تحول در نظام آموزشی، گام چهارم تحول نظام سلامت

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تحول در نظام آموزشی را گام چهارم  برنامه تحول نظام سلامت عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا اجرای 5 ماموریت ویژه بر عهده کلان منطقه 9 گذاشته شده است.

به گزارش وب دا؛دکتر محمد رضا دارابی، با بیان اینکه در دولت یازدهم یکی از اقدامات بسیار موثر و عام المنفعه اجرای برنامه تحول نظام سلامت  و حمایت از آن بود گفت: در قالب این برنامه، تحول در آموزش نیز در دستور کار قرار گرفته است و بر این اساس 18 ماموریت به تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور و 5 ماموریت ویژه بر عهده دانشگاهها و دانشکده های کلان منطقه 9 قرار گرفته است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه تحول در نظام آموزشی گامی مفید در جهت حل مسائل و نیاز های آموزشی به صورت منطقه ای است خاطر نشان کرد: بر اساس تحول نظام آموزشی، کشور به 10 کلان منطقه تقسیم شده است و در قالب آن، دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی  مشهد ،بجنورد،بیرجند،تربت حیدریه،تربت جام،گناباد،اسفراین و نیشابور در کلان منطقه 9 قرار گرفته اند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از روسای دانشگاه ها به عنوان دبیران کلان مناطق نام برد که در شورای کلان مناطق که در پایتخت تشکیل می شود علاوه بر مسائل آموزشی ؛ مسائل دانشجویی،مدیریتی و درمانی کلان مناطق را پیگیری می کنند.

وی افزود:در راستای تحول نظام آموزشی پنج ماموریت مهم  شامل توسعه علوم دندانپزشکی،توسعه علوم مرتبط با اعصاب،ایجاد و توسعه طب و هنر،توسعه طب تصویری و توسعه طب تغذیه به کلان منطقه 9 محول شده است.

وی با بیان اینکه استفاده از هنر در سلامت به عنوان مقوله ای مطرح است که می تواند انواع مختلف هفتگانه هنر را در برگیرد ادامه داد: در حال حاضر در سطح کشور چنین رشته ای وجود ندارد و ما به عنوان پیش قراول و هماهنگ کننده این قضیه هستیم و دانشکده علوم پزشکی نیشابور متولی آن است.