طلب هشت هزار و ۵۰۰ ميليارد ريالي دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سازمان های بیمه گر

رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: حجم بدهي سازمانهاي بيمه گر به مراكز درماني اين دانشگاه به هشت هزار و ۵۰۰ ميليارد ريال با تاخير يك ساله رسيده است.

به گزارش وب دا، دكتر مصطفي مهرابي بهار افزود: در اين ميان سازمانهاي بيمه سلامت و تامين اجتماعي با مجموع رقم هفت هزار و ۷۰۰ ميليون ريال بيشترين بدهي را به دانشگاه علوم پزشكي مشهد دارند.

وي ميزان بدهي سازمان تامين اجتماعي خراسان رضوي به مراكز درماني دانشگاه علوم پزشكي مشهد دو هزار و ۲۵۰ ميليارد ريال ذكر و بيان كرد: اين سازمان پول را از بيمه شدگان دريافت كرده اما امسال حتي يك ريال بابت بدهي خود به دانشگاه علوم پزشكي مشهد پرداخت نكرده است. بخشي از اين بدهي نيز مربوط به پارسال است.

رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد ادامه داد: پرداخت نشدن به موقع مطالبات از سوي سازمانهاي بيمه گر اين دانشگاه را با چالشهاي جدي مواجه كرده است.

وي گفت: دانشگاه علوم پزشكي مشهد چهار هزار ميليارد ريال در بخشهاي مختلف از جمله دارويي، لوازم، تجهيزات پزشكي و پيمانكاري بدهي دارد.

دكتر مهرابي بهار افزود: بدهيهاي دانشگاه علوم پزشكي مشهد مربوط به داروخانه ها، شركتهاي دارويي، لوازم پزشكي و كارانه پزشكان است.

وي ادامه داد: اين در حالي است كه اگر مطالبات مراكز درماني دانشگاه علوم پزشكي مشهد از سوي بيمه ها پرداخت شود تمام بدهي هاي اين دانشگاه نيز تسويه مي شوند.

رييس دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت: بر اساس قانون ۶۰ درصد از مطالبات مراكز درماني بايد ظرف دو هفته بعد از دريافت اسناد از سوي سازمانهاي بيمه پرداخت و ۴۰ درصد باقي مانده نيز بايد ظرف سه ماه پرداخت شود.