دانشگاه علوم پزشکی مشهد جزء پنج دانشگاه برتر کشور است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه یکی از قدیمی ترین دانشگاههای علوم پزشکی کشور محسوب می شود و اکنون جزء پنج دانشگاه علوم پزشکی برتر کشور به شمار می رود.

به گزارش وب دا، دکتر محمدرضا دارابی افزود:  دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اکنون دارای بیش از هشت هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی مختلف اعم از کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، دستیار تخصصی و فوق تخصص است.

وی  در ادامه اظهار کرد: درسال تحصیلی جاری یک هزار و 600 دانشجو در مقاطع مختلفی رشته های علوم پزشکی در این دانشگاه پذیرش شده اند.

به گفته وی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارای هفت دانشکده اقماری و هشت بیمارستان آموزشی است.

وی ادامه داد: بیمارستان های امام رضا(ع) و قائم(عج) مشهد، دو بیمارستان بزرگ آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند، به طوریکه بیشتر رشته های تخصصی علوم پزشکی در این دو بیمارستان تدریس می شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخشی از سخنانش گفت: درمان های غیر علمی طب سنتی، عوارض و آسیب های زیادی بر مردم وارد می کند.

دکتر دارابی افزود: چیزی که اکنون تحت عنوان طب سنتی در جامعه رایج شده است، علمی نیست و مورد تایید دانشگاه علوم پزشکی مشهد نمی باشد.

وی بیان کرد: خدمات طب سنتی باید در قالب آکادمیک و از طریق دانش آموختگان دانشکده های طب سنتی به مردم ارائه شود.

وی با اشاره به فعالیت دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در حال حاضر بیش از 50 دانشجو در دانشکده طب سنتی مشهد در حال تحصیل هستند و دانش آموختگان این دانشکده، پزشکان متخصص طب سنتی به شمار می روند.