با دیگر گروه ها را در همین بیمارستان پاسخ بدهیم تا بیمار با دریافت خدمات به شکل مطلوب دیگر به بیرون بیمارستان ارجاع داده نشود

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image