انتقال دانشکده طب سنتی به پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انتقال دانشکده طب سنتی به پردیس این دانشگاه خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر سید محمد حسین بحرینی گفت: پس از اتمام و تحویل فاز توسعه دانشکده پزشکی(بلوک L4 و G ) که در زیر بنای دو هزار و 200 متر مربع ساخته شده است، دانشکده طب سنتی به این ساختمان منتقل شد.

وی خاطر نشان کرد:عملیات احداث ساختمان آمفی تاتردانشکده پزشکی نیز که در بلوک G می باشد حداکثر تا دوماه آتی به پایان می رسد و تحویل دانشکده خواهد شد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه افزود: جانمایی تمامی دانشکده های زیر پوشش دانشگاه درکوی پردیس از اولویت های این دانشگاه به شمار می رود و یکی از کارهای بزرگی که در این دوره انجام شد اتخاذ این سیاست  بود که در  این راستا دانشکده داروسازی با کیفیت قابل توجه ساخته شد و دانشکده طب سنتی نیز در مکان جدید جانمایی گردید.